Feestdagen actie: korting op Natuurlijk ontbijten!

4

Oeh, de feestdagen komen er aan! Eerst de Sint, en dan nog Kerst. Ik vind dit echt zo’n fijne tijd, niet alleen vanwege de cadeautjes hoor, maar er hangt voor mij altijd een soort magie in de lucht in deze laatste maanden van het jaar. Of nee, ik hou ervan om de laatste maanden van het jaar magisch te laten zijn, je hebt er ten slotte niet altijd zoveel invloed op. Maar voor zover dat kan, ga ik er in de komende tijd in elk geval op mijn blog een feestje van maken! En daar horen wat mij betreft ook cadeautjes bij! Ik geef je daarom de komende 10 dagen korting op mijn boekje Natuurlijk ontbijten. Ben jij al druk op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf, je moeder, zus of tante? Dan is dit een mooie kans om jezelf of een ander te verwennen met meer dan 30 unieke ontbijtrecepten. Zo kun je lekker experimenteren in je keuken, of je gaat in het nieuwe jaar fris van start. Lees snel verder om meer over de kortingsactie te weten te komen!

Natuurlijk ontbijten

Over Natuurlijk ontbijten!

Zo natuurlijk is ontbijten voor veel mensen niet. En als ze al ontbijten, dan is het snel en gehaast, vaak met een boterham en een bak koffie. Om vervolgens halverwege de ochtend vanwege een energiedip naar een tussendoorkoekje te grijpen. Ik ben bekend met chaotische ochtenden, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer je ontbijt met pure, natuurlijke ingrediënten en wanneer je kiest voor een gezonde en bewuste start van de dag, dat je de hele wereld aan kunt! Door goed voor jezelf te zorgen vanaf de start van jouw dag, en jouw lichaam te geven wat het echt nodig heeft, ga je met energie de deur uit en ben je verzadigd tot aan de lunch. Natuurlijk ontbijten! geeft je inspiratie om de dag te starten met een echt goed ontbijt!

Meer dan 30 unieke ontbijtrecepten!

Speciaal voor Natuurlijk ontbijten! heb ik meer dan 30 unieke recepten ontwikkeld. In Natuurlijk ontbijten! staan recepten voor ochtenden waarop je haast hebt, maar ook recepten voor wanneer je wel even de tijd hebt om aan tafel te zitten en zelfs voor lazy sundays heb ik een aantal fijne recepten uitgewerkt. Alle recepten zijn in mijn typische Mind Your Feed stijl. Dat betekent dat ze puur, natuurlijk, lekker, gezond en makkelijk zijn. Daarnaast zijn ook alle recepten in balans, er is bij elk ontbijt gedacht aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo ben je elke ochtend verzekerd van een goed begin van de dag.

Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en ik maak vrijwel altijd gebruik van plantaardige melkproducten.

Kiezen voor jezelf!

Kiezen voor Natuurlijk ontbijten! is kiezen voor jezelf. Voor een gezonde levensstijl, waarbij puur, natuurlijk, gezond en lekker ontbijten de basis is. Waarbij je de dag begint met een stralend humeur en een flinke dosis energie. Vind jij het lastig om te bedenken wat je zou moeten eten wanneer je de oude vertrouwde boterham het liefste wilt laten staan? Dan kun je met dit boek zéker op weg, ik geef je een heleboel inspiratie zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Natuurlijk ontbijten

  • meer dan 30 unieke recepten
  • tarwevrij, suikervrij, en zuivelvrij
  • 60 pagina’s ontbijtinspiratie
  • voor elke dag van de week
  • een hele maand voorzien van ontbijtrecepten

Kortingsactie Natuurlijk ontbijten!

De komende 10 dagen, vanaf maandag 16 november tot en met woensdag 25 november 2015, krijg je van mij korting op Natuurlijk ontbijten!

Je betaalt slechts 10,- voor een gedrukt exemplaar, de normale prijs is 12,50!

Jouw bestelling kun je als volgt plaatsen:

  • Maak het bedrag van 10,- + 2,50 (totaal 12,50) over op NL05 RABO 0161 1365 59 ten name van Mind Your Feed
  • Stuur mij een mail met jouw adresgegevens op reny@mindyourfeed.nl
  • Wanneer ik jouw gegevens heb ontvangen én de betaling is bij mij binnen, stuur ik je een exemplaar Natuurlijk ontbijten! toe.
  • Woon je in de buurt? (Wateringen) Dan mag je het boekje ook ophalen. Je betaalt dan dus geen verzendkosten, maar je betaling dient dan wel binnen te zijn voor je komt ophalen. Contant betalen is niet mogelijk. Stuur me een mailtje als dit voor jou goed uitkomt!
  • Ik verstuur ook naar het buitenland. Voor België zijn de verzendkosten 5,25. Voor andere landen graag even contact opnemen. De BIC code die je bij buitenlandse betalingen gebruikt is BIC: RABONL2U.

De bestelling moet uiterlijk woensdag 25 november 2015 bij mij binnen zijn om gebruik te maken van deze korting. Vanaf donderdag 26 november 2015 geldt de normale prijs weer. Zo kan ik ervoor zorgen dat iedereen zijn exemplaar nog voor Sinterklaas in huis heeft. Deze kans laat je natuurlijk niet liggen….

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

4 reacties

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.