5x Havermout koekjes

0

Week 3, dag 3. We’re still alive and kicking! Yes, het gaat nog goed en daar ben ik blij om. Er komt steeds meer rust in huis, iedereen heeft zijn draai en plekje een beetje meer gevonden en het gaat eigenlijk best heel lekker zo. Voor mij was het vooral even wennen geweest dat iedereen om mij heen is… De meiden werken doordeweeks aan hun schooltaken en soms staan er 4 laptops open geklapt. Toch heb ik het werken wel een beetje los gelaten. Op dit moment vind ik het vooral belangrijk dat het hier thuis lekker loopt en er staan inmiddels zoveel recepten op de blog waar je mee aan de slag kunt. Ik probeer echt te genieten van deze tijd en ik vind het ook heerlijk dat we midden op de dag kunnen besluiten om naar het strand te gaan voor een frisse neus. Of dat we ‘s middags de keuken in kunnen duiken om samen havermout koekjes te bakken.

havermout koekjes recepten

Waar ik me de eerste week nog afvroeg hoé ik het in hemelsnaam ging redden met alle taken die ik er extra bij kreeg, is er nu een soort relaxtheid gekomen. Het hoeft namelijk niet állemaal. En ik mag gewoon wat dingen los laten. Die les leerde ik een paar jaar geleden als eens the hard way, toen ik met een burn-out thuis kwam te zitten… Nu kon ik gelukkig eerder inzien dat niet alle ballen in de lucht hoeven te blijven. Werken is leuk, geweldig zelfs, maar op dit moment vind ik het belangrijker dat zowel de meiden als ik het goed blijven doen. Dat het lekker draait in huis, dat we het fijn hebben met het gezin, dat we gezond blijven. Dát is what matters!

Havermout koekjes recepten

Hoe gaat het bij jou? Komen de muren al op je af? Of is het eigenlijk ook wel heel gezellig thuis en lukt het allemaal goed? Ben je lekker vaak in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen? Hier op de blog staan er genoeg, dus je kunt zeker nog even vooruit! Wat ook heel leuk is wanneer je met de kinderen de keuken in wilt duiken, is om een van deze havermout koekjes te bakken. De basis is eenvoudig en met de vulling kun je volop variëren!

havermout koekjes recepten

5x Havermout koekjes

havermout koekjes pindakaas en chocola (1)

Havermout koekjes met pindakaas en chocola

blauwe bessen havermout koekjes

Blauwe bessen havermout koekjes

havermout ontbijtkoeken met rozijnen

Havermout ontbijtkoeken met rozijnen

Haverkoekjes met peer en chocola

havermout koeken

Havermout koeken met rozijnen en abrikozen

Pinterest

Volg jij mij al op Pinterest? Ik verzamel daar de lekkerste food foto’s die ik voorbij zie komen en natuurlijk vind je daar ook alle MYF gerechten. Wil je dit recept op Pinterest opslaan, dan kun je de foto hieronder pinnen. Zo kun je de recepten altijd terugvinden!

havermout koekjes recepten

Ga jij aan de slag met een van deze recepten voor havermout koekjes? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.