Babynieuws, wereldreis en heel veel eten – Foto diary april 2019

2

Ho wacht, stop de tijd. We zitten voor mijn gevoel alweer halverwege mei, terwijl ik het idee heb april net afgesloten te hebben. Het zal vast te maken hebben met de meivakantie, dat deze 2 maanden zo in elkaar overgelopen zijn. April was een heerlijke maand, met eigenlijk heel veel leuke dingen! Zo liet ik op Instagram al zien dat er babynieuws is… What?! Yes, ik heb wat leuks te vertellen! Er waren ook weer een aantal leuke afspraken buiten de deur, ik at vooral heel veel en lekker en ik heb nog meer nieuws. Gelukkig is mijn telefoon zo ongeveer vastgegroeid aan mijn rechterhand, waardoor ik bijna overal foto’s van heb gemaakt. En hoewel mei dan al een goed eind op weg is, geef ik je graag weer een kijkje achter de schermen in deze foto diary april 2019. Kijk je mee?

Foto diary april 2019

foto diary april 2019

Ik trapte de maand af in Veenendaal waar ik samen met Suzanne aan de bak ging voor een campagne van Café Intención. Zoals je ziet was dat een reuze gezellige middag en het recept voor de chocolade koffie cake staat inmiddels online! Ook staat er een recept voor frozen cappucciono online en daar kun je ook meedoen aan een winactie waarbij je de leuke koffiemokjes op de foto kunt winnen. En koffie natuurlijk!

foto diary april 2019

Wat was het al heerlijk weer, begin april! We namen dit blije ei mee naar het strand. Zo heerlijk om daar maar 10 minuten vandaan te wonen!

foto diary april 2019

Ook bracht ik deze maand een bezoekje aan de CuliPerslunch. Naast dat dit een tof event is waarbij allerlei nieuwtjes op het gebied van food worden gepresenteerd, is dit ook vooral een heel gezellig samenzijn met mijn collega’s. Hier kom ik zoveel foodies tegen dat je eigenlijk voornamelijk staat bij te praten. Super leuk!

foto diary april 2019

En toen was er babynieuws. Redelijk onverwacht eigenlijk, maar wel weer superleuk! Heb je meegekregen dat wij al een jaar 2 (grote!) hanen hebben… dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar die leggen geen eieren… Dus nu zijn we voor ronde 2 gegaan en zijn er maar liefst 9 kuikentjes gekomen. Nee, niet van die hanen natuurlijk, haha… Het zou fijn zijn als hier wel kippetjes bij zitten, lijkt me zo leuk om elke dag verse eitjes te hebben…

foto diary 2019

Ik vind het altijd leuk om ergens koffie te gaan drinken en deze keer ging ik samen met een vriendin op pad. Dit is bij Koffiebar Esatto in Rijnsburg, een prachtig plekje!

foto diary april 2019

En bij die koffie aten we een stukje van dit heerlijke bananenbrood. Wat een plaatjes hè, die bordjes! Ik werd er spontaan verliefd op! En het inspireerde mij om zelf ook weer eens bananenbrood te gaan bakken!

foto diary april 2019

Nee, dit heb je nog niet gezien…. Je hebt vast voorbij zien komen dat ik een geweldige keuken heb in mijn prachtige huis. Maar de tuin, dat is nogal een bouwplaats. Nog, want daar gaan we wat aan doen. Voorlopig zit ik er zo bij, maar dat weerhoud mij er niet van om op mooie dagen gewoon buiten te gaan zitten. Dit was het ontbijt op de eerste dag van de vakantie.

foto diary april 2019

En op diezelfde bouwplaats proostten we. Op een geweldig avontuur. Het is niet helemaal een wereldreis, maar aan het einde van het jaar reizen mijn ouders af naar Nieuw Zeeland en mijn zus en ik gaan een paar weken mee. Hoe vet vet vet tof is dat?! Daar trokken we de bubbels natuurlijk even voor open. Ik ga je er nog veel meer over vertellen hoor!

foto diary april 2019

En buiten eten doen we ook gewoon op onze bouwplaats. Het maakt echt niet uit hoor, een tafel en een paar stoelen en een bbq is genoeg!

foto diary april 2019

Ik vierde Pasen met mijn lieve familie en een uitgebreide paasbrunch. Heerlijk met z’n allen aan de lange tafel, iedereen had wat meegebracht en het recept van mijn broodpudding van paasstol met blauwe bessen staat inmiddels online. Kun je natuurlijk ook met krentenbrood maken!

foto diary april 2019

BETRAPT…. De foodblogger moest natuurlijk eerst alles op de foto zetten…. haha. Yep, dat gaat er dan zo aan toe. Ik heb me ingehouden want ik ga ook nog wel eens gewoon bovenop de tafel staan….

foto diary april 2019

Sinds ik bezig ben met het opzetten van mijn nieuwe bedrijf – PAUW Lab – zie ik overal pauwen. Ik vind het prachtige dieren en een mooi symbool voor de unieke veren die ik bij elke ondernemer zie en die de kern van hun boodschap richting hun klanten zou moeten zijn. Dit concept ben ik nu aan het uitwerken en ik heb zin om daar binnenkort meer over te vertellen. Wordt vervolgd! foto diary april 2019

Gingen we op vakantie? Waren we hoog in het Noorden van ons prachtige land? Nope. Dit is het Westland Museum. Ik woon zelf in de gemeente Westland en dit plaatje zie je hier niet op elke hoek van de straat hoor. Wat dat betreft woon ik gewoon dicht tegen de grote stad aan en midden in de Randstad. Maar ik vond dit zo’n mooi plaatje….

foto diary april 2019

Voor een zakelijke afspraak ging ik naar Rotterdam. Hier werkte ik samen met een geweldige vormgeefster aan mijn ontwerp voor PAUW Lab, heel tof. En natuurlijk gingen we lekker lunchen. Dat deden we bij Bertmans, een aanrader!

foto diary april 2019

En weer een pauw. Ik ga hier niet zeggen dat ik dit nou zo prachtig vind, maar ik vind het wel heel frappant dat ik ze overal tegen kom. En aangezien ik niet in toeval geloof, ga ik er maar vanuit dat dit een teken is dat ik op de goede weg zit! foto diary april 2019

En natuurlijk vierden we Koningsdag. Lekker kneuterig met Oud-Hollandse spelletjes in het park. Daarna nog een rondje speeltuin, later op de middag een wijntje bij de feesttent en zo vond ik het meer dan prima!

En dat was mijn maand april. Wat ik zei, ik heb het idee dat mei ook alweer bijna voorbij is, maar dat is gelukkig niet zo. De komende weken ga ik heel hard aan de slag met mijn nieuwe bedrijf, zodat ik er echt ook meer van kan laten zien. En mocht jij nou een ondernemer zijn of kennen die wel wat hulp kan gebruiken bij het online zichtbaar zijn, stuur me gerust een berichtje! Verder duik ik natuurlijk ook deze maand de keuken nog weer in, er staan al heel wat lekkere recepten op de planning!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Reny, wat een prachtig mooi leventje heb je. Je werkt hard maar dan heb je ook wat.:) Lieve kindjes mooi huis fijn plekje. Geniet er van zo als ik van je recepten geniet.
    groeten Sylvia

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.