Win Natuurlijk! Elke dag echt eten

123

Het boek Natuurlijk! Elke dag echt eten van Anne Marie Reuzenaar is zo’n superfijn basis boek dat je eigenlijk wel in je kast moet hebben staan! Laatst schreef ik een review over dit boek, omdat ik er echt heel erg enthousiast over ben! Als je niet weet waar je moet beginnen met gezonde voeding, dan is dit zo’n handig boek waarin voor je op een rij wordt gezet hoe het nou precies zit. Dit boek biedt een overzicht van hoe gezonde voeding eruit zou  moeten zien. En het leuke is, ik mag vanwege mijn blogverjaardag een exemplaar weggeven van dit te gekke boek.

Natuurlijk! Elke dag echt eten

Er wordt de laatste tijd veel geschreven over gezonde voeding, maar ik mis in veel berichten een basis, een echte gezonde basis, een soort beginstap over het waarom je gezonder zou moeten gaan eten. En ook op welke manier je dat kunt doen, laagdrempelig en met goede alternatieven voor hetgeen je laat staan. Natuurlijk! Elke dag echt eten is wat mij betreft zo’n basisboek, je krijgt een complete uitleg, je leest alternatieven en – ook niet onbelangrijk – er staan meer dan 100 lekkere recepten in!

Wil jij aan de slag met gezonde voeding, of wil je gewoon heel graag een prachtig boek winnen waarin heel overzichtelijk bij elkaar gezet is wat nu wel en niet gezond is? Wil jij aan de slag met meer dan 100 recepten die in dit boek staan? Doe dan mee met deze winactie!

Natuurlijk! Elke dag echt eten

Van Uitgeverij Kosmos mag ik 1 exemplaar van dit mooie boek weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Ik wil het deze keer heel simpel houden! Trakteren hoort nu eenmaal bij een verjaardag, dus ik wil graag:

 • een reactie; laat mij hieronder weten waarom jij graag dit boek zou willen winnen!
 • een geldig e-mailadres bij je reactie, zodat ik contact kan opnemen als je gewonnen hebt!
 • wil je dit bericht delen via social media? Super leuk, dank je wel!

Deze winactie loopt tot woensdag 8 oktober, 12.00 uur. Op woensdag 8 oktober maak ik de winnaar bekend (en komt er weer een nieuwe leuke actie online!).

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

123 reacties

 1. Heel graag zou ik dit boek winnen. Lijkt me heel interessant en leuk om te lezen waarom sommige dingen wel of niet gezond zijn. En alternatieven voor bepaalde dingen ook handig! Verder kook ik heel graag via recepten….

 2. Dit boek zou als geroepen komen als hulp om beter mijn weg te vinden tussen alle voedselhypes. Ik zie soms door de bomen het bos niet meer!

 3. Superleuk! Je kan nooit genoeg recepten in je kast hebben staan toch! Bij deze: gedeeld 🙂

 4. Ik doe graag mee omdat ik graag met jou meevier ! Ik heb al veel inspiratie opgedaan via jouw blog. Nu ik anders gaan eten ben leverde mij dat een verlies van 10kg op, tijd om terug eens wat te winnen (boek, geen kilo’s) 🙂 . Een boek met nog meer gezonde inspiratie en vooral ook voor de tips voor kids is steeds welkom. Ik deel jou actie op facebook en maak een vermelding op mijn blog.
  Lieve groetjes,
  CreativEls

 5. Ja graag ! Wat een leuke actie. Het boek zou zeer welkom zijn, alles op een rijtje en ook het waarom. Waarom we gezond moeten eten, om anderen te inspireren om ook gezond te gaan eten. Bij deze ook gedeeld op fb. Groetend, Gerda

 6. Birgitta Gille op

  Ik ben uit mezelf al begonnen om pakjes en zakjes te vermijden maar om daarbij nog ondersteuning te krijgen via dit kookboek lijkt me fantastisch. Vooral als ik eens inspiratieloos ben.

 7. Nicole van Wieringen op

  Proficiat met je eenjarig bestaan. Dat is al een feestje op zich. Ik wil heel graag meedingen voor deze prijs. Ik ben altijd al bezig geweest met gezond eten, maar via een mesoloog nu gedwongen om nog gezonder te eten omdat ik geen suiker en zuivelproducten meer mag hebben. Ik kan dus wel wat extra inspiratie gebruiken.

 8. Ja, dit boek wil ik heel graag winnen! Ben bezig om mijn leefstijl om te gooien, suikervrij eten,groene smoothies, minder brood, minder zuivel etc… Wat een zoektocht… Veel dingen spreken elkaar tegen, en ik weet gewoon weg niet waar ik moet beginnen.. Dit boek zou me daar zeker bij kunnen helpen!!

 9. Ik ben supergeneigd in die hypes mee te gaan… smoothies, sapkuren, you name it! Terwijl écht gezond echt eten toch niet zo ingewikkeld zou moeten zijn. Ik hoop dat jouw boek uitkomst biedt!

 10. Els De Bruycker op

  Zelf eet ik ondertussen een jaar zo natuurlijk mogelijk: bijna alleen groenten en fruit, zo weinig mogelijk afgewerkte producten. Graag zou ik ook mijn kinderen overtuigen maar tot nog toe vinden ze alles wat ik eet “vies” en “konijnenvoer”. Gezien in dit boek ook tips voor kids staan, kan het mij misschien overtuigen om ook mijn kinderen over de meet te halen …

 11. Elke dag Natuurlijk! écht gegeten is het hulpmiddel voor een voedingsstijl naar een gezonder leven!
  Het begin is er met de challenge; nu het vervolg, dus graag kom ik in aanmerking voor dit boek.
  Bovendien Gefeliciteerd met je blog; dat er nog maar vele volgers mogen volgen.

 12. Els De Bruycker op

  Oeps dat was een foutje in die laatste zin : mij helpen om ook mijn kinderen over de meet te halen dus 🙂

 13. Lijkt me een super leuk boek, zou ik naast jou leuke recepten graag willen winnen!

 14. Omdat ik nog veel te leren heb en nog veel meer wil weten over gezonde voeding.. Niet alleen voor mezelf en mij gezondheid, maar ook zodat ik het misschien een klein beetje kan overbrengen op mijn omgeving wat al een klein beetje lukt

  • Karin Vlamings op

   Na het meedoen van de challenge is het bijhouden en de 5 kg die ik er nog af wil met dit boek natuurlijk een peulenschil

 15. Gefeliciteerd met mind your feed!!! Voor mij superfijne site in ons lifechanging avontuur! 😉 Ook de challenge was een eye opener! Ik ben denk ik op de goede weg met mijn 2 mannen en dit boek zou me zeker ondersteunen! Dus we gaan duimendraaien!!!!

 16. Ik ben al fan van de MindYourFeed recepten, maar alle gezonde recepten zijn welkom hier, ik haal elke dag weer nieuwe inspiratie uit media, kookboeken, reclame blaadjes etc…..

 17. Binnenkort kan ik mijn nieuwe keuken in gebruik nemen. Het zou dan ook zó leuk zijn om, na de verbouwingsperikelen, een nieuwe start te nemen 🙂 Met dit basisboek moet me dat vast lukken !

  Trouwens, van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van jouw leuke blog 🙂

 18. Zelf ben ik al aardig op weg om het goed te doen maar ik worstel nog steeds met man en kinderen. Niet letterlijk hoor 🙂 Maar ik wil hen graag laten zien dat gezond ook best lekker kan zijn. Alleen….wat zet ik ze dan voor? Ik hoop uit dit boek niet alleen recepten te halen die vooral mijn kinderen ook kunnen waarderen, ik zie het ook als bewijs naar hun toe dat gezond ok is. Dat ik kan laten zien van “kijk, hier staat het”, want zij zien het nut er nog niet zo van in. Van mijn part ga ik er aan tafel uit voorlezen haha…
  Nogmaals gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan.

 19. Ten 1e, van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum!!!!
  Ik zou graag dit boek in mijn boekenkast een mooi plaatsje willen geven.
  Er zijn veel boeken waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.
  1 duidelijk boek die paar natuur naar de roots van puur en gezond eten gaat zou ik graag willen lezen.

 20. Gefeliciteerd! Wat een leuke prijs mag je weggeven. Ik vermijd sinds begin dit jaar toegevoegde suikers en rode e-nummers, maar mijn familie houdt er weinig/geen rekening mee. Ik zou ze erg graag dit boek willen laten lezen 😉

 21. Gefeliciteerd,met je 1ste verjaardag. Ik let al goed op onze voeding maar eigenlijk is het belangrijk om de basis goed te kennen zodat je vanuit hier werkt.Dus het boek is zeer welkom

 22. Kelly Robben op

  Gefeliciteerd! Ik zou het boek heel graag willen winnen!
  Nu mijn kleine man steeds meer met de pot mee gaat eten wil ik graag verantwoorde dingen op tafel zetten. Ik kan me er heel boos over maken dat het zo’n complete studie wordt om er wijs uit te kunnen. Hopelijk kan dit boek mijn zoektocht vergemakkelijken.

 23. Van harte met je verjaardag van mind your feed!! Inspirerend! Ik volg graag je advies op: dus als jij dit boek een goede basis vindt, dan zou ik hem uiteraard graag willen winnen! Met name de stap om lekkere gerechten te maken die ook m’n kids lekker ( en gezond) vinden…
  Ik blijf je zeker volgen

 24. Gefeliciteerd met je blogverjaardag 🙂
  Dit lijkt me een gaaf boek om de feiten van de fabels te scheiden. Tevens zou dit een leuk begin zijn van mijn verzameling voedingsboeken!

 25. Anouk Hummel op

  Ik vind jou site echt geweldig! Geeft mij dagelijks zoveel inspiratie om gezond te leven!
  Als jij dit boek een aanrader vindt, dan zou ik het heel graag willen hebben!

 26. Gefeliciteerd!
  Wat een leuke actie,en inderdaad een prachtig boek vol inspiratie! Zou het graag gebruiken in de keuken!

 27. Allereerst hartelijk gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van Mind your feed! Ik lees je blogs altijd met plezier en er staan vaak handige tips en lekkere recepten tussen:)
  Graag win ik dit boek om de basistips van gezonde voeding op een rijtje te hebben. Ook zou ik graag een aantal eenvoudige en gezonde recepten in ‘boekvorm’ willen hebben. Momenteel zoek ik recepten voornamelijk op op internet, maar raak ze vervolgens weer ‘kwijt’ omdat ik dan niet meer weet waar ik ze gevonden heb. Met een tastbaar boek dat ik in mijn keuken kan leggen, heb ik in ieder geval altijd iets lekkers en verantwoords bij de hand!

 28. Na het ontdekken van lactose-intolerantie, fructose-malapsorbtie en nog een aantal “overgevoeligheden” bleven de spijsverteringsklachten sluimeren… Ik ben al ééééééééééééééééuwen (zo lijkt het toch) op zoek naar veranderingen in mijn voeding die alles rustig houden. Ik heb dus ook vol goede moed meegedaan aan de 30 dagen Voel je Fit challenge en ben heel blij met het resultaat. Ik heb alles met geraffineerde suiker uit mijn kasten gegooid, eet zo weinig mogelijk tarwe en ben gaan experimenteren met de recepten op de blogs!
  Oh ja … en gefeliciteerd met de verjaardag!
  Het is trouwens ook mijn verjaardag vandaag! 🙂

 29. Simone kohler op

  Net als de enthousiaste reacties hierboven, zou ik ook graag dit boek winnen! Heb mee gedaan aan de 30voeljefit challenge en kan nog wel wat steun en tips gebruiken! Dus JA heel graag

 30. Van harte met je ‘verjaardag’!!! En wat leuk dat je ons laat delen in de feestvreugd! Dit lijkt me zo’n heerlijk eerlijk boek, heb er al meerdere recensies over gelezen en ben er zo nieuwsgierig naar…
  En ja…ik kan wel even een flinke zet in de juiste gezonde richting gebruiken, dus ik doe heeeeel graag mee!

 31. Ik zou het boek graag willen winnen om meer onderbouwing te vinden als ik (weeeer) uit moet leggen waarom wij eten zoals we eten. 🙂

 32. Gefeliciteerd met Mind your feed, heb er heel wat recepten, ideeën vandaan gehaald. Boek zou mooi zijn.

 33. Van harte gefeliciteerd Reny met het 1-jarig bestaan van het inspirerende Mind Your Feed, en als je zo goed bezig bent komen er vast nog héél wat jaartjes bij! Keep up the good work! Als moeder doe ik mijn best om degenen waar ik het meest om geef, natuurlijk het beste voedsel voor te zetten, en mijn kinderen daarmee tegelijk te leren hoe belangrijk puur en lekker eten is. “Natuurlijk! Elke dag echt eten” zou hier zeer welkom zijn!

 34. Ja die wil ik wel hoor! Ik haal veel inspiratie van internet en zeker via jouw blog, maar er gaat toch niets boven een écht boek! Ook handig omdat ik die dan bij mijn vriend onder zijn neus kan schuiven… 😉

 35. HOERA! Mind Your Feed bestaat 1 jaar! Bedankt voor alle inspirerende teksten en gezonde recepten. Mijn hele leven kwakkel ik al met gezondheidsklachten en dit jaar werd het echt extreem. Ik ga daarom naar een natuurtherapeut bij mij in de buurt en ben volledig gezond gaan eten. Geen suikers, geen e-nummers, geen tarwe, veel groente en fruit enzovoort. Het was in het begin best even lastig, maar nu weet ik waar ik het voor doe en ga ik door met gezond worden. Ik heb nog wel een lange weg te gaan, maar hoop dat mijn lichaam stukje bij beetje beter wordt en ik weer energie krijg. Ik wijk dan ook nooit af van m’n gezonde voedingspatroon. Ik heb het afgelopen jaar enorm veel inspiratie van jouw blogs gekregen en ook van de andere mede-bloggers zoals Linda en anderen. Dit boek zou ik graag willen winnen zodat ik nog meer lekkere recepten heb om te maken.
  Ik wens jou heel veel plezier met het schrijven van je blogs! Ik vind dat je het enorm goed doet en vind het fijn dat je hier veel voldoening uit haalt. Ga zo door!

 36. Alweer zo’n leuke winactie! Ik doe graag mee, omdat je nooit genoeg inspiratie kunt hebben om een gezonde leefstijl vorm te geven en gevarieerde maaltijden op tafel te zetten 🙂 Ik ben ook heel benieuwd naar de tips voor kids!

 37. Omdat ik binnenkort ook jarig ben! En dat wil ik vieren met alvast een cadeau voor mezelf. En misschien staan er wel lekkere recepten in die ik kan maken op mijn eigen verjaardag! GEFELICITEERD!!

 38. Allereerst van harte gefeliciteerd en nog vele jaren. Het lijkt mij een geweldig boek om te winnen. Ik mis soms inspiratie en struin dan maar weer internet af voor lekkere recepten. Het boek zo een aangename aanvulling zijn bij mijn manier van eten. Duimen maar….

 39. Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik het erg moeilijk vindt
  om gezond en gevarieerd te eten en om dit dan ook vol te houden, ik val snel
  weer in mijn oude patroon. Door mijn arme studentenbestaan is mijn lijstje met
  boeken over voeding die ik nog wil hebben al erg lang geworden, maar alleen bij verjaardagen kan ik er een of twee afstrepen.

 40. Graag! Ben weer in mijn “op maandag eten we dit, op dinsdag dat, op woensdag dat en dan kan ik het echt niet meer verzinnen modus :s Dat boek zou me er weer een hoop inspiratie bij geven 🙂

 41. Dit lijkt me een mooi naslagwerk. Ik eet naar mijn idee al wel een tijd “oke”, maar zou toch nog graag meer achtergrond weten. Als je weer eens een dip hebt en je je afvraagt waarvoor was het ook alweer, dan geeft een onderbouwde uitlgg en lekkere recepten je weer die boost om door te gaan en de twijfel opzij te zetten. Ik zou hem graag op mijn eettafel hebben.

 42. Ik ben al een tijdje bezig om wat gezonder te eten, maar vind dat nog best lastig! Er zijn natuurlijk superveel blogs die daar nu over schrijven, (heel fijn, want genoeg inspiratie qua recepten) maar ze spreken elkaar ook vaak tegen. De een zegt dat je A wel mag eten, de ander zegt dat je A niet mag eten, etc. etc. Best verwarrend als je je hier net in begint te verdiepen! Dit lijkt me een fijn boek, omdat het uitgebreider ingaat op al die aspecten van gezonder eten. Meer achtergrondinformatie, waardoor ik hopelijk steeds meer overzicht krijg van de verschillende voedingsstoffen en daarin steeds betere keuzes kan maken 🙂
  Ook de ‘kleine stapjes’ op weg naar een gezondere leefstijl lijken mij fijn. Nu is het bij mij vaak een beetje hollen of stilstaan. Een boek dat mij daarin wat meer begeleid, zou ik echt heel erg fijn vinden! Als student heb ik helaas niet zo’n groot budget, dat ik mij dit boek op korte termijn al kan veroorloven. Daarom zou ik het enorm leuk vinden om dit boek te winnen!

 43. Wow mooie actie, ik ben helemaal into the healty food de laatste tijd en dit boek kan me denk ik goed op weg helpen, zeer interessant.
  Ik let tegenwoordig echt veel op de ingredienten in de standaard pakjes die we regelmatig gebruiken en zoek dan deze ingredienten dan op op internet en dan schrik ik je af en toe wel wat voor rommel we binnenkrijgen,
  dit boek geeft me hopelijk een betere richtlijn voor het kiezen van een goede en gezonde maaltijd.

  Groeten Rik

 44. Een mooi basisboek om in de kast te hebben staan! Ik zie veel nieuwe inspiratie voor op tafel.

 45. Dit boek wil ik heel graag winnen! Nu ik mijn eetstoornis grotendeels overwonnen heb, probeer ik zo natuurlijk mogelijk te eten, dat op een gezonde (niet obsessionele) manier te doen en me zo lekker in mijn vel te voelen. Dit boek zou me daarbij heel goed kunnen helpen!

 46. cindy oppers op

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Weer een leuke actie van je, waar ik graag aan mee doe!

 47. natasja pruimboom op

  Happy B-Day,
  Ik waag graag een gokje, mede gezien de tips voor kinderen. Mijn man is sinds het weekend om en wil nu ook gezond mee eten. De kinderen wilden een eigen kookdag, dus wat leuker dan een kookboek waarin ze meteen gezond leren koken voor later.

  gr natasja

 48. Gefeliciteerd hoor! Leuke actie.
  Dit boek zou als geroepen komen. Met een verse baby aan de borst en een enthousiaste peuter kom ik niet meer aan echt goed eten toe en verval ik in oude gewoontes. Gevolg: energiedipjes en een humeur als een oorwurm -.- Een beetje hulp in de goede richting is zeer welkom!

 49. Ik heb al zoveel reviews gelezen over dit boek en ben echt zo benieuwd! Ik probeer zo ‘clean’ mogelijk te eten, maar kan zeker nog wel wat tips en tricks gebruiken!

 50. Vanwege een traagwerkende schildklier en jarenlange darmklachten heb ik een paar maanden terug mijn eetpatroon omgegooid. Het gaat al een heel stuk beter ook dank zij de tips op jou blog, ik ben nu 12,5 kilo kwijt en mijn darmklachten zijn een stuk minder. Toch kan ik nog wel wat tips en recepten gebruiken en dan zou dit boek ontzettend goed van pas komen.

 51. Wat een gaaf boek! Ik probeer al een tijd gezonder en natuurlijker te eten. Maar ik merk dat ik soms de kennis mis om hierin de juiste keuzes te maken. Dit boek zou mij hierin de ondersteuning bieden die ik zo hard nodig heb. Daarom zou ik het graag willen winnen! Wat een leuke actie.

 52. Anja Lautenbach op

  Wat een leuk initiatief om nog meer mensen aan gezonde voeding te krijgen. Niet vullen maar voeden! Ben dol op koken EN eten. Vooral als het gezond is. Met zo’n prachtig kookboek zou ik er nog meer plezier aan beleven.
  Lieve groetjes, Anja

 53. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je 1ste jaar jubileum Reny.

  Top hoor, je mag TROTS zijn op jezelf.

  Alle tips, blogs en recepten die je zomaar met “vreemden” deelt en dan nu nog eens de mogelijkheid om een boek te winnen….ik ga er voor…want ik ben om…..geef mij maar puur NATUUR!!!

 54. Annet hoving op

  Allereerst volg ik je op Instagram en word ik dagelijks geïnspireerd, super tof!

  Dit boek zou ik graag willen geven aan mijn moeder. Ik ben zelf bijna 19 jaar en onwijs geïnteresseerd in gezonde voeding en recepten etc. Dit is mijn dagelijkse leefstijl geworden! Ik merk dat ik hierdoor mijn moeder ook aansteek; ze wil graag ook wat afvallen en gezond bezig zijn. Ik heb echter het idee dat zij de basis van gezond eten echter nog niet begrijpt. Voor haar zijn bijvoorbeeld veel groenten in een gerecht dat het maakt dat een maaltijd gezond is, maar het kant en klare sausje doet in haar ogen niets slechts met de maaltijd. Dit zou ik haar ontzettend graag willen leren met behulp van dit boek! De ultieme kans. 🙂

  En blijf van die mooie en inspirerende blogs en foto’s maken, je maakt daar anderen onwijs blij mee!

 55. Ik ben deze zomer begonnen met afvallen door gezond te eten. Nu kan ik me niet meer indenken om anders te eten. Wat extra inspiratie zou geweldig zijn!

 56. Omdat ik eindelijk!!!!!!!! van mijn zwangerschapskilo’s af wil. Plus terug wat gezonder eten, meer regelmaat..

  Ik vond mijn buikje super leuk tijdens de zwangerschappen, maar nu niet meer! 🙂

 57. Allereerst gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk (knap)!!! Ik zou dit boek ontzettend graag winnen omdat ik al een tijdje op het “gezonde” pad probeer te lopen maar het vaak nog best lastig vindt. Een goed boek met veel informatie en lekkere recepten is daarom zeer welkom!

 58. Lot de Jonge op

  Ik ben dol op goed, gezond en lekker eten, maar mis soms de tijd en inspiratie om er veel aandacht aan te besteden en zou dus met deze heerlijke ideeën erg blij zijn!!

 59. meer dan 100 fijne, inspirerende en heerlijke redenen om Natuurlijk! graag met dit boek aan de slag te gaan!!

 60. Omdat ik niet zo’n goede kok ben heb ik veel aan recepten. Dit boek zou mij enorm helpen! Manlief kan dan ook mee doen zonder teveel geklaag dat het zo moeilijk is..

 61. Omdat ik eens een echt boek met gezonde recepten wil. Met de e books blijf ik zoeken.:(

 62. Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van mind your feed!
  Wij zijn sinds kort begonnen gezonder te gaan eten. Heb al veel inspiratie van je website gehaald, een goed boek zou ons nog beter op weg helpen en natuurlijk super fijn dat er lekker veel recepten in staan!

 63. Alie kuindersma op

  Ik zit echt in zo’n midlifecrisis . Je weet wel net 40 jaar geworden. Dan ga je nadenken over je verleden en je toekomst ( wil graag 100 worden).
  Dan kom je er achter dat het nog niet te laat is om je leven te veranderen …. Ze zeggen altijd begin bij je zelf!!! En dat probeer ik alleen soms gaat het makkelijker met een handig boek zoals deze. In afwachting op het goede nieuws ga ik nu weer verder dromen

 64. Anne van der Laan op

  Dit boek past mooi naast het boek van Amber Albarda, ook een super boek. (Tegen gekomen via jou blog, super tip!)
  Meer inspiratie om mijn lichamelijke ongemakken te verminderen en gezonder te gaan leven zijn altijd welkom! Vanwege dit zou ik dan ook graag het boek willen lezen.

  • Anne van der Laan op

   Oeps ik kwam het boek van Amber Albarda via een andere blog tegen, maar goed neemt niet weg dat dat ook een goed boek is. 🙂

 65. Omdat ik heb ondervonden dat lekker en gezond eten ervoor zorgt dat je u tevens een heel stuk beter voelt! Tot voor kort kon ik niet genieten van koken en maakte ik ook geen tijd om gezond eten te maken. Dankzij jouw blog ben ik me meer en meer bewust geworden van het belang en de meerwaarde van een gezonde levensstijl! Een boek dat eindelijk eens zegt waar het op staat en die de basis, en de kneepjes van het vak leert zijn bijgevolg meer dan welkom!

  • En gedeeld via Facebook om iedereen te overtuigen om ook een gezonde levensstijl aan te nemen! 😉

 66. Jaren geleden ben ik al begonnen met gezonde voeding. Daarmee heb ik eindelijk mijn gewicht onder controle gekregen. Toch kan het beter, dat weet ik ook wel. En vooral ook gevarieerder. En daar heb ik eigenlijk wel wat hulp bij nodig. In de vorm van een boek bijvoorbeeld. Nieuwe producten leren toepassen; zorgen voor gerechten die echt heel smakelijk zijn. Zodat ik het zondigen echt tot een minimum kan beperken of wellicht helemaal skippen.

 67. Ik sta te popelen om nieuwe recepten uit te proberen .We zijn in het gezin al aardig op weg om natuurlijk te eten .En de tips voor kids verheug ik me op !

 68. Leuke actie!
  Doe graag mee..zou nog wel wat meer inspiratie kunnen gebruiken op dat gebied

 69. De grootste uitdaging die ik heb is niet zeggen waarom of dat we gezond, e-nummers- en suikervrij eten maar vooral om onze dochter daadwerkelijk aan het eten te krijgen…niets is lekker alles is ‘lust ik niet’ en deze doet het ook erg goed de na twee happen ‘ik zit vol’ tekst. Dus ik ben erg op zoek naar lekkere recepten en die ga ik in dit boek vinden !!

 70. Ik heb je site nog maar net ontdekt, maar heb hier al heel wat inspiratie kunnen opdoen. Ik lees dat er in het boek ook tips voor kinderen staan. Dit lijkt me wel handig te zijn, want vaak sta ik nog 2 potjes te koken… Als ik mijn 5-jarige overtuigd krijg, dan spring ik een gat in de lucht!

 71. Wow, wat gaaf dat je juist dit boek mag weggeven! Ik ben de laatste tijd heel veel meer bezig met gezond eten en probeer pakjes en zakjes te laten staan. Probleem is alleen dat ik het erg moeilijk vind om te variëren, vooral met verschillende soorten groente. Dit boek zou me net dat zetje in de rug geven en hopelijk heel veel inspiratie om juist te gaan variëren!

 72. Natuurlijk wil ik elke dag écht eten! Dus Natuurlijk wil ik dat boek ‘Natuurlijk! Elke dag écht eten!’ winnen om elke dag weer nieuwe eet-inspiratie te hebben voor écht eten.

 73. Wat een mooi boek, die zou ik graag winnen. Ben al tijdje bezig met gezonder eten maar ben toch nog wel eens “inspiratieloos” en omdat mijn vriendinnen ook zo graag wat gezonder willen maar niet weten waar te beginnen, komen ze bij mij voor tips. (Vooral hoe en wat je voor je kinderen kunt maken om mee naar school te geven blijft lastig). Vaak resulteert dat in een gezamelijke kookmarathon, wat ontzettend gezellig is en waar we nieuwe recepten met elkaar uitproberen. Een nieuw boek vol tips en recepten en ook nog e.e.a. voor kinderen, is hier dus heel welkom 🙂
  Groeten van fiona

 74. Alsnog van harte! En ik loot graag mee, omdat het me een leuk boek lijkt om te hebben, voor de recepten en om te zien of ik nogdingen in de basis mis.

 75. Ik zou dit boek heel graag kado doen aan mijn allerliefste collega/vriendin. Ik heb het boek zelf reeds gekocht 2 weken geleden en het is een echte aanradar!! Ik zou er haar zo … gelukkig mee maken!!

  Lieve groetjes,
  L.

 76. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  Ik maak graag kans net zoals vele andere…
  In 2013 ben ik moeder geworden van een zoon. Vanaf hij gezonde groente/fruithapjes mocht proberen is bij mij de knop omgegaan. Voor hem maakte ik heerlijke natuurlijke hapjes. Ik bedacht me toen wat eet ik zelf eigenlijk? Na wat gelezen te hebben kwam ik erachter dat ik wel gezond eet… maar niet “natuurlijk” gezond. Alles wat ik maak komen wel knorr/honig/maggie pakjes in voor. Dat kan veel natuurlijker!! Tot aan nu ben ik nog steeds aan het worstelen om verschillende gezonde gerechten te vinden. Een goed basis boek is hier van harte welkom!

  Liefs Elles

 77. Ik vind het lastig om steeds weer te bedenken wat ik wil eten en verval makkelijk in oude pateonen. Ik heb al meer goede reviews over dit boek gelezen en zou het graag willen hebben om weer nieuwe inspiratie op te doen!

 78. Gewoon al om een deel van de titel “de zin en onzin van voedselhypes” lijkt dit boek interessant! Ik zoek nog achter basiskennis van voeding. Zoals je schrijft ‘waar te beginnen’… want we kunnen de laatste tijd echt genieten van prachtige uitgaves over gezonde voeding. Ik hoop dus met dit boek te beginnen 🙂

 79. Van harte!!!!!!!!! Graag wil meedingen. Door al die bomen zie ik soms het bos niet meer. Dus info over de basis zou zo prettig zijn.

 80. Gefeliciteerd! Ik doe mee, omdat ik een goede basis wel kan gebruiken. Ik haal nu de benodigde info en recepten hap-snap van allerlei blogs. Leuk om te doen, maar het is een tijdrovende hobby geworden.

 81. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik volg je al een tijdje maar vind het nog moeilijk om het roer helemaal om te gooien. Jouw site is wel een geweldig hulpmiddel.
  Op een andere site ben ik de titel van dit boek al eerder tegen gekomen en het lijkt me een geweldig hulpmiddel in de zoektocht naar gezondere eetgewoonten.
  Graag ding ik mee bij de verloting van dit geweldige boek.

 82. Dat lijkt mij een heel lekker en leuk boek waar ik graag eens in zou snuffelen. Mijn zonen en ik zijn dol op lekker eten en het mag allemaal wel wat gezonder dus zo’n boek is aan ons goed besteed 🙂

 83. Truus Magdelyns op

  Winnen is altijd super! En met dit boek wordt winnen helemaal superexpiallydocious!!

 84. Uiteraard van haerte met je jubileum. Ik lees en volg je met plezier.
  Ben al een tijdje bezig mn gewoontes om te gooien naar een suiker- en broodvrij leven. Helaas heb ik pas te horen gekregen dat ik borstkanker heb en vandaag begin ik mn eerste zware chemo. Nog meer reden om vooral suikervrij te eten en t liefst zonder brood. Enige basis heb ik, maar omdat mn smaak zometeen drastisch veranderd ben ik toe aan inspiratie!!! Ik wil dit volhouden, zonder suiker en brood, hoe makkelij is het dan om een boek met inspiratie naast je te hebben.

 85. Als allereerste van harte met je 1-jarige jubileum. Ik ben een trouwe volger en haal veel inspiratie van je site .Heerlijk om gezond te bakken met de kinderen. Daarom ook erg benieuwd naar dit boek voor weer wat nieuwe ideeën. Groetjes!

 86. Ik ben erg bezig met gezonde voeding, en dol op mooie boeken, het liefst die ook nog over gezond eten gaan!

 87. Soms zie je zo ongeveer door de bomen het bos niet meer, over wat wel en niet goed is, vaak spreekt men elkaar ook tegen en dat is soms echt wel lastig als je nog wat zoekende bent.
  Aan jouw mening hecht ik waarde en ik denk dat dit een boek is waar ik nog veel aan kan hebben en veel van zal leren. 🙂

 88. Ik zou het boek ook dolgraag winnen.
  Heerlijk om een helder, verduidelijkend en grijpbaar naslagwerk in huis te hebben wat in één oogopslag de vraag van dat moment rondom een bepaald voedseldilemma ‘oplost’. Ook fijn dat er zoveel recepten in staan!
  Voor meerdere doeleinde te gebruiken (eczeem zoontje, diabetes echtgenoot en eigen darmklachten/PDS).

  Groetjes, Annemieke

 89. Natuurlijk wil ik ook heel graag dit boek winnen
  Wij zijn binnen ons gezin heel bewust met voeding bezig
  Vooral vanwege wat gezondheids problemen van mij man en dochter
  Hierdoor heb ik van dichtbij kunnen ervaren wat voeding kan doen met een mens
  We kopen en koken zo puur en gezond als het kan
  Dit is soms een hele zoektocht
  Dankzij wat boeken en jou inspirerende site lukt het me om steeds weer wat te proberen
  Dit boek zou ons ook weer een hoop fijne informatie en recepten kunnen brengen
  Ook heel fijn met tips voor kids 🙂
  Groetjes Linda

 90. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ben ook bijna jarig, dus dit zou een leuk kadootje zijn. Ik probeer nu al dik 1 jaar gezond te eten ook ivm intoleranties. Dus dan kom je al gauw uit op verse producten aangezien in pakjes altijd tarwe en/of lactose zit. Een basiskookboek zou daarom zeer welkom zijn!

 91. Gefeliciteerd met het verjaardagsfeestje van je blog! En wat leuk dat je trakteert op dit inspirerende boek die ik natuurlijk hééél graag wil winnen! Naast het feit dat winnen (bijna) altijd leuk is, ben ik al een geruime tijd intensief op zoek naar een gezonde levensstijl en dus ook een gezond eetpatroon. Door de vele blogs, boeken en verschillende meningen… zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat ik graag even ‘reset’ en start bij de basis. Dit boek is dus zeer welkom!!

 92. Dit boek lijkt mij een hele mooie aanzet om mijn streven om gezonder te leven en te eten kracht bij te zetten en daar een mooi blog over te beginnen. Het is het zetje dat ik nodig heb!

 93. Ik volg je blog nog niet zo lang maar heb er al waardevolle tips gekregen en uitgevoerd. Nooit meer terug naar het ongezonde eten wat je in de supermarkt gepromoot krijgt! Het boek lijkt me daarbij een goede basis, leuk om te winnen!

 94. Ik ben al even bezig met gezond eten, maar ga daarbij vooral af op wat ik een beetje overal en nergens vind. Gezond is er voor mij gekomen met het minderen van suiker. En je merkt gewoon het verschil in hoe je je voelt etc. Daarvoor alleen al is het een grote motivatie! Alleen is het nu wel leuk om eens een basis te hebben waarop ik me kan baseren. Dit lijkt me dus wel een goed begin 🙂

  Ga dit even voor je delen op facebook ook!

 95. Ik ben stiekem wel een gezondheidsfreak dus dat boek komt als geroepen! Zou heel leuk zijn als ik het boek zou winnen. Ziet er alvast veel goeds uit. 🙂

 96. Zelf heb ik het boek al en het is een echte aanrader. Net zoals het Heden ik kookboek en het kookboek Zonder suiker allebei ook van Anne Marie Reuzenaar.
  Ik zou graag het boek winnen voor een collega die regelmatig bij mij binnenkomt met een kookverslag van haar pogingen gezonder te gaan eten. Haar pogingen vragen ondersteunt te worden door dit geweldige kookboek!

 97. Allereerst gefeliciteerd! Dit boek zou een mooie aanvulling zijn op het #30dagenvoeljefit Gezonde voeding komt nog niet vanzelfsprekend uit mijn keuken.

 98. Bernadette Motjé op

  Leuk, dit boek staat sinds de challenge bovenaan mijn verlanglijstje. Maar ik ben helaas nog lang niet jarig. Ik wil er dolgraag mee aan de slag.

 99. Hieperdepiephoera met je blog!
  Het boek is hier erg welkom: in een jongensgezin waarin autisme voorkomt ben ik op zoek naar natuurlijk eten, zonder E-nummers, suikers, gist enz. Voor de jongens werkt dit gunstig, voor hun gedrag en rust in het hoofd. En ook voor mij: kan ik de recepten samen met ze bereiden.

 100. Ik verslind alles wat met goede voeding te maken heeft. Mooie recepten heb je nooit genoeg, dus ben zeer benieuwd naar het boek!

 101. Ik zou heeeel graag dit boek willen winnen omdat ik aan mijn vriend en vriendinnen wil laten zien dat echt eten niet moeilijk te maken is en omdat ik zelf heel erg geïnteresseerd ben in de zin en onzin van eten!

 102. Ohhh zo’n fijn kookboek op mijn aanrecht is zoveeeel lekkerder dan een recept volgen op.je foon of tablet. Dit.boek is a must to have !! X

 103. Ik wil heel graag het boek winnen. Ik ben nu enkele maanden bezig met een nieuwe eetstijl. Echter blijk ik noghangen in de basis ingrediënten en heb daarom wat inspiratie nodig voor nieuwe gerechten.Ik denk dat dit boek mij daarbij kan helpen. En natuurlijk dat ik daardoor ook mij nieuwe eetstijl blijf volgen en volhouden en niet terug val in oude gewoonten.
  x

 104. Sabrina Heupers op

  Ik zou het boek graag willen winnen. Ik ben sinds februari “anders” aan het eten. Dit omdat ik een chronische darmontsteking heb. Ik voel me veel fitter en blijer. Ben inmiddels ook 28 kilo’s kwijt. Heb dingen leren eten waar ik het bestand niet van wist. Probeer elke keer nieuwe recepten uit. Ben gek op kookboeken. Dit boek zou een zeer welkome aanvulling zijn 🙂

 105. Ingrid sanders op

  Hoi Reny,
  Allereerst van harte gefeliciteerd.
  Ben net op tijd je site tegengekomen en heb geïnspireerd gekeken naar je recepten.
  Heb zelf een eigen bakkerij en daar gaat t met de vele klanten vaak over wat eten we nu vanavond weer….
  Daarom gun ik mezelf en mijn klanten jou boek om samen met hun de recepten te delen.
  En wat telt :
  NATUURLIJK! Elke dag echt eten….

 106. Allereerst, gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Ik wil graag aan de slag met gezonde voeding. Ik ben al wel goed op weg, denk ik, maar zou toch een goede basis als leidraad willen hebben.

 107. Van harte gefeliciteerd ! Graag zou ik dit boek willen winnen omdat ik gezond wil worden en blijven. 2 jaar geleden ben ik gestopt met roken dat was mijn eerste stap. Nu ben ik helaas heel veel aangenomen door daarna ongezond te blijven eten. Ook heb ik heel veel gelijnd en weet ik nu na al die jaren van lijnen en dan weer vol proppen niet meer wat gezond en lekker eten is. In dit boek staat hoe je moet beginnen met gezond eten en dat zal voor mij heel fijn zijn om zo’n steun te hebben . Zo een nu ga ik weer snel verder met het lezen van de rest van je site want dat staat ook al zoveel moois op. Dank je wel voor deze site!

 108. Dit boek staat op mijn verlanglijstje. Vanwege de mooie foto’s is het alleen al een cadeautje om er in te kijken.

 109. Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd!
  Dit boek lijkt me een mooie aanvulling, om zo nog meer recepten uit te kunnen proberen. Juist dit soort boeken stimuleert mij enorm om gezond bezig te zijn en bewuster te gaan eten.