Werkdagen op het strand en kuikens worden groot – foto diary april 2018

0

Wat was april een heerlijke maand. Ik kreeg – beetje laat pas, maar ik heb me er goed aan gehouden – een wijze tip van mijn agenda. Namelijk, maak meer tijd voor jezelf. Dat was precies wat ik nodig had na alle drukte van het afgelopen jaar. Stiekem, maar dat had ik zelf nog niet willen toegeven, was het een beetje veel geworden allemaal. Niet heel raar natuurlijk, maar ik denk dat ik niet de enige ben die altijd probeert alle ballen in de lucht te houden…. Dus hield ik deze maand werkdagen op het strand, ging ik veel naar buiten en genoot ik van het mooie weer. De kuikens worden trouwens al groot, en ook Sjakie valt niet meer onder de noemer kitten. Wat groeit hij hard! Vandaag weer wat foto’s op een rijtje in de foto diary april 2018.

Ik was gewoon maar door gedenderd, als de sneltrein die ik meestal ben. Gewoon doorgaan was het motto, uitrusten komt later wel weer. Nou – en dat wist ik al wel – dat krijg je drie keer zo hard om je oren dan de snelheid van die trein… Het was tijd voor pas op de plaats deze maand. Toen ook nog de een na de ander ziek werd in huis, gaf ik het even op. Het was tijd voor ontspanning, en om vanuit die rust weer te gaan opbouwen. Eindelijk, bijna 2 maanden na de verhuizing, kan ik zeggen dat er weer iets van ritme en regelmaat in mijn bestaan zit. Heel fijn! Verder heb ik natuurlijk wel heel veel foto’s gemaakt, kijk je mee?

Foto diary april 2018

foto diary april 2018

Afgelopen maand werden wij redelijk onverwacht ouders van 3 kuikens. Zo vlak voor Pasen kwamen ze bij ons in huis en we lieten ze lekker vrij rond lopen. Wat een drukte ineens in huis, maar wel zo leuk! foto diary april 2018

Pasen vierde ik met mijn hele familie, iedereen nam wat lekkers mee voor de Paasbrunch. Last minute schoof ik nog deze Quiche Caprese de oven in, het recept staat inmiddels online!

foto diary april 2018

Zo, cheers, laat Pasen maar beginnen! Een goedgevulde tafel, lieve mensen om mij heen en een glas bubbels. Ik kan slechtere ochtenden bedenken…

foto diary april 2018

Ik checkte begin april mijn bezoekerscijfers over de maand maart. En ik vloog bijna van mijn stoel…. Holy hallelujah, wat een record. Bijna 200.000 unieke bezoekers op de blog. Ik vind dat dus echt onwerkelijk maar zo tof, dank jullie wel!!

foto diary april 2018

Lunchen en bijkletsen met lief vriendinnetje. Ik maakte deze maand echt weer wat meer ruimte en tijd voor dit soort dingen, want uiteindelijk krijg ik daar natuurlijk ook energie van!

foto diary april 2018

En het koken gaat ook gewoon door natuurlijk! Al ben ik nog niet hele spannende gerechten uit mijn oven aan het toveren…. komt wel weer! Dit is mijn recept voor pastasaus, maar dan een snelle variant. Ik maak altijd een hele grote pan klaar, handig om een portie in te vriezen.

foto diary april 2018

Ik ging met de meiden naar boerderij ‘t Geertje. Wat is dat leuk zeg!! Niet alleen kom je daar heel veel geitjes tegen, er zijn nog zoveel andere dieren. Maar ook een speeltuin, winkeltje en ijssalon. Heerlijke middag met de kids!

foto diary april 2018

Herken je deze nog? Dit is Sjakie, hier net een maandje of 3 oud. Super schattig nog en helemaal onder de indruk van het oppakken. Hij bleef hier nog rustig in mijn armen liggen….

foto diary april 2018

En dit was afgelopen maand…. Hij wist ten eerste niet hoe snel hij weer uit mijn armen moest springen, en ten tweede is hij inmiddels een beetje uit de kluiten gewassen…. Sjakie vindt het heerlijk bij het nieuwe huis, is de hele dag aan het buiten spelen en komt af en toe even een knuffel geven.

foto diary april 2018

En ook de kuikens groeien als kool!! Dit was de laatste dag dat we ze binnen hebben gehouden, hierna zijn ze naar buiten verhuisd.

foto diary april 2018

Waterijsjes in de tuin! Wat was het heerlijk weer in april!

foto diary april 2018

De binnendeuren zijn er inmiddels ingezet. Gelukkig hier geen Help, mijn man is klusser praktijken, Simon werkt nog steeds heel hard om er een prachtig huis van te maken. Ik vind de deuren geweldig, ze maken het echt af! Maar af is het nog niet hoor, haha!foto diary april 2018

Naar het strand! Laptop mee. Koffie drinken, beetje kitesurfers kijken, stukje wandelen. Dit zijn mijn favoriete dagen hoor!

foto diary april 2018

Het waaide af en toe wel flink! Lekker om mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen!

foto diary april 2018

Dit moest een weekend zijn! Haha, zo makkelijk maken wij het ons soms ook gewoon hoor! Broodjes hamburger, beetje salade ernaast, niks meer aan doen. Op de achtergrond zie je trouwens ons foto-behang, een foto van de oude stal waar we in wonen, maar dan van ruim 50 jaar geleden.

foto diary april 2018

En dit was dus wat mijn agenda zei…. Ik vond het wel een erg rake tekst, dit was even precies wat ik nodig had. Natuurlijk wist ik wel dat ik te hard door ging, maar soms heb je even iemand nodig die zegt; HO! En dat was eigenlijk wel erg lekker!

Deze maand begin ik fris en fruitig. Ik heb weer meer energie, er is weer overzicht, ik heb weer inspiratie. De kookdagen staan gepland, maar de komende 2 weken hebben de meiden ook nog vakantie. Dus we gaan zeker ook leuke dingen doen. Ik zal weer heel wat foto’s maken!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.