MYF diary augustus 2015

3

Augustus, wat was je leuk! Wat een heerlijke zomermaand, wat heb ik ervan genoten! Ik begon met mijn zomervakantie in Denemarken en eindigde met een weekend weg in Zeeland… De afgelopen weken zijn echt voorbij gevlogen en het leek mij leuk om je mee te laten kijken met wat ik allemaal gedaan heb. Vandaar een nieuwe serie op mijn blog, de MYF diary! Een soort fotodagboek waarin ik je aan de hand van foto’s laat zien wat er deze maand gebeurd is. Kijk je mee naar mijn maand?

MYF diary augustus 2015

Op de laatste dag van juli vertrokken we naar Denemarken. Ik wist totaal niet wat ik van het land moest verwachten en toen we aankwamen regende het heel hard…méh! Maar de volgende dag begon het op te klaren en reden we naar het strand. Kijk nou hoe mooi!

MYF diary augustus 2015

Mijn man – Simon – is een echte surfer. We gingen dus met een auto vol surfspul richting Denemarken. Ook het SUP board ging mee en ik deed ook een poging…. hier zie je hoe ik enigszins gefrustreerd het water afkwam, want het lukte me welgeteld 3 seconden om op de plank te staan….

MYF diary augustus 2015

Senna (4) en Lise (3) zijn mijn eigen foodbloggers in spé. Om te vieren dat we op vakantie waren dronken we koffie in Ribe en zochten zij een taartje uit. Natuurlijk moest ik het taartje uitgebreid op de foto zetten van ze.

MYF diary augustus 2015

Een bezoekje aan Legoland mocht niet ontbreken. De meiden vonden het er geweldig! Voor het eten hoef je er echt niet naar toe, maar Legoland is wel erg leuk! Op elk terrasje staat een grote bak Lego zodat de kinderen ook tijdens het rusten verder kunnen spelen.

MYF diary augustus 2015

Ik was een beetje teleurgesteld in het eten in Denemarken…. In restaurants was het niet erg bijzonder en het aanbod van verse groenten in de supermarkten was niet heel uitgebreid. Ik besloot om zelf maar een salade te maken om toch nog wat groens binnen te krijgen.

Gelukkig vonden we in Roskilde wel een fijn plekje, waar ik een desembroodje met gerookte zalm at. Roskilde is trouwens een erg leuk stadje!

MYF diary augustus 2015

Een prachtige zonsondergang! En ik zit hier in een dikke trui, want ondanks dat het weer na de eerste regenachtige dag prachtig werd, was het ‘s avonds nog wel fris.

MYF diary augustus 2015

De laatste dagen van de vakantie brachten we door in Kopenhagen. Wat een geweldige stad! We begonnen onze citytrip met een wijntje, wat hapjes en een kaart van de stad om te bepalen waar we heen zouden gaan.

Kijk, daar zit ze, de kleine zeemeermin!

MYF diary 2015

In Kopenhagen werd ik wél blij van het eten! Sowieso zitten er veel sap bars en er is ook een Street Food Hall waar de meisjes – zelf uitgekozen – fish & chips aten. Er komt nog een artikel online met mijn foodie tips voor Kopenhagen!

MYF diary augustus 2015

Dit kan ik dus heel goed….Op het terras zitten, in de zon, met witte wijn. En het was heerlijk weer! Take me back please!

MYF diary augustus 2015

Heerlijk eten ook bij dit terras bij Toldboden. Binnenkort hier meer over! Ik at hier een zalm rilette, die ik zeker nog ga na maken!

Kopenhagen is echt een prachtige stad. Dit is het uitzicht vanuit ons appartement dat we via AirBNB huurden. Kijk die lucht, dat is gewoon echt zomer!

MYF diary augustus 2015

Weer thuis…. we sluiten de vakantie af met nog een lekker plankje vol hapjes en een biertje en een wijntje.

En dan de volgende dag kán ik niet meer. Ik heb zoveel ongezonds – maar wel heel lekker – naar binnen gewerkt dat mijn lijf schreeuwt om gezondheid. In de avond bakt Simon pannenkoeken voor de meiden, van speltmeel, en ik besluit die van mij te beleggen met sla, zalm en wat kiemen. Vitamientjes!

MYF diary augustus 2015

Weer terug in het ritme, dus weer de boodschappen doen. In de supermarkt spotte ik deze pindakaas, 100% pinda’s en niets anders. Die ging mee om te proberen. Op Instagram schreef ik een kleine review; ik vond de pindakaas lekker, en de meiden ook! Volg jij mij al op Instagram?

Vrijdagavond had ik een heerlijke avond met Linda, Annemieke en Susanne om plannen te maken voor de nieuwe #30voeljefit challenge die volgende week (1 september) van start gaat. De hele avond hebben we buiten gezeten bij Loft88 in Utrecht. Een hele fijne plek!

MYF diary augustus 2015

Als je met foodbloggers gaat eten, krijg je dit….. Susanne van PuurSuzanne zet natuurlijk eerst haar eten op de foto voordat ze gaat eten. Dat deed ik ook hoor….

En toen kreeg ze door dat ik een foto van haar maakte, haha!

MYF diary augustus 2015

Nog meer lekker eten dit weekend, want op zaterdag ging in naar Rotterdam om weer eens uitgebreid bij te kletsen met mijn lieve vriendin. Ik wilde al een tijdje eens bij Bertmans langs want ik had op Instagram al zoveel lekkers voorbij zien komen van dit leuke plekje. En het was ook echt heerlijk!

En het is ook een heel schattig zaakje, ik vond vooral de potten boven de keuken zo ontzettend mooi.

MYF diary augustus 2015

Dit zijn echt de laatste dagen van de vakantie…. Een dorp verderop is het kermis en de meiden maken een rondje in de draaimolen.

En toen was het maandag, 24 augustus, en toen begon écht het échte leven weer. Senna naar school, Lise naar de crèche.

MYF diary augustus

En ik weer aan de slag voor Mind Your Feed. En ook voor mijn baas ga ik vanaf deze week weer aan de slag, vorige week begon ik al met 1 dagje maar vanaf deze week is het gewoon weer vaste prik.

Ik ging naar Landgoed de Olmenhorst voor een event van Bosch. Eerst mochten we appels plukken op het prachtige landgoed.

MYF diary augustus

Lieve Kelly van GoodFoodLove was er ook. Selfie in de appelboomgaard.

En daarna mochten we aan de slag. We maakten onder andere lekkere smoothies met de nieuwste blender van Bosch, onder begeleiding van Miljuschka Witzenhausen. En daarna gingen we taartjes bakken, met onze zelfgeplukte appels en veel ander heerlijk fruit. Ik had een superleuke ochtend!

Dit weekend zit ik in Zeeland, samen met mijn zus en zwager en natuurlijk met Simon. Nog even een weekendje weg met z’n vieren, tijd om bij te kletsen na de vakantie. In de volgende diary zal ik daar meer van laten zien!

Hoe was jullie zomer? Ook zo fijn?

September wordt een hele drukke, leuke maand! We gaan van start met de #30voeljefit challenge en ik ga weer beginnen met het geven van workshops! Daarnaast ben ik uiteraard gewoon aan het werk, en ga ik ook aan de slag met een heel leuk project…. Daarover binnenkort ook meer, spannend hè? En mijn mailbox stroomt vol met leuke uitnodigingen, dus wie weet waar ik nog allemaal naar toe ga….

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. It’s not like it was a surprise to anyone an0;.ys&#823ywabut I do love him though…I was hoping he’d win Idol but oh well.& he does deserve to be treated like everyone else, of course. He’s a GREAT singer regardless of his sexual orientation. That’s got nothing to do with it. I still love him & support him & I’ll be buying his this fall when it comes out as well. & yeahh, he’s totally hot on that cover.XD

    • Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, neteevhrless really worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got more problerms as well

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.