De ‘halve maand op vakantie’ en alweer weg – foto diary juni 2018

0

Ho wacht. Stop de tijd. Daar waar ik zei dat er nog genoeg dagen waren om naar onze vakantie toe te leven, bedoelde ik wat vliegen de dagen voorbij en wat staat onze trip ineens supersnel voor mijn neus… Man man man, wat zijn de maanden juni en juli voorbij gevlogen! En ik ben dus – kom ik net pas achter – de foto’s van mijn maand juni helemaal vergeten te delen hier op de blog. En dat is natuurlijk een beetje jammer, want het was juist hartstikke leuk! Ik was namelijk ‘de halve maand op vakantie’ dus ik heb heerlijke dagen gehad. Ben lekker veel buiten geweest met al het mooie weer en probeerde ondertussen hard vooruit te werken voor onze vakantie. Die morgen gaat beginnen, dat dan weer wel… Yes! De komende weken trouwens een iets aangepast rooster op de blog. Want niet alleen ik ben op vakantie, jullie ongetwijfeld ook…. Over een paar weken ga ik je weer volop inspireren, voor nu gaat het tempo iets lager. Geniet van de zomervakantie en kijk gerust even mee in mijn foto diary! 

Foto diary juni 2018

foto diary

Ik begon de maand met een super leuke kookmiddag! In het buurtcentrum in ons dorp wordt ongeveer eens per maand gekookt voor mensen die wat eenzaam zijn. Zij kunnen dan aanschuiven voor een 3 gangen diner en zo ook andere mensen ontmoeten. Mijn moeder kookt hier als vrijwilliger en ik ging een middag helpen. Deze keer stond de Syrische keuken centraal en kookte ik met Neyruz en Fatima heerlijke gerechten. En het was supergezellig in de keuken!

foto diary

Ook stond ik in de keuken voor een campagne van Lee Kum Kee. Ik ging voor een middagje naar Amersfoort en stond daar met chef Danny Jansen achter de bbq. Het recept dat ik thuis maakte, namelijk de Oosterse varkenshaasspiesjes staat inmiddels online! Te lekker en zo zomers!

foto diary

Ken je dat verhaal van die kuikens die kippen werden? Nou, dat werden geen kippen maar 2 hanen. Dus… Hier zitten ze in de plantenbak als Bert en Ernie naast elkaar… Inmiddels hebben ze een eigen kippenren want ze liepen de hele buurt door een maakten iedereen in de ochtend wakker.

foto diary

foto diary

Onderweg! Ik zei dat ik de halve maand op vakantie was en zo voelde het ook echt een beetje. Met het gezin verbleven we halverwege de maand een lang weekend op Center Parcs De Vossemeren. We hebben heerlijk genoten van de tijd met elkaar en we zijn wel 800x van de wildwaterglijbaan af gegaan! Het was lekker om even een paar dagen weg te zijn en je hoofd even leeg te maken. En natuurlijk om tijd voor elkaar te hebben!

foto diary

Lunchen bij Leon op Schiphol. Stond nog op mijn to-do lijstje!

foto diary

Vliegtuig, onderweg. Magisch zonnetje!

En ik was nog niet thuis of het volgende heerlijke tripje stond op de planning! Ik mocht namelijk op uitnodiging van Vacanceselect een paar dagen naar het Gardameer om daar hun glamping accomodaties op Camping Weekend uit te testen. Geen straf. Want, hallo; Italië, weg zonder de kids, even genieten van zon en heerlijk Italiaans eten. In september vertel ik je er meer over. Maar voor nu; als je naar Camping Weekend gaat deze zomer, dan ga je het heerlijk hebben!

foto diary

Het Gardameer is zo mooi! Ik had dit deel van Italië al een tijdje links laten liggen, omdat het te toeristisch zou zijn dacht ik. Maar ik was zo onder de indruk van de schoonheid van dit stukje Italië dat ik zeker nog weer terug ga.foto diary

Kijk dan toch….!

foto diary

Zet haar op een boot en ze is blij….

foto diary

Zet haar op een Vespa en ze is blij!

foto diary

Zet haar aan een wijntje en ze is blij….

foto diary

Dag liefde, tot volgende week!

foto diary

Bij thuiskomst had ik wel een klein beetje heimwee… Dus schoven we een pizza de oven in en droomde ik nog weer even terug naar de heerlijke dagen in Italië. Zoals gezegd, ik vertel er binnenkort meer over!

Foto diary

Thuis besloot ik nog een dagje te genieten van het mooie weer! Het grote voordeel van mijn baan is dat ik altijd kan werken, dus ook in de avond of in het weekend. Ik zat bij een van mijn favoriete strandtenten op Kijkduin , namelijk Suiderstrand. Een dagje zon, zee, goed gesprek en lekker lunchen. Geslaagd!

Foto diary

Ik heb de foto’s op mijn telefoon doorgescrold en ik ben werkelijk waar wel 100 van dit soort foto’s tegengekomen. We hebben zo vaak de bbq aangehad…. niet normaal toch eigenlijk, dat het bijna elke dag al 2 maanden lang mooi weer is?! Om eerlijk te zijn ben ik het nog niet zat hoor….

Dat was een korte samenvatting van de maand juni. De foto’s van juli moeten ook nog even wachten want ik vertrek morgen naar Italië en hoop dan rond 20 augustus pas weer terug te zijn. We maken een korte tussenstop in Zuid Duitsland voor een bezoek aan Legoland, gaan nog een paar dagen naar Noord Italië en zakken dan verder af voor 2 relaxte weken met de hele familie. Als je het leuk vindt om achter de schermen een beetje mee te genieten, volg mij dan vooral op Instragram!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.