MYF breidt uit en aftellen naar Nieuw Zeeland! – foto diary september 2019

6

Oh help, wat gaan we hard richting het einde van het jaar…. Ik zat de foto’s op mijn telefoon van de maand september door te kijken voor een nieuwe foto diary en ik zag dat ik aan het begin van de maand gewoon nog op het strand zat. Om mijn laatste vakantiedag te vieren. En nu zijn we gewoon al in oktober aangekomen… September was een drukke maand met heel wat nieuwe ontwikkelingen. Zo heb je misschien al gelezen over de uitbreiding van MYF? Niet? Geen zorgen, ik vertel je er vandaag uitgebreid over! Ook zat mijn maand weer vol met lekker eten – en ook de niet perfecte foto’s daarvan laat ik je gewoon zien hoor! – en gingen we verder aan ons huis. Alhoewel, ik vind het altijd heel makkelijk om ‘we’ te zeggen, maar feitelijk hou ik mij alleen op de achtergrond bezig met de organisatie…. haha! Oh, en het grote aftellen richting mijn reis naar Nieuw Zeeland is nu echt begonnen. Kijk je mee naar de foto’s in mijn maandoverzicht van september 2019?

Ik ging deze maand voor mijn gevoel van de ene vakantie naar de volgende. Pure luxe natuurlijk en ik knijp mijzelf dagelijks want ik vind het zo bijzonder! Nog een kleine 2 weken en dan stap ik op het vliegtuig naar Christchurch, Nieuw Zeeland. Een behoorlijke onderneming, maar het verhaal is bijzonder. Hieronder lees je er meer over. Verder was september vooral lekker druk maar realiseerde ik me ook dat ik dat na mijn reis écht anders wil gaan doen. De eerste stap daarvoor heb ik alvast gezet! Hieronder de foto’s van mijn maand…

Foto diary september 2019

foto diary september 2019

Oh jongens, als je dit ziet dan krijg je toch spontaan heimwee?! Ik wel!! Dit was 2 september, de eerste schooldag van de meiden. In mijn weer-app zag ik dat het de laatste mooie dag van september zou zijn – ok, overdreven… – dus ik besloot spontaan nog een dag vrij te nemen en van het weer te genieten. Heerlijk, zo’n fijn gevoel nog steeds om zelf mijn dagen in te delen!

foto diary september 2019

Ik ging langs bij een nieuwe conceptstore in ons dorp. Bekenden van mij openden eind augustus dit leuke koffiezaakje waar je dus ook heerlijk kunt ontbijten, lunchen of taartjes kunt eten. En cadeautjes kunt kopen!

foto diary september 2019

Welkom op de bouwplaats die ooit, ooit, ooit, mijn achtertuin mag gaan worden. En dit is nog maar een deel ervan. Het is echt bizar, we hebben zoveel grond om ons huis maar wonen net over de grens van het dorp. Midden tussen de huizen, maar ontzettend veel ruimte erom heen. Heerlijk wel, maar zo’n project is natuurlijk niet zomaar af. Er zijn weer wat stappen gezet en dat blijft toch fijn!

foto diary september 2019

En toen was het gedaan met het mooie weer. In de stromende stromende regen zat ik met Lise langs de lijn om Senna aan te moedigen bij haar wedstrijd. We maakten er maar het beste van….

foto diary september 2019

Restjes koken. I love it! Met alle overgebleven beetjes uit de koelkast flans ik wat in elkaar. Ik heb altijd voldoende verse en gedroogde kruiden op voorraad en met smaakmakers als ketjap of vissaus kom ik ook altijd een heel eind. Hier ging nog een beetje rijst bij en klaar was ik. En je ziet, bij mij komen de recepten ook niet zo prachtig gestyled op tafel…foto diary september 2019

Nog zo’n heerlijke maaltijd die absoluut niet prachtig op de foto is gezet. Maar oh wat heb ik zitten smullen van deze lasagne. Ik heb het recept op het lijstje gezet om nog eens te maken en er wel een appetijtelijke foto bij te maken! Maar wat ik maar wil zeggen, dit is dus ook real life bij MYF.

foto diary september 2019

Oh hee, kijk, we hadden nog meer mooi weer deze maand! Tijd voor een spontane lunch op het terras, in de zon. Het ervan nemen als het kan, toch?! Ik ging weer eens voor kroketten met brood, had ik zo’n zin in!foto diary september 2019

En dan, het grote nieuws van deze maand! Ik ben hier zo blij mee!! In deze blog kun je er meer over lezen, maar het komt erop neer dat ik met MYF versterking heb gevonden bij deze topper! Renske gaat mij vanaf nu helpen bij het stylen en fotograferen van mijn recepten, zodat ik me volledig op het koken kan focussen. En dat werkt zo lekker!! Op een kookdag draaien we 8 recepten in elkaar en daarna heb ik rust. En die rust had ik eerlijk gezegd al een tijdje niet met mijn blog. Ik bleef het maar veel te druk hebben en kwam eigenlijk niet aan mijn werkzaamheden voor PAUW Lab toe. En daar baalde ik dan ook weer van…. Dit was voor mij een grote stap om te zetten maar ik vind het heerlijk dat ik deze nu eindelijk heb genomen!

foto diary september 2019

Kijk, op zo’n kookdag is de keuken dan werkelijk ontploft. Niet normaal hoeveel rommel ik kan maken op zo’n dag. Maar het is zo lekker werken met Renske. We gaan achter elkaar door! En opruimen is dan daarna eigenlijk wel heel ontspannen! Volg haar trouwens vooral ook op haar eigen foodblog!

foto diary september 2019

En dan tovert Renske dus dit soort pareltjes uit haar camera. I really lóve this! Ik kan het ongetwijfeld zelf ook, maar ik heb hier geen geduld voor. En het kostte me teveel tijd, waardoor het ook een soort blokkade wordt. Snap je wat ik bedoel? Maar de foto voor dit recept voor Thaise curry met kipfilet – dat afgelopen week online kwam – daar ben ik gewoon een beetje verliefd op. Wat een kanjer he?!

foto diary september 2019

Er kwamen trouwens nog meer recepten online deze maand. Zo zette ik zelf deze glutenvrije Oosterse kipburgers met avocado dressing op de foto en op de blog! Zo lekker ook. Ik krijg er spontaan weer zin in!

foto diary september 2019

September stond ook in het teken van aan de slag met PAUW Lab! Ik kon steeds maar niet de goede balans tussen mijn 2 bedrijven vinden en bleef daardoor voor mijn gevoel teveel in het bekende hangen. Daar gaat na mijn reis naar Nieuw Zeeland nu echt verandering in komen. Zoals al zo vaak gezegd, blijft MYF echt bestaan. En nu Renske aan boord is, zie ik ook veel beter voor me hoe ik dat ga doen. Ik kan zo mijn tijd beter indelen en uiteindelijk moet het met beide bedrijven gewoon goed komen. Ben ik van overtuigd! Hoe vind je trouwens deze foto? Ik ga er gelijk van stralen! De lieve Antoinet Murier zette mij op de foto!

Foto diary september 2019

En toen, op de laatste druilerige zaterdag in september, zette ik mijn ouders af op Schiphol. Zij gingen beginnen aan hun avontuur en vertrokken voor 7 weken naar Nieuw Zeeland! Ik ben zo trots op ze, dat ze dit nog samen doen! En zo komt het dus ook dat ik samen met mijn (tweeling)zus over 2,5 week naar Christchurch vertrek. We gaan mijn ouders opzoeken en sluiten 2 weken aan bij hun reis. Ik vind het een fantastisch vooruitzicht en ben zo dankbaar dat we dit met z’n vieren kunnen meemaken! We zullen rondreizen over het Zuidereiland en ik ben zo benieuwd naar dit land. Uiteraard hou ik je op de hoogte en ik denk zomaar dat er eind oktober een hele dikke foto diary online komt met heel veel foto’s. Wil je me trouwens volgen tijdens mijn reis, hou dan mijn Instagram in de gaten.

En dat was september dus. Nog 2,5 week en dan vertrek ik. En er lag nog zoveel werk te doen voor die tijd. Ik vond het gewoon niet leuk meer. Uiteindelijk wil ik straks namelijk relaxed op reis en niet vol in de stress. Ik heb dus voor de komende 2 weken mijn agenda leeg geveegd en ga zoveel mogelijk kijken wat ik nog kan doen. En ook ontspannen voorbereiden op deze droomreis. Komt helemaal goed, ik heb er zo’n zin in!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

6 reacties

 1. Wordt vast een mooi avontuur en hopelijk neem je veel mooie belevenissen en heerlijke recepten mee terug
  Wens jullie een mooie reis!

 2. Wat bijzonder om met je ouders én je zusje zo’n fantastische reis te mogen maken. Ik wens je heerlijke weken met elkaar en reis een beetje mee door je te volgen op insta! Maak maar mooie foto’s!
  Heel veel plezier!

  • Mind Your Feed op

   Jaa, het is zo bijzonder! En ik zie er zo naar uit! Deze week nog wat zaken afronden en dan ga ik volop in de geniet-modus!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.