Foodcourt MingleMush in Den Haag

0

Alweer een paar jaar geleden maakte ik in Kopenhagen kennis met een voor mij nog onbekend concept. Het was toen een toevallige ontdekking tijdens onze fietstocht door de stad. Een overdekte ruimte met daarin allemaal food trucks en kleine restaurantjes die met z’n allen een groot foodcourt vormden. In het midden stonden tafels en stoelen en bij de verschillende tentjes kon je gerechtjes bestellen en in the court op eten. Super leuk! En tot mijn grote verbazing – en leuke ontdekking – zit er dus ook zo’n leuke foodcourt in Den Haag. Om de hoek! Bij MingleMush – wat ik maar vertaal als mengelmoes – vind je heerlijk eten en een relaxed sfeertje. Tijd om wat meer te laten zien van deze hotspot in het centrum van Den Haag! 

minglemush

minglemush

MingleMush

MingleMush is niet nieuw, het opende haar deuren vorig jaar al. Maar zoals wel vaker met hotspots ben ik niet de eerste die ze dan ontdekt, haha… Ik kwam er dus ook pas een tijdje terug achter dat er ook zo’n food pareltje in het centrum van Den Haag te vinden is. Yep, ik had weer eens onder mijn steen gelegen. Nou is het ook wel zo dat wanneer je vanaf Den Haag Centraal Station naar het centrum wandelt, je er niet langs komt. MingleMush ligt namelijk aan de achterkant van het station, bij de uitgang naar de Koninklijke Bibliotheek. Dat wetende loop je er volgende keer echt niet voorbij…

minglemush

Wij gingen met z’n vieren op een zondagmiddag richting het centrum van Den Haag en besloten te lunchen bij MingleMush. Er is voor ieder wat wils! Zo aten we een heerlijke rendang bij The Roaring Panda, bestelden de dames een pizza bij Het Pizzameisje en uiteindelijk wilden we ook nog erg graag de Thaise keuken van Aroi Soi proeven. Alles onder het genot van relaxte muziek, voldoende speelruimte voor de kids – heel fijn! – en uiteraard een fris wit wijntje.

minglemush

minglemush

Eigenlijk kon ik niet goed kiezen wat ik wilde eten, want ook bij het Libanese restaurant Bohica liep het water me al in de mond bij het zien van de menukaart. En ook de poké bowls van The Poké Bar zagen er heerlijk uit. Nou zag ik op de Facebook pagina van MingleMush dat er regelmatig evenementen worden georganiseerd. DJ’s, optredens, speciale kinder knutselmiddagen. Dus ik denk zomaar dat we in de vakantie nog een keertje terug gaan. Zeker als het mooi weer is, kun je heerlijk buiten zitten op de loungesets!

Ben je van plan een dagje naar Den Haag te gaan deze zomer? Dan is het zeker leuk om eens bij MingleMush te kijken. Fijne lange zomer!

minglemush

minglemush

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.