Een zorgeloze Kerst met de Gourmetbox de Luxe (winactie)

26

Voor mij staat Kerst voor samenzijn en gezelligheid met je familie of liefste vrienden. De donkere dagen waarin de Kerstdagen vallen, lenen zich daar natuurlijk perfect voor! Iedereen heeft behoefte aan warmte, aan binnen zijn, bij de open haard of met de kaarsjes aan. En traditiegetrouw doen we dit samenzijn onder het genot van een heerlijke kerstmaaltijd. Logisch, want eten verbindt, eten geeft je een reden om samen aan de tafel te zitten en tijd voor elkaar te nemen. Wist je trouwens dat gourmetten nog steeds de meest favoriete bezigheid is tijdens de Kerst? Met mijn familie vieren we Kerst op Eerste Kerstdag en het komt regelmatig voor dat bij ons de gourmet op tafel komt. Eigenlijk wel zo gemakkelijk, niemand hoeft echt te koken en je zit lekker lang aan tafel, zodat (bij ons) de gesprekken altijd net even wat diepgaander zijn dan normaal.

Gourmetbox de LuxeBron foto: Brambleberry Cottage

Kerst staat bij mij ook voor even terugblikken op het afgelopen jaar, dankbaar zijn voor wat je hebt en even stil staan bij de personen om mij heen die het wat minder hebben. Het was voor mij best een bewogen jaar, maar dat deed me des te meer beseffen wat een prachtig vangnet ik heb in mijn gezin en familie. En dat ik eigenlijk in mijn handjes mag knijpen omdat ik zoveel wél heb. Want het is niet voor iedereen een feestelijke tijd. Voor sommigen is Kerst niet zo magisch, om welke reden dan ook. In de Happy Healthy Christmas die Linda en ik samen opgezet hebben, vinden we het juist ook belangrijk dat we denken aan de mensen om ons heen die het net even wat minder hebben, maar die we ook een paar mooie, zorgeloze feestdagen gunnen.

Daarom vind ik deze winactie ook zo te gek. In samenwerking met de Streekbox mag ik namelijk nog vóór de Kerst een Gourmetbox de Luxe (t.w.v. 34,95!) weggeven. Hoe leuk zou dat zijn, om iemand die het net even minder heeft, maar die het wel enorm verdient, blij te maken met een prachtige Gourmetbox? Zodat ook die persoon een heerlijke Kerst viert? Zou dat niet de últieme Happy Healthy kerstspirit zijn?

Misschien ken je de Streekbox nog niet? De Streekbox staat bekend om zijn prachtige boxen gevuld met Hollandse, zo veel mogelijk biologische, pure en altijd duurzame producten, waarmee je zelf heerlijke maaltijden kunt samenstellen. Speciaal voor de Kerst stelden zij een Gourmetbox op, en deze de Luxe versie bevat heel veel lekkers. Zo vind je in deze box ruim 1 kg duurzaam, gezond, lekker en puur gourmet-vlees. De box is ruim voldoende voor 4 personen en bevat onder andere kalkoenfilet, hertenbiefstuk, kalfsbiefstuk en ossenhaasreepjes. Wat een verwennerij hè?

Gourmetbox de Luxe

Zou jij het ook zo leuk vinden om iemand in jouw omgeving die het écht verdient of goed kan gebruiken blij te maken met deze Gourmetbox de Luxe? Doe dan mee met deze winactie! Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke box?

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel daarin wie jij deze box gunt.
 • Let op dat je een geldig e-mailadres achterlaat!
 • Ik zou het leuk vinden als je de Facebookpagina van Mind Your Feed  een like geeft.
 • Share the happiness; door deze actie te delen op social media kun je de Happy Healthy Christmas gedachte verspreiden, dat waardeer ik enorm!

Even praktisch nog:

 • Deze actie duurt tot zondagavond 14 december 2014, 20.00 uur
 • De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht op zondagavond.
 • Zorg dat je jouw mailbox goed in de gaten houdt, want ik wil voor maandagmiddag jouw adresgegevens ontvangen.
 • Zodat de Streekbox Gourmet de Luxe nog op tijd verstuurd kan worden voor de Kerst
 • Ben jij de winnaar? Dan ontvang je op woensdag 17 december een mail van Streekbox met een bezorgtijdstip op donderdag 18 of vrijdag 19 december.
 • De box kan ingevroren worden, zo heeft de gelukkige met de Kerstdagen een heerlijke gourmetschotel op het Kerstmenu staan!

Deel hieronder jouw verhaal, vertel me wie jij een Happy Healthy Christmas wenst en wie weet ontvangt deze persoon een heerlijk Kerstfeest. Geen Gourmet box gewonnen? Geen probleem! De box is te bestellen tot en met 16 december en is zelfs in de aanbieding!

Gourmetbox de Luxe

Have a Happy Healthy Christmas!

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

26 reacties

 1. Die zou ik graag aan mijn schoonouders geven. Met een hoop mensen te voeden, want iedereen komt altijd aanwaaien en mag altijd mee eten en is altijd welkom, kunnen ze zo een mooi pakket wel gebruiken! Zeker nu we kerst daar vieren en ze rekenen op een man of 15 (en wie er nog meer komt 😉 ).

 2. marieke bosklopper op

  Ik zou m graag aan mijn moeder geven. We hebben beide een lastige tijd gehad maar ik vind dat zij hem echt verdiend.ze doet alles alleen en staat altijd voor me klaar.

 3. ingrid de jager op

  Ik zou hem graag kado doen aan mijn beste vriendin. … Ze heeft weinig geld om te besteden. Ondanks Dat is ze wel afgelopen jaar 20 kilo afgevallen door haar leefstijl te verbeteren. Fijne feestdagen

 4. Wendy Tiemissen op

  Voor mijn lieve ouders. Ze zitten wegens omstandigheden op Eerste Kerstdag alleen thuis. Wel samen, maar zonder ons, de kinderen. Mijn moeder reageerde heel laconiek, en zegt niets speciaals te doen op Eerste Kerstdag. Thuis voor de buis met de kliekjes van de vorige dag. Maar diep van binnen, in haar hart, vindt ze het natuurlijk niet leuk.. Ik gun hen daarom deze gourmetbox vol met heerlijke dingen, zodat ze er samen toch een bijzondere Eerste Kerstdag van kunnen maken!

 5. Ik zou ‘m graag meenemen naar mijn schoonouders met de kerstdagen! Tot nu toe hebben mijn schoonvader en -zusje vaak het kerstmenu verzorgd, maar zij mogen ook wel een keertje lekker achterover leunen! En dus hebben mijn vriend en ik bedacht dat wij dit jaar gezellig vanuit de keuken de lekkerste dingen op tafel willen toveren. En met die streekbox moet dat natuurlijk goed komen 🙂

 6. Natasja pruimboom op

  Wat een leuk idee, zou heb bijna voor mezelf willen winnen 😉 maar nee. Als ik win mag hij naar mijn moeder gestuurd worden. Een vrouw die het afgelopen jaren niet makkelijk heeft gehad, het ene ongeval na het andere, en vervolgens constatering van een tumor. Ze rooit het in haar eentje en voed daarbij mijn thuiswonende zusje nog op. Daarnaast staat ze nog steeds klaar voor mijn broertje en mij. Kerst viert ze het liefst alleen, dus mijn idee als ze het dan “viert” mag dat best feestelijk zijn en een keer zonder dat ze er wat voor moet doen.

 7. jennifer annuschek op

  Ik vind dat mijn vriend en ik hem verdienen, in Juli een huis gekocht samen, voor het eerst samenwonen, drie maanden hard geklust, veel geld ingestoken, wonen er nu twee maanden en het bedrijf waar mijn vriend werkt is failliet…..
  Normaal gaan we met kerstavond lekker uit eten samen maar dat kan nu niet omdat we net de vast lasten kunnen betalen….

 8. Ik gun mijn man deze box.
  Ten eerste is hij een echte vleeseter, dol op een goed stukje vlees Savonds bij het diner. Ten tweede is hij herstellende van de 3e operatie dit jaar ivm kanker. Hij heeft zijn portie wel gehad wat dat betreft dit jaar. Hij slaat zich er iedere keer weer kneiterhard doorheen en komt er sterker uit. Een goed stukje vlees zal hem helpen op de goede weg naar volledig herstel. Met deze box wil ik hem vertellen hoe trots ik op hem ben, hoe veel ik van hem houd. De liefde van de man gaat immers door de maag, nietwaar??

 9. Ik gun mijn moeder deze box, omdat ze de afgelopen jaren ontzettend veel heeft meegemaakt en nu eindelijk gelukkig lijkt te kunnen zijn met haar nieuwe vriend. Ze woont in een heel klein dorp met maar één hele dure supermarkt en is dus altijd afhankelijk van een heel beperkt duur assortiment óf van anderen om aan haar boodschappen te komen. Ze zou zo’n box dus zeker goed kunnen gebruiken om samen met haar vriend van te genieten!

 10. Tweede kerstdag ga ik Andre Amaro in een kerk in Eindhoven helpen bij het dak en thuisloze diner. Als ik het vlees bevroren meeneem hebben er dakloze ook de volgende dag nog iets lekkers.

 11. Ik heb de box al besteld. Bedankt voor de tip.
  Hoop, dat de box, die je weg geeft heel goed terecht komt, want het is al erg genoeg, dat er armoede voorkomt in ons land.

 12. Anneke ter Haar op

  Ik zou de box aan mijn dochters geven zodat we samen gezellig kunnen gourmetten, want daar zijn ze dol op!

 13. Hoii hoiii !

  Graag zou ik de lekkere gourmet-box willen delen met mijn vriendjes en vriendinnetjes, kerst is altijd een drukke periode waar we elkaar weinig zien. Op 1 januari ben ik jarig en vier ik het gelijk met een gezellig feestje het lijkt me leuk om met het hele groepje te gaan gourmetten!

  xxx Romy.

 14. Ik wil deze kadobon heel graag winnen voor mijn alleenstaande hardwerkende buurvrouw met twee kids van drie deuren verder. Haar man is bij haar weg, en hij betaalt al meer dan 1 jaar de hypotheek niet meer, waardoor ze die in haar eentje moet ophoesten. Het geld wat ze verdiend gaat op aan hypotheek en vaste lasten en het broodnodige voor haar kinderen. Ze moet soms de bonnetjes van de lege flessen bij elkaar sprokkelen om een pak melk te kunnen kopen! Kun je het je voorstellen?! Ik stop haar daarom zo af en toe wat extra’s toe in de vorm van eten. Het zou daarom geweldig zijn als ik deze gourmetschotel voor haar kan winnen, zodat ze ook eens wat luxer kan eten met de feestdagen, want vlees dat staat volgens mij bijna nooit meer op hun menu. Daarom gun ik het mijn buuf en haar kids zo ontzettend! Ik vind dit trouwens zo ontzettend schijnend. Want zonder dat jij het weet kan dit dus gewoon jouw buurvrouw, buurman of collega enz zijn…. En ze is meer dan een buurvrouw het is inmiddels een vriendin van mij, maar verder weet de buurt het niet, want ze schaamt zich voor haar situatie…

 15. Aan mijn vader. Hij werkt zo hard en houdt heel erg van koken en lekker eten, ik gun hem deze box voor al het goede werk dat hij dit jaar heeft gedaan. Dan kunnen we gezellig met de familie bij elkaar komen en gourmetten!

 16. Ik gun mijn ouders een Happy Healthy Christmas met deze heerlijke gourmetbox. Zij hebben een zwaar jaar achter de rug en doormiddel van deze box wil ik ze even in het zonnetje zetten 🙂 Toevallig gaan we gourmetten met kerst bij mijn ouders, dan kunnen we met z’n allen er van genieten.

 17. Kevin Cornelis op

  Wat een Superleuke actie! Ik gun deze box aan mijn oma. De eerste kerst zonder mijn opa. Voorheen kookte mijn oma ieder jaar een enorm mooi diner in elkaar voor ons. Dit jaar hebben wij oma uitgenodigd, en aangezien mijn kookkunsten niet geweldig zijn gaan we gezellig gourmetten. Met deze heerlijke box kan ze genieten van heerlijk vlees. Zal ze vast helemaal geweldig vinden, heel wat anders dan de standaard hamburger of slavink 🙂

 18. Ik wist helemaal niet dat er zo’n box bestond! Wij willen toevallig gaan gourmetten met kerst, dus ik zou dit pakket graag aan mijn moeder willen geven. Gewoon: om de kerst echt te knallen en om haar een steuntje in de rug te geven om uiteindelijk het nieuwe jaar in te knallen. Mijn email: misshappinez@hotmail.nl

 19. Ik zou hem aan mijn beste vriendin willen geven, oftewel aan mama. Hotel mama is altijd open voor mij, ik kan haar altijd bellen, ze staat altijd voor me klaar en als ik thuis kom moet ik haar altijd eerst een kus geven en knuffelen, anders mag ik niet doorlopen. Aangezien ik ook altijd de koelkast plunder als ik thuiskom, wil ik mama deze Kerst een mooi kerstcadeau geven, namelijk dat ik een lekker kerstdiner voor haar (en papa en mezelf natuurlijk) kook en hoe kan dat beter dan met zo’n geweldige box met geweldige producten!

 20. Een goede vriendin van mij heeft de laatste jaren flink wat voor haar kiezen gekregen. Ze moet rondkomen van een krappe uitkering en heeft hoge vaste lasten. Ik gun haar deze luxe van harte. Ze is dol op lekker eten en ontvangst van dit pakket stelt haar ook in staat om mensen uit te nodigen om bij haar te komen eten. Dat vindt ze gegarandeerd leuk.

 21. Ik zou deze box aan mijn schoonzus geven. Na 3 jaar zwerven van huis naar huis met 2 kinderen na de scheiding heeft ze eindelijk haar eigen huisje waar ze kan blijven wonen en niet meer weg hoeft. Dit jaar viert ze haar eerste kerst in alle rust maar wel samen met haar ouders en met ons. Ik gun haar deze box want de afgelopen jaren waren niet makkelijk.
  Mooie actie Reny en Streekbox, dank je wel.

 22. Ik geef deze aan mijn dochter die nu op haar zelf woont en gezellig met haar vriend tweede kerstdag doorbrengt

 23. Grete Karina op

  Ik gun mijn ouders een Happy Healthy Christmas.
  Mijn moeder is 79, mijn vader 81 en ze zijn gek op gourmetten.
  Ze kunnen zo’n mooie box ook goed gebruiken, een kerstpakket krijgen ze al jaren niet meer en van zo’n verrassing worden ze vast helemaal blij!

 24. Ik zou dit pakket graag aan mijn broertje willen geven. Door de crisis heeft hij weinig werk als timmerman en ook schoonzus heeft weinig inkomen. Toch hoor je ze niet klagen en genieten ze samen met hun gezin! Afgelopen jaar ook hun vader overleden plus opa en oma. Heel heftig allemaal in een periode dat ze zelf opnieuw ouders werden. Ik gun het ze enorm!

 25. Wat een mooie Kerstgedachte… ik doe graag mee! Ik zou het graag cadeau doen aan mijn vriendin en poezenoppas Linda. Zij is 44, we schelen meer dan 10 jr., maar ze staat altijd voor mij klaar. Past op mijn katten als ik op vakantie ga, zelf gaat ze nooit. Ze kan geen job vinden, veel familie-ellende momenteel en kwakkelt ook nog met haar gezondheid. Ze heeft 2 grote zonen, waarvan er eentje net vader is geworden, dat is een mooi lichtpuntje. Ze is zooooo trots, en terecht! Ik gun haar deze leuke box, omdat ze het gewoon verdient.