MYF diary september 2015

2

September is al weer bijna afgelopen, wat gaat de tijd toch super snel! Het lijkt pas gisteren dat ik de vorige MYF diary online zette en nu zijn we al weer een maand verder. Ik heb het enorm naar mijn zin, dus die time flies… gaat helemaal op. Ik had bedacht dat het wel leuk zou zijn om op elke laatste zaterdag van de maand terug te blikken op de afgelopen maand, zo aan de hand van de foto’s die ik gemaakt heb. September was wel ook een hele hectische maand, met heel veel blogs die online kwamen vanwege de #30voeljefit challenge, en dat betekende dat ik heel veel achter mijn laptop zat. Maar mijn maand was allesbehalve saai hoor. Kijk je mee naar mijn maand?

Goed, ik dacht toch echt dat ik een weekend naar Zeeland zou gaan….maar gelukkig wezen jullie mij erop dat Ouddorp helemaal geen Zeeland is, maar nog steeds Zuid Holland! Beetje suf van mij… maar voor het weekend maakte het natuurlijk niets uit. Heerlijk 2,5 dag samen met mijn zus en zwager en natuurlijk met Simon – en zonder kindjes! We hadden práchtig weer en zijn het hele weekend buiten geweest.

diary september

Zoek de verschillen…..haha! Het was lang geleden dat ik zo’n relaxed weekend had. Ik ben heel veel buiten geweest en heb ook heel wat uurtjes met mijn benen omhoog gezeten. Zo fijn om even helemaal niets te hoeven en helemaal tot rust te komen!

diary september

Weet je hoe ontspannen het is om zonder kinderen naar het strand te gaan….. Ik was dat een beetje vergeten! Ik heb zelfs nog geSUPt, maar deze keer geen actiefoto’s van mij…

diary september

Ik hou van dit soort chaotische tafels, dat betekent namelijk dat je lekker ongedwongen aan tafel kunt zitten en het gezellig is. De mannen hadden de bbq aangestoken, mijn zus en ik zorgden ervoor dat de wijn niet warm werd.

diary september

Weer thuis van ons weekendje weg, dus weer hard aan de bak. Want de #30voeljefit challenge is 1 september van start gegaan, en er moest nog een hoop voorbereid worden. Ik zorg goed voor mezelf met een kan vol groene sap.

Ik zag deze macarons liggen…. ik heb ze bij het Bosch event ontvangen van een meester-patissier en eigenlijk vind ik het al heel knap van mezelf dat ze nog niet op zijn. Nog vlak voordat de #30voeljefit challenge van start gaat, besluit ik om ze allemaal op te eten. Dan is dat maar gedaan…..

diary september

Ik maakte deze foto voor een blogpost over zelf muesli maken. En ja, ik stond dus in mijn blauwe supermarkt met mijn telefoon deze foto te maken…. Ik kan je vertellen, mensen kunnen raar kijken dan hoor! Een beetje ongemakkelijk maakte ik snel wat foto’s van het muesli-schap, deed snel mijn telefoon weer in mijn tas en ik liep weg alsof er niets aan de hand was… lalalalalaa. Tsja, soms moet je wat over hebben voor originele fotos!

diary september

Haaaaiiii! Begin september ging dus de #30voeljefit challenge van start en het was al gelijk gezellig druk op mijn blog! Ik vind dit altijd zo bizar om te zien, deze statistieken zie ik via Google Analytics, en soms vind ik het ook maar lastig voor te stellen dat het gewoon écht mensen zijn die dus op mijn blog zitten te kijken. Zoveel!! Dit is trouwens een real time overzicht, dus op dát moment waren er 98 mensen op mijn site. Op die hele dag trouwens ruim 4.000, niet normaal toch!?

diary september

Yes, ik mocht weer!! De workshops zijn weer begonnen en de eerste van dit najaar gaf ik begin september. Wat was het weer leuk,zo’n leuke groep mensen en zoveel enthousiasme! Vanaf eind september ga ik bijna om het weekend een workshop verzorgen en ik heb er weer heel veel zin in!

diary september

Ja hoor, als ik aan mijn kinderen vraag wat ze willen eten, begint dat 9 van de 10 keer met een [P]. Zo ook deze zaterdagavond…. Gelukkig kan Simon echt heel goed zélf pizzabodems maken en we eten dus regelmatig in het weekend zelfgemaakte pizza van bijvoorbeeld spelt of havermout. En die zijn bijna net zo lekker als de pizza’s van de Italiaan.

diary september

Ik vond het na al het vakantiegeweld wel weer eens tijd om wat sportiever bezig te zijn…. Ik had de afgelopen maanden genoeg niks gedaan en ook genoeg lekkers naar binnengewerkt en genoeg wijntjes gedronken. De #30voeljefit challenge motiveerde mij om ook weer eens te gaan hardlopen. Dit was weer de eerste keer en het ging eigenlijk best lekker! Sinds die eerste keer loop ik trouwens weer 3 keer per week (met Evy), dus het gaat de goede kant op. Gewoon weer 5 km aan 1 stuk kunnen lopen is het doel!

diary september

Een beetje onverwachts had ik ineens een hele dag voor mezelf! Senna naar school, Lise naar de crèche, en het was ook nog eens prachtig weer! Ik besloot om naar het strand te gaan en nog even met mijn blote voeten in het zand te lopen. Ik liep ruim een uur en toen had ik wel een theetje verdiend.

diary september

En toen had ik ook trek. En ik besloot om er maar eens vol voor te gaan…. heerlijk was het!

diary september

Ja, echt! Ik ben zo dol op het strand…. Ik zag deze letters zo hangen bij beachclub De Kust op Kijkduin en nu wil ik dit ook in mijn tuin, op de schutting….!

diary september

En verder zat ik ook heel wat uurtjes achter mijn laptop deze maand…. Vanwege de #30voeljefit challenge kwamen er in september veel meer blogs online dan je misschien wel gewend bent…. Ik moet zelf zeggen dat ik het wel een beetje té veel vond, maar dat ik het wel heerlijk vind om zoveel te bloggen. Dus ik ga daar voor oktober een beetje meer balans in proberen te vinden.

Ik zit dus zelfs te lunchen achter mijn laptop, en zelfs – maar dat zie je niet – Lise zit hier aan tafel. Er móest echt nog even iets gebeuren voor mijn blog, dus ja, dan gaat de laptop open.

Diary september

Dit is dus voor mij ontspanning…. gewoon bladeren, inspiratie opdoen, kopje thee erbij! Toevallig werd ik ook afgelopen maand benaderd voor een opdracht voor de Allerhande box en daar maakte ik mijn eerste video voor. Heb jij die al gezien?

diary september

Eén van de uitgangspunten van de #30voeljefit challenge was de hele maand geen alcohol drinken. Nu ben ik echt geen zuip-a-holic, maar ik hou wel van een lekker wijntje…. Ik heb het echt heel bescheiden gehouden deze maand! De fles op de linkerfoto had Simon trouwens ‘verstopt’. Ik ben maar 1.64 m lang, en deze plank is zeker 2 meter hoog, dus ja, dit is verstopt…ik kon er in elk geval niet bij, haha!

diary september

Ik vind het ook altijd erg leuk om woon/interieur tijdschriften te lezen en te kijken…. En omdat wij zelf heel voorzichtig plannen aan het maken zijn voor een nieuw huis, is het extra leuk om alvast wat inspiratie op te doen. Onder het genot van een stuk chocola, ja, goed gezien…

Dat was september alweer! Vandaag – als deze diary online komt – geef ik een workshop en daarna wordt het vooral ook erg druk met het 2 jarig bestaan van Mind Your Feed! Hou mijn blog goed in de gaten, want vanaf volgende week barst het feestje los! Ook ben ik de komende maand veel op pad, er staan leuke uitnodigingen in mijn mailbox voor events en presentaties. Ik ga overal foto’s van maken!

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Heel leuk om te lezen. Op de 1 of andere manier helpt het mij om positief te blijven kijken (zit effe in een klein dipje).
    En die letters zijn ook helemaal gaaf zeg, die wil ik ook. Ik woon ook aan het strand, of in de buurt haha…ik ga eens kijken in hoeverre ik dat zelf in elkaar kan timmeren.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.