Zomerrooster! + fris fruitwater

4

Jaaa, het is zover! Zomervakantie!! 6 weken lang! Ik heb er enorm naar uitgekeken, en eigenlijk komt deze vakantie ook precies op tijd. Ik heb namelijk wel behoefte aan een break, en vooral aan warmte en zon. Dat rare weer van de afgelopen weken maakt nog niet dat ik echt de summer vibes heb, en ik merk dat ik er gewoon een beetje lusteloos van word. Van het zonnetje krijg ik energie, en van lekker uitrusten kan ik ook altijd wel genieten. Niet dat ik niet graag hard werk hoor, maar elk mens heeft behoefte aan een kleine pauze. En dat ga ik dus ook gewoon doen! Net zoals vorig jaar voer ik daarom weer een zomerrooster in op mijn blog, zodat ik ook even kan opladen en bijtanken. En ik deel nog een makkelijk recept voor fris fruitwater met je!

zomerrooster

De zomervakantie is dé periode om het even rustiger aan te doen. Ik merk dat Senna ook echt toe is aan ontspanning. Het is best een lang schooljaar geweest voor die kleine dame. Ze is de komende weken dan ook lekker veel thuis, al gaat ze nog wel een paar dagen naar de BSO. Lise gaat ook nog naar de crèche, zodat ik nog even wat laatste dingen kan afronden. Maar verder zijn de meiden gewoon vrij, en dus is het tijd om leuke dingen met ze te gaan doen. En even veel tijd met mijn liefjes door te brengen. En ik hoop dat jij daar de komende weken ook de tijd voor maakt, even de boel de boel laten en genieten van quality time met de familie!

zomerrooster

Het afgelopen jaar heb ik weer met heel veel plezier gewerkt aan mijn blog. Een baan die eigenlijk altijd wel doorgaat. Dat is aan de ene kant het voordeel van je eigen baas zijn en vanuit huis werken, maar aan de andere kant zit ik dus ook nog wel eens in de avonduren met de laptop op schoot om nog even wat af te maken. Blogger ben je – voor je het weet – 24 uur per dag, want er is altijd wel wat te doen voor mijn blog. Een recept dat ik graag wil maken, foto’s maken die bij de blogpost komen, administratie, social media.

Als ik zou willen en genoeg energie zou hebben, zou ik echt de hele dag aan MYF kunnen besteden…. MYF is wat dat betreft echt mijn bedrijf, alles doe ik zelf. En ik vind het fantastisch, maar ik heb ook even behoefte aan vakantie. Ook al voelt MYF niet als werk, ik merk dat ik er even tussenuit moet. Even die laptop uit, niet continu aanwezig zijn op social media, even weer terug in de offline wereld.

Culinaire ontdekkingsreis

Door een break te nemen, kan ik weer ruimte maken voor creativiteit, voor nieuwe inspiratie, voor een fris begin. Er blijven natuurlijk wel gewoon blogposts verschijnen maar er komt een zomerrooster, waarbij er dus minder blogs per week online komen. Ik zal 4 blogs per week plaatsen, op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Ik heb allerlei lekkers voor jullie klaar staan en er komen ook nog een paar leuke gastblogs online! Verder staan er inmiddels zoveel recepten op MYF, dat ik denk dat jullie je nog wel even vermaken voordat je alles gekookt of gebakken hebt. Volg me trouwens op Facebook en Instagram, want daar zal ik regelmatig nog weer fijne recepten uit het archief met je delen, en je krijgt een kijkje achter de schermen!

Afgelopen weekend wilde Senna al samen met mij de keuken in. Voor haar is rommelen in de keuken ook ontspanning, net als dat voor mij is. Ze had op YouTube een filmpje gezien waar ze mee aan de slag wilde. Ze had namelijk gezien hoe je met vers zomerfruit leuke ijsblokjes maakt, waarmee je in een handomdraai een frisse zomerse limonade op tafel kunt zetten. Je begrijpt, dat móesten we samen gaan doen. Ik sneed het fruit, zij deed het in de ijsblokjesvorm. Water erbij, geduld hebben, (foto’s maken), en tadáá fruit ijsklontjes voor een fles met heerlijk fris fruitwater!

zomerrooster

De maanden juli en augustus zullen dus wat rustiger zijn qua blogs, maar voor het najaar staat er alweer zoveel leuks op mijn planning! Ik wens jullie een heerlijke zomer toe!

Ga je tijdens de vakantie aan de slag met mijn recepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

4 reacties

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.