Comfortfood en irritante collega – foto diary oktober 2017

4

Oktober was een rommelmaand. Een maand die onverwacht nog weer veel te hectisch was. Dat heeft alles te maken met het project nieuwe huis. En project verkoop van het oude huis. Wat gaat daar ongelofelijk veel tijd in zitten… Maar, het einde begint in zicht te komen! Gelukkig had ik ook tijd om de keuken in te duiken en weer eens wat nieuwe recepten uit te werken. Alleen waar ik vorige maand nog zei dat mijn nieuwe collega zich goed inzet voor zijn werk, was hij deze maand toch wel een beetje irritant af en toe. Hij doet zijn naam eer aan, Sjakie is echt een drakie op zijn tijd. Ik geef je vandaag weer een kijkje achter de schermen in deze foto diary oktober 2017.

Ons nieuwe huis begint nu echt vorm te krijgen… super leuk om dat te zien! En te delen natuurlijk, daarom ga ik dit weekend uitgebreid foto’s maken op de bouwplaats. Daarover binnenkort meer in een aparte blog! Verder was het deze maand vooral rommelig. Letterlijk en figuurlijk. Nou vind ik rommelen in de keuken het fijnste wat er is, dus dat kwam goed uit. Kijk mee naar de foto’s van oktober!

Foto diary oktober 2017

foto diary

Ik sloot september af met een dikke verkoudheid en die bleef begin oktober nog een beetje hangen… De beste remedie is om dan zelf een grote pan kippensoep te maken. Ultiem comfortfood! Dat liet ik aan Simon over…. haha!

foto diary

Rommelen in de keuken betekent bij mij helaas ook echt rommel in de keuken. Mijn werkruimte is niet zo groot en als ik bezig ben dan laat ik alles slingeren. Deze quiche met pompoen, spinazie en oude kaas kwam afgelopen maand online.

foto diary

Mijn lieftallige collega Sjakie. Die al wild wordt als hij ziet dat ik foto’s ga maken. Hij is er niet bij weg te slaan… best onhandig soms!

foto diary

Een spontane lunch op de woensdagmiddag. Met wijn, gewoon omdat het kan. Ik lunchte samen met mijn moeder en zus bij Stone op de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. Tegelijkertijd volgden de kids een kookworkshop in het café in Paagman. Heerlijke middag!

foto diary

Nu ik bezig ben met een nieuw huis – dat natuurlijk ook straks ingericht moet gaan worden – zie ik ineens overal leuke ideeën. Heerlijk om inspiratie op te doen en van de toffe dingen die ik zie maak ik dan wel foto’s natuurlijk! Dit wijnrek, dat wil ik ook wel in mijn nieuwe huis!

foto diary

Kijk, dit dus… dat werkt niet. Ik had mijn borrelplankje zo netjes opgemaakt. Maar Sjakie kon er niet vanaf blijven. Hop, zo de ham van mijn crostini met geitenkaas en vijgen…. Draak!!

foto diary

Nog een laatste Sjakie #spam…. Omdat ie toch wel heel erg leuk is!

foto diary

Dit gebeurt ook. Bij mij ook dus. Op zaterdagavond dook ik met 2 vriendinnen weer eens ouderwets de stad in. Om op stap te gaan. En zo belandden we ineens laat op de avond bij de Burger King. Toen natuurlijk een heel goed idee. Ach, als het allemaal maar in balans is.

foto diary

Ondertussen bij het nieuwe huis….. ik maak hier dus nog een aparte blog over. Waarin ik je ook ga laten zien hoe mijn keuken eruit komt te zien!

foto diary

En… ik krijg ook een eigen werkkamer. Een heus kantoor! Ook daar ga ik meer van laten zien…foto diary

Als je het hebt over bucketlists en life goals…. De My Little Pony film! Want het was herfstvakantie, en slecht weer op de laatste dag. Dus ging ik met mijn meiden naar de film. Stiekem was dit jeugdsentiment en eigenlijk best leuk….

foto diary

Ok. Allerlaatste… maar dit idee dus. Dat is niet heel handig, zo’n collega!

foto diary

Bij de herfst horen stoofpeertjes! Ik kreeg ze van de meiden en ging er gelijk mee aan de slag. Deze zijn heel klein, maar zo lekker! Ik heb al wat recepten ermee uitgewerkt, komt snel online!

foto diary

Zeker als het druk en chaotisch is, moet je jezelf goed verzorgen. Dat schiet er bij mij nog wel eens bij in, niet heel slim van mij. Ik reed toevallig langs de bakker nadat ik de meiden naar school had gebracht en besloot te stoppen voor een verse croissant. Kop koffie erbij, groen sapje, even rust in de tent.

November wordt ook weer zo’n ontzettend drukke maand… Met veel feestjes en natuurlijk de aanloop richting de feestdagen. Ik heb nog heel wat recept-ideetjes die ik wil uitwerken, ook voor Kerst. Mocht je nog suggesties hebben dan kan dat zeker hoor! Vind ik leuk!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

4 reacties

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.