Happy Healthy Bowl #1

2

Laten we het weekend goed beginnen met deze nieuwe ‘rubriek’ op Mind Your Feed. Ik deel vanaf nu wekelijks (oh echt Reny, wat zeg je nu weer? …. Goed bijna wekelijks, maar mijn voornemen is elke zaterdag!) mijn happy healthy bowl met je. Een grote schaal (bowl!) vol met leuke en lekkere dingen waar ik blij van word en inspiratie van krijg, en jij hopelijk ook! Denk dan aan leuke artikelen die ik online tegenkwam, recepten die op mijn eindeloze to make list terecht komen maar die ik het liefst nu al wil delen, maar ook bijvoorbeeld grappige printables die ik online gevonden heb, evenementen die op de planning staan en die ik graag met je deel en natuurlijk ook mijn favoriete foodie reisbestemmingen. Kortom, een hele schaal vol happy healthy stuff. Een soort mini magazine om je weekend mee te beginnen! Goedemorgen, kopje koffie erbij?

People who love to eat…

happy healthy bowl
Als eerste vandaag deze leuke printable die ik op de mooie blog Peek inside van Angelina tegenkwam. Met een van mijn favoriete uitspraken aller tijden! De poster kun je via haar blog downloaden, maar ik zou ook zeker de rest van Angelina’s blog bekijken. Naast haar passie voor ontwerpen – goed te zien in haar hele blog –  deelt ze ook de lekkerste recepten, waar ze ook nog eens hele mooie foto’s van maakt. Ik kan hier echt uren snuffelen….!

Wondermiddel van de eeuw!

happy healthy bowl

Ik heb er altijd een pot van staan, en jij vast ook; kokosolie! En je kunt dus kokosolie niet alleen gebruiken om in te bakken, maar voor nog zoveel andere dingen. Super handig…! Op de blog Apartment Therapy vond ik 14 handige tips om kokosolie op een andere manier te gebruiken dan ik gewend ben. Altijd handig om dit soort trucjes te leren!

Take me to…

happy healthy bowl

Nog een paar weken en dan is het weer zo ver! Onze jaarlijkse wintersport vakantie, ik kan niet wachten! Niet alleen vind ik het heerlijk om te skien, ik vind het eigenlijk net zo fijn om na een goede ochtend in de sneeuw een heerlijke schotel Tiroler gröstl te eten! Of kaiserschmarren, yum! Dit jaar gaan we naar het Zillertal, een prachtig skigebied waar ik al vaker ben geweest en waarvan ik zeker weet dat ik weer heerlijke gröstl’s zal gaan eten. Een recept om zelf aan de slag te gaan, vind je trouwens bij Brenda Kookt.

Zondag = bakdag

happy healthy bowl

Zondag = bakdag en dus deel ik in deze eerste happy healthy bowl heel graag dit recept voor blueberry breakfast cake nog een keer. Want ik maakte deze cake speciaal voor de happy healthy christmas die ik samen met Linda deed, maar om eerlijk te zeggen… verschijnt deze cake hier nog regelmatig op de ontbijttafel. Want waarom zou je wachten tot het weer kerst is! Je kunt deze breakfast cake natuurlijk ook omdopen tot cake voor bij de koffie of thee, niets mis mee hoor.

Voor zover mijn mini inspiratie magazine voor dit weekend! Ga ervan genieten en laat je het me weten als je aan de slag bent gegaan met het recept voor de blueberry cake?

Wil je mijn tips voor een happy healthy lifestyle in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

 

 

 

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Leuk weer een nieuwe rubriek, Inside peek is inderdaad leuk, kon ik nog niet.
    En ook ik kan niet wachten tot de laatste week van februari, wintersport. We zitten 90 km alleen snelweg van Turijn vandaan. En ja de hoofdstad van Slow Food ga ik zeker 2 dagen bezoeken.
    Morgen hebben we weer ontbijt uit je boekje. Iedere zondag totdat we alles hebben gehad 🙂
    Plezierig weekend!!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.