Afsluiting #30voeljefit challenge + enquete

0

Vandaag is het de laatste dag van september, en dat betekent dat de #30voeljefit challenge officieel afgelopen is. Jammer, want ik – en ook Linda, Suzanne en Annemieke! – heb(ben) er weer enorm van genoten! Ik hoop dat jullie dat ook gedaan hebben! Aan het einde van de challenge is het natuurlijk tijd om even terug te blikken op de afgelopen maand. En om te gaan bedenken of er een vervolg komt van de challenge, en hoe we die dan gaan invullen. We kunnen jouw input hier hard bij gebruiken, en daarom sluiten we de challenge af met een kleine enquete. Zou je heel even de tijd willen nemen om deze vragenlijst in te vullen?

enquete

Door te klikken op deze blauwe button ga je naar de vragenlijst. Het invullen kost echt maar een paar minuutjes van je tijd! Dank je wel alvast voor de moeite <3

#30voeljefit challenge in 1 overzicht

Wil je nog iets teruglezen uit de challenge? Ben je pas later aangehaakt en heb je misschien eerdere berichten gemist? Geen nood, elke week zette ik een mooi overzicht voor je klaar met wat er in die week van de challenge gebeurde. En speciaal voor deze afsluiting, zet ik nog 1 keer alle overzichten op een rij:

Round up #30voeljefit week 1 Gezond ontbijten

Round up #30voeljefit week 2 Gezond lunchen

Round up #30voeljefit week 3 Gezond diner

Round up #30voeljefit week 4 Gezond tussendoor

de Facebookgroep

Ben jij lid geworden van de besloten Facebookgroep? Dan kun je daar gewoon lid van blijven. Zo kun je alle blogs en tips nog eens teruglezen. Wel zullen er vanaf nu geen nieuwe berichten meer door ons geplaatst worden in de groep, en ook zullen we geen nieuwe leden meer toevoegen. Bij een volgende challenge worden nieuwe deelnemers weer toegevoegd aan de groep.

Dank jullie wel voor het enorme enthousiasme en de gezelligheid tijdens deze challenge! Ik heb er weer enorm veel plezier aan beleefd en wie weet komt er wel weer een nieuwe editie.

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.