Ontspannen, bijkomen en opladen – weekend foto diary

0

Een tijd lang was ik in ontkenning… Zo’n verbouwing van ruim 1,5 jaar, dat doe je toch gewoon even…. Een huis in de verkoop zetten, een verhuizing voorbereiden, het gezin draaiende houden, een blog vullen. Easy peasy, appeltje eitje. Dacht ik. Totdat ik in mijn droomhuis zat en me 1 heel belangrijk ding realiseerde. Ja, we hadden het gered, we waren met z’n allen de afgelopen hectische periode doorgekomen. Maar hoeveel tijd hadden we voor elkaar gehad? Hoeveel leuke dingen hadden we nog gedaan? Hoeveel energie had ik eigenlijk nog….? Daarom was het hoog tijd om te ontspannen, bij te komen en weer op te laden. Heerlijk een weekend weg met het gezin, quality time met elkaar. Vandaag een foto diary!

Zonder het heel dramatisch te maken, moet ik in alle eerlijkheid zeggen dat het gezin er een beetje bij ingeschoten was de afgelopen tijd. Natuurlijk waren de kids op tijd op school, stond er elke avond – en ochtend en middag! – een maaltijd op tafel en zorgden we ervoor dat alles door bleef gaan. Maar om nou te zeggen dat er echt tijd was voor elkaar?! Nee. Het moment om daar verandering in te brengen! De uitnodiging van Center Parcs om een lang weekend in De Vossemeren te verblijven kwam dan ook als een cadeautje. Even een paar dagen de aandacht voor wat uiteindelijk echt belangrijk is! En wat hebben we genoten!

foto diary

De meiden waren afgelopen maand een extra vrijdag vrij van school en dat was mooi, want zo konden we op tijd richting België vertrekken. Center Parcs De Vossemeren ligt net over de grens en vanaf hier rij je er in ongeveer 2 uur naartoe. Onderweg hebben we uitgebreid geluncht en rond een uur of 4 kwamen we aan bij ons huisje. Het zonnetje scheen al, een goed begin!

foto diary

We verbleven in een 4 persoons VIP Cottage, voorzien van alle gemakken. Er was zelfs een sauna in het huisje, maar omdat het zo mooi weer was heb ik daar geen gebruik van gemaakt…

foto diary

Plannen maken voor het weekend! Belangrijkst voor de meiden is natuurlijk waar het zwembad is… Aqua Mundo is al snel gevonden op de kaart, spullen pakken en gaan! En ja, ook ik ben denk ik wel 800 x van de glijbaan geweest, zo leuk!

foto diary

Na het zwemmen schuiven we aan bij restaurant Nonna’s. Gewoon op het park, in de grote Market Dome, zitten verschillende restaurants waar je prima kunt eten. En pizza is altijd een feestje toch?!

foto diary

Rise and shine!! Het zonnetje komt al op en dan heb je dit prachtige meer midden in het park liggen. Dit zullen dan wel De Vossemeren zijn, haha! Op het park kun je allerlei watersporten beoefenen, maar wij besloten om toch weer Aqua Mundo in te duiken!

foto diary

foto diary

Family fun time! Rondje lopen over het park. Op ‘avontuur’ zoals Senna het noemde. Heerlijk om gewoon op het gemak en in alle rust maar te zien wat de dag gaat brengen.

foto diary

Knuffelen op de kinderboerderij. Er waren zoveel jonge dieren, waaronder deze lieve geitjes die maar wat graag geaaid wilden worden. Schatjes!

foto diary

Onze kleine Dora the explorer. De kinderen bepaalden ons ritme en onze route. Lise kon het allemaal prima vertellen waar we naartoe moesten gaan.

foto diary

Aan het eind van de middag gingen de beentjes omhoog! Rust, ontspanning, opladen en bijkomen. De kinderen vermaakten zich prima in de speeltuin op het park en ik ging even zitten met een boek en een glas wijn.

foto diary

Het cliché is echt waar… Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook naar hun zin. De meiden vonden het geweldig om na al die drukke maanden weer eens een weekend met z’n vieren door te brengen. Om bij elkaar te zijn, samen te spelen – we hebben een hele middag Monopoly gespeeld! – naar het zwembad te gaan. Je zag ze gewoon stralen, zo fijn!

foto diary

foto diary

Eigenlijk hoef je het park De Vossemeren niet af… En dat hebben we dan ook niet gedaan… Aqua Mundo was by far favoriet maar er is nog veel meer entertainment op het park. De meiden sloten aan bij de kids animatie en werden heuse prinsessen!

foto diary

Nog een laatste keer van de glijbaan voordat we zondagmiddag weer naar huis reden. En als je naar het zwembad loopt, kom je dus langs deze leukerds!

foto diary

Of we het naar ons zin hebben gehad?! Ik denk dat deze foto meer zegt dan 1000 woorden. Het was heerlijk!

Zo ontzettend fijn om weer even tijd met elkaar door te brengen, om even stil te staan bij wat echt belangrijk is en om met het gezin samen te zijn. In het dagelijks leven realiseer ik me niet altijd dat het daar om draait. Om wat vaker ja te zeggen tegen elkaar en niet te blijven hangen in de drukte van alledag. Dit weekend was even een mooie reminder!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Wij brachten ons bezoek aan Center Parcs De Vossemeren op uitnodiging van Center Parcs. Lees hier mijn disclaimer.

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.