Round up week 4 #30voeljefitchallenge Gezond tussendoor

0

Oh, oh… dit is de round up van week 4 van de #30voeljefit challenge…. En dat betekent dat de challenge bijna op zijn einde is… Is dat even snel gegaan! Niet normaal hoe snel een maand voorbij kan vliegen, maar wat heb ik ervan genoten! 4 weken lang samen bezig zijn met het bewust worden van wat je eet en daarmee gezonder bezig zijn en lekkerder in je vel zitten, dat is waar we met z’n allen mee bezig geweest zijn. En, hoe is het met je, voel jij je ook werkelijk fitter, energieker, bewuster en gezonder? Wij hopen van wel! En we hopen ook dat je er veel van opgestoken hebt en dat je deze levensstijl vol kunt houden. Want je zult zien dat je gewoon een stuk lekkerder in je vel zit als je kiest voor de juiste voeding. Vandaag dus het weekoverzicht van de afgelopen week. Komende week komt er nog een afsluiting van de hele challenge online en daar zit ook een vragenlijst bij, maar dat is dus volgende week. Nu eerst het overzicht van week 4 van de #30voeljefit challenge!

gezond tussendoor Round up

Samen met Suzanne, Annemieke en Linda trapten we op dinsdag 1 september officieel af met deze derde editie van de challenge. De #30voeljefit challenge draait om bewustwording, we vertellen je niet wat je niet mag eten of wat je precies wel moet eten. Nee, we geven informatie, handige tips en lekkere recepten zodat je zelf aan de slag kunt. Op die manier leer je er veel meer van dan wanneer we voor je uitkauwen (haha) hoe jij je eetpatroon moet omgooien. De vierde week van deze challenge draaide om gezonde tussendoortjes en we hebben je daar heel wat tips en inspiratie voor gegeven.

Met inmiddels ruim 4.000 leden in onze besloten Facebookgroep, en nog tal van trouwe volgers via de blogs, vinden wij deze derde editie van de challenge meer dan geslaagd. We gaan binnenkort verder brainstormen over een vierde editie, want dit is toch wel zó leuk! Voor nu zet ik nog even op een rijtje wat er in de afgelopen week online kwam. Klik op de link en je komt bij de blogpost uit.

gezond tussendoor

Ready, set, go…! Gezond tussendoor…

Afgelopen maandag begon de vierde week van de challenge en deze week draaide alles om gezonde tussendoortjes. Ik begon deze week met mijn blog waarin ik uitlegde hoe een gezond tussendoortje er nu eigenlijk uit ziet. Of nee, ik begon ermee dat een gezond tussendoortje in een gezond eetpatroon eigenlijk helemaal niet nodig is….Huh, wat? Ja, echt, dat zei ik echt! Maar nadat iedereen van de eerste schrik bekomen was, was het tijd voor heel veel inspiratie in de vorm van recepten, en nog meer recepten!

Eigenlijk deelden we alleen maar recepten met je, want hoeveel theorie valt er te delen over tussendoortjes? Vast wel een heleboel, maar het liefst gaan jullie gewoon lekker aan de slag. Nou, dat hadden wij wel door hoor! Ik geef je een lijstje met de recepten van afgelopen week:

gezond tussendoor

En verder gaf Suzanne nog weer een kijkje op haar bord, want zij heeft weer een eetdagboekje bijgehouden!

gezond tussendoor

En nu? Hoe verder….

Tsja, we zijn nog niet helemaal aan het einde van de challenge, maar de 4 thema’s hebben we al wel behandeld… De komende week, tot aan 1 oktober, kun je zien als kleine bonusweek op de #30voeljefit challenge. We delen nog wat heerlijke recepten met je, en uiteraard kun je jouw vragen nog steeds stellen in de facebookgroep!

Op woensdag 30 september komt er een afsluitende blog online. Hierin verschijnt ook een vragenlijst waarin we graag jullie feedback ontvangen over deze challenge. Voor ons is dit hele waardevolle informatie, want hiermee kunnen we een volgende challenge nóg beter maken! Blijf nog even aan boord dus, we zijn er bijna! Enne, deze laatste dagen gelden de 6 uitgangspunten natuurlijk ook nog steeds….

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.