Feest op Mind Your Feed #2jaar!

25

Yeah, een bijzonder moment, Mind Your Feed bestaat 2 jaar! Hieperdepiep hoera, wat een feest! Toen ik met mijn blog begon, had ik nooit gedacht dat dit moment zou komen…. Want, toen ik 2 jaar geleden begon met bloggen, wist ik absoluut niet wat me te wachten stond. En wist ik ook absoluut niet dat ik er zo van zou genieten en dat ik het zo leuk zou vinden. En dat ik het zo lang vol zou houden, haha! En nu zijn we gewoon al weer 2 jaar verder, niet te geloven! Wat is er in de afgelopen 2 jaar ontzettend veel gebeurd en wat ben ik enorm dankbaar voor alles wat Mind Your Feed mij gebracht heeft. Tijd om even terug te blikken, maar ook om een feestje te gaan vieren!

Ik had me nog zo voorgenomen om het dit jaar anders te doen… Om mijn blogverjaardag gewoon op de dag zelf te vieren. maar het is er toch weer niet van gekomen. Nu ben ik er heel goed in om verjaardagen stilletjes voorbij te laten gaan, zeker mijn eigen verjaardag, maar ik vond toch dat ik even samen met jullie moet stilstaan bij dit moment. Want 2 jaar, ik vind het nogal wat…

Feest op Mind Your Feed

Ergens begin 2013 raakte ik bekend met het fenomeen blog. Ik had er daarvoor nog nooit van gehoord, echt waar niet. Wist ik veel dat er zoveel leuks online te vinden was! Na een behoorlijke tijd rondgesnuffeld te hebben op het wereldwijde web werd ik steeds enthousiaster en trok ik de stoute schoenen aan en maakte ik mijn blog. Mind Your Feed bestond toen nog niet, want ik begon onder een andere naam. Doodeng vond ik het om mijn stukjes online te zetten – niet dat iemand ze las! – en ik was vooral ook heel erg bezig met wat anderen ervan zouden vinden als ze zouden weten dat ik een blog had. Goed, voor zover alle beginnersonzekerheid…haha

Ik kon met mijn eerste blog nog niet helemaal de draai vinden en besloot er al snel weer mee te stoppen. Maar het bleef toch kriebelen, ik wilde namelijk zo graag delen, inspireren en enthousiasmeren. Ik wilde laten zien dat je enorm gelukkig kan worden van goed eten, dat je daar heel erg van kunt genieten! En dat het zo ontzettend leuk is om zelf te koken en dat het helemaal niet moeilijk is om een makkelijke, gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik had eigenlijk totaal geen idee waar ik aan ging beginnen, maar schrijven zit in mijn genen en koken is mijn grootste hobby. En het leek me zo leuk om die twee passies met elkaar te combineren! En dus, eind augustus 2013, startte ik met Mind Your Feed.

Het eerste jaar van Mind Your Feed is voorbij gevlogen, en ik weet vooral nog dat ik heel erg aan het zoeken was naar hoe ik mijn blog vorm wilde geven. En dat ik heel onzeker was. Goh wat vond ik het lastig in het begin….Het heeft me een goed jaar gekost om me lekker in mijn blog te voelen en goed te ontdekken hoe dat bloggen nou eigenlijk werkt. Wil je meer weten over dat eerste jaar, dan zou ik zeker mijn blog van vorig jaar – van de eerste verjaardag – nog eens teruglezen!

feest op mind your feed

Het tweede jaar van mijn blog is misschien nog wel sneller voorbij gegaan! Of eigenlijk is het afgelopen jaar sowieso snel voorbij gegaan. Ik heb heel hard gewerkt aan mijn herstel (van een burn-out) en vond mijn grootste plezier – en ontspanning – in het schrijven voor mijn blog. Na eerst een paar maanden apathisch op de bank te hebben gezeten na mijn ziekmelding, kreeg ik zo’n zin om te gaan schrijven en koken. En dus werd mijn blog mijn uitlaatklep, en besteedde ik elke vrije minuut -als ik energie had- aan mijn blog. En ik vind het zo leuk, eigenlijk steeds leuker, om aan Mind Your Feed te werken. Met mij gaat het gelukkig nu ook weer een stuk beter, ik kan niet zeggen dat ik er weer helemaal ben, maar ik ben zeker een stuk verder dan anderhalf jaar geleden.

Dat ik zo intensief aan mijn blog heb gewerkt in het afgelopen jaar, had een soort therapeutische werking. Dank jullie wel dus dat jullie massaal bleven komen om te lezen, te reageren, te delen en te genieten. Want dat is precies wat ik voor ogen had met mijn blog! Dat ik mensen blij zou maken met mijn recepten, mijn tips, mijn verhalen. Hoe mooi is het dat dit werkelijkheid is geworden. En misschien nog wel meer dan dat…. Want ik had er 2 jaar geleden nooit bij stil gestaan dat er zoveel bezoekers op Mind Your Feed zouden komen. Inmiddels ontvang ik ruim 50.000 unieke bezoekers in mijn digitale keuken, dat zijn toch echt cijfers waar ik stil van word… Om nog maar te zwijgen over het aantal volgers op social media (10K op Facebook!), en uiteraard alle geweldige dingen die ik voor mijn blog mag doen. Had ik al verteld dat ik in oktober naar Milaan ga voor Mind Your Feed? Whaaaaa!

feest op mind your feed

Toen ik 2 jaar geleden begon, had ik geen echt plan. Behalve dan dat ik wilde delen, dat ik mijn lezers blij wilde maken. Volgens Simon wordt het nu tijd voor een plan. Ik bedoel, mijn blog begint serieuze vormen aan te nemen… Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat er banners op de site draaien en dat er af en toe betaalde artikelen online komen. Mijn blog begint een serieuze partij te worden voor adverteerders en ik ontvang dagelijks maitljes van bedrijven die wat met mij samen willen doen. Nooit bij stil gestaan toen ik 2 jaar geleden begon…. Dus ik vind het af en toe best lastig om daarmee om te gaan. Ik heb nog steeds het idee dat ik gewoon wat doe, maar blijkbaar doe ik wel iets goed. Ik heb mijn blog al ingeschreven bij de KvK, maar wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden.

Wat ik heb geleerd in het afgelopen jaar, is dat ik bij mezelf moet blijven. Dat ik moet uitgaan van waar ik voor sta, of achter kan staan, en dat ik me niet moet laten leiden door wat anderen doen, wat anderen vinden of wat anderen willen zien. Dat is best een goede les geweest, want ik ben er nog wel eens gevoelig voor om te doen wat er van mij verwacht wordt. Ik denk ook dat dit ervoor gezorgd heeft dat mijn blog ergens in het afgelopen jaar niet meer helemaal bij mij paste. Ik was de weg een beetje kwijtgeraakt en teveel op de gezonde tour gegaan, en ik zette soms gerechten die ik zelf at niet online omdat ik het niet bij mijn blog vond passen. Wat een gekkigheid, ik was duidelijk een beetje verdwaald…. Mijn voornemen voor dit derde jaar is om me vooral te laten leiden door mezelf, en de dingen te doen die voor mij goed voelen. En ik neem je heel graag mee op die reis! Maak je trouwens geen zorgen hoor, Mind Your Feed gaat niet drastisch veranderen, maar je zult nog meer van mij erin terug zien.

Chocoladetaart

Ik denk dat ik zo lang genoeg aan het woord geweest ben….haha! Ik wil jullie bedanken, voor jullie enthousiasme, jullie lieve reacties en voor het feit dat jullie mij volgen. Ik vind het zo bijzonder, zo ontzéttend bijzonder! En ik ben zo blij met jullie allemaal! Dank jullie wel, zonder jullie zou Mind Your Feed niet staan waar het nu staat! Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar en ik ben zelf ook erg nieuwsgierig hoe mijn blog er over een jaar vanaf nu uit ziet. En dan nu, tijd voor taart! (maar die komt morgen online….!)

Heel veel liefs, Reny

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

25 reacties

 1. Lieve Reny

  GEFELICITEERD!! En een diepe buiging. Respect. Vind het bijzonder dat je zoiets persoonlijks met ons deelt!
  Ik wens je een top jaar toe en geniet van (culinair) Milaan.
  Ben benieuwd wat voor lekkers en leuks wij daar van kunnen lezen!
  You rock, girl! X

 2. Lizet van Gestel op

  Gefeliciteerd met het 2jarig bestaan!
  Ik lees met veel plezier je blogs en met nog meer plezier maak ik je recepten

 3. Happy bday! Zo maak je deel uit van ons feestje in baut zuid, en zo maak ik weer deel uit van jou feestje op je site!

  Enjoy your day!

  Marc
  Semilo

 4. Reny, van harte gefeliciteerd en bedankt voor al de lekkere dingen die je met ons delen wil. Ga lekker zo door en blijf op je eigen pad, volg je gevoel dan kan het niet mis gaan <3

 5. Heel hartelijk gefeliciteerd met je jubileum.
  Dank je wel voor alle leuke lieve gezonde ideeen en recepten,
  en natuurlijk hoop ik dat je nog heel lang zoveel met ons wilt delen !
  Dank je wel en heel veel succes .

 6. Hartelijk gefeliciteerd, Reny.
  Twee jaar is al weer een hele tijd en ik moet zeggen, dat ik heel blij ben met je blog en je recepten.
  Goed te horen, dat je niet aan stoppen denkt.
  Een fijne tijd in Milaan en we horen wel van je belevenissen daar.

 7. Wat een win/win situatie. Als lezer geniet ik (met vele anderen) van je blog. En jij voelt je er zoveel beter door. Ga lekker verder het derde jaar in.

 8. Bianca Jansen op

  Hartelijk Gefeliciteerd !!

  Ik hoop dat je nog lang door gaat met blog ,want
  het is geweldig .
  Ik ben heel blij met de recepten.
  Bedankt voor alles dat je met ons deelt Reny !

 9. 2 jaar alweer? Ik heb het gevoel dat ik nog niet zo lang geleden je 1-jarig bestaan heb gevierd!! Jee zeg, dan gaat het echt snel. Maar van harte gefeliciteerd natuurlijk met die 2 jaar. Op naar de 3.
  Ik volg je met veel plezier en ik blij te lezen dat je niet drastisch gaat veranderen.
  Ik pik alle gezonde gerechten er wel tussenuit 😉
  En ik hoop dat je niet al te commercieel word.
  Groetjes, Vivian

  • Mind Your Feed op

   Te commercieel past toch helemaal niet bij mij…haha! Nee hoor, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Maar uiteindelijk moet er ook hier wel brood op de plank… Ik vind het heel belangrijk om een goede balans daarin te vinden, maar dat komt vast goed! Dank je wel!

 10. Gefeliciteerd! Ik volg je blog met zo’n ongelooflijk veel plezier! Je ben echt een voorbeeld voor mij en mede door jou ben ik geinspireerd om toch zelf aan een blog te beginnen (zelfs al zijn er al genoeg!). Wees gerust, ik ga je niet nadoen hoor. Ik blijf je met hetzelfde plezier volgen! Heel veel succes!
  Groetjes , Anne

  • Mind Your Feed op

   Ah, super leuk! Bloggen is zo leuk, en iedereen is uniek, dus dat komt vast ook helemaal goed bij jou. Succes ook!

 11. Ik ben blij dat ik je website heb gevonden en ga morgen je worteltaart maken 🙂
  Veel succes nog en hopelijk blijf je nog even door gaan, dank voor al je fijne berichten!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.