Happy Healthy Christmas + korting op Natuurlijk ontbijten!

0

Jaaa, we gaan nu echt richting Kerstmis. Een heerlijk vooruitzicht, ik vind de voorbereidingen alleen al heerlijk. De kerstboom opzetten, het huis nog net wat gezelliger maken en natuurlijk nadenken over wat we gaan eten. Maar voor sommigen is dat één grote nachtmerrie. Wat zal ik maken dit jaar? Hoe ga ik dat doen met alle boodschappen? Wanneer ga ik de gerechten voorbereiden? Voel je de stress al opkomen? Linda van Lekker eten met Linda en ik maken het je makkelijk dit jaar: we vieren een Happy Healthy Christmas.

Happy Healthy Christmas

“Maybe Christmas doesn’t come from a store… Maybe Christmas perhaps means a little bit more…”

Happy Healthy Christmas

Waar draait het nu eigenlijk om met kerst? Zoveel mogelijk eten in een korte tijd? Alles kant en klaar? Voor ons is kerst samen zijn met familie en vrienden. Veel gezelligheid aan tafel, zelf de keuken in en stress komt (hopelijk) niet voor. Wij zullen jullie dan ook inspireren met allerlei gezondere en vooral lekkere recepten. Verwacht geen ingewikkelde fratsen, moleculair koken of allerlei exclusieve ingrediënten. Dat is niet aan ons besteed. Wij gaan voor happy én healthy!

De komende tijd geven wij je lekkere en simpele recepten om te maken. Van het ontbijt, lunch tot aan het diner. Als wij tijd over hebben, verzinnen wij ook nog iets lekkers voor bij de koffie. Niet alleen kerstrecepten, wij willen jullie ook inspireren met leuke cadeautjes, tafelaankleding, tips om gezond kerst te vieren, in beweging te komen, decoratie om je huis in kerstsfeer te brengen en wat al niet meer.

happy healthy christmas

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. Houd onze sites de komende tijd in de gaten. Kijk alvast eens rond bij Lekker eten met Linda en like ook haar Facebook om niks te missen. We gaan er een heerlijke tijd van maken.

Korting op Natuurlijk ontbijten!

En om jullie alvast in de feeststemming te laten komen, is er de komende week een hele fijne actie, ik geef je namelijk korting op Natuurlijk ontbijten!  

In Natuurlijk ontbijten! staan recepten voor ochtenden waarop je haast hebt, maar ook recepten voor wanneer je wel even de tijd hebt om aan tafel te zitten en zelfs voor lazy sundays heb ik een aantal fijne recepten uitgewerkt. Alle recepten zijn in mijn typische Mind Your Feed stijl. Dat betekent dat ze puur, natuurlijk, lekker, gezond en makkelijk zijn. Daarnaast zijn ook alle recepten in balans, er is bij elk ontbijt gedacht aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo ben je elke ochtend verzekerd van een goed begin van de dag. Alle recepten zijn uniek, ze zijn dus niet eerder op mijn blog verschenen!

Happy Healthy Christmas

Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en ik maak vrijwel altijd gebruik van plantaardige melkproducten.

In de week van 8 december t/m 14 december koop je Natuurlijk ontbijten! voor slechts 11,- (in plaats van 12,50, dit is excl. verzendkosten). Wil jij jezelf een mooi kerstcadeau geven, of wil je iemand verwennen met een heerlijke start, bestel dan deze week jouw exemplaar. Voor 14 december besteld én betaald is gegarandeerd voor de Kerst in huis!

Hoe bestellen?

  • Maak het bedrag van 11,- + 2,25 (totaal 13,25) over op NL05 RABO 0161 1365 59 ten name van Mind Your Feed
  • Stuur mij een mail met jouw adresgegevens op reny@mindyourfeed.nl + een bevestiging van de betaling (screenshot of in elk geval jouw rekeningnummer)
  • Wanneer ik jouw gegevens heb ontvangen én de betaling bij mij binnen is, stuur ik je een exemplaar Natuurlijk ontbijten! toe.
  • Woon je in de buurt? (Wateringen) Dan mag je het boekje ook ophalen. Je betaalt dan dus geen verzendkosten, maar je betaling dient dan wel binnen te zijn voor je komt ophalen. Contant betalen is niet mogelijk. Stuur me een mailtje als dit voor jou goed uitkomt!
  • Ik verstuur ook naar het buitenland. Voor België zijn de verzendkosten 5,00. Voor andere landen graag even contact opnemen. De BIC code die je bij buitenlandse betalingen gebruikt is BIC: RABONL2U.

Heb je nog vragen, ook dan kun je me een mailtje sturen.

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.