De leukste (foodie) kerstcadeau’s!

0

Steeds vaker vieren we Kerst mét cadeautjes onder de boom! Ik vind het altijd wel heel gezellig staan, zo’n prachtig versierde boom, mét pakjes eronder… Ook als wij geen cadeautjes kopen voor elkaar, dan leg ik vaak mooi ingepakte pakjes onder de boom. Ik leef me dan helemaal uit op het inpakken van lege dozen, haha! En vaak komen er dan op de laatste dagen voor Kerst nog gevulde pakjes bij, stiekem onder de boom geschoven door the husband. Geven jullie elkaar ook een cadeautje onder de boom? Of vind je het heerlijk om wat inspiratie op te doen? Dan heb ik een lijstje gemaakt met de leukste foodie kerstcadeau’s voor onder de boom. Dit is hoe mijn verlanglijstje voor Kerst eruit ziet! Oh, klik op de linkjes om gelijk te shoppen. Of schuif dit artikel even onder de neus van diegene van wie jij graag een cadeautje wilt hebben….

Kerstboom

Kitchen tools

Als echte foodie ben ik altijd blij met nieuw keukengereedschap! Er zijn altijd hulpmiddelen die ik goed kan gebruiken, zoals een vijzel (shame on me, maar die heb ik dus niet….) of een mooie serveerplank van prachtig hout.

foodie cadeautjes

1. Bamboe voorraadpotten, van Ekobo. Vooral deze kleur vind ik echt prachtig! € 6,50 per stuk.
2. Granieten vijzel, van Jamie Oliver, eindelijk zelf mijn kruiden vijzelen! € 15,99
3. Tapasplank van olijfhout, om heerlijke hapjes op te serveren. € 17,95

kerstcadeautjes

4. Roze kinder koksmes, voor mijn kleine keukenprinsessen! € 26,95
5. Kruidenrekje, mijn meest gebruikte kruiden direct voor het grijpen.  € 17,50
6. Vacuvin Champagne saver, voor die keren dat de fles niet helemaal leeg gaat…..  €10,99

Books, books, books…

Nee, echt van boeken krijg ik nooit genoeg…. Kookboeken, boeken over gezond eten, maar ook boeken over hoe ons lichaam en hoe de voedselmachine nu eigenlijk werkt. Laat de donkere avonden maar komen, ik kruip met een boek op de bank!

kerstcadeau's

7. Rauw, heerlijke recepten met al het verse uit de natuur, door Delphine de Montalier. € 24,95
8. De mooie voedselmachine, alles over de darmen, door Giulia Enders. Lijkt me een super interessant boek! € 17,95
9. Vis uit blik, recepten met verpakte vis, door Bart van Olphen (bekend van Fish Tales). € 16,99
10. Natuurlijk ontbijten! Dit boek hoort ook zeker op mijn tip lijst voor leukste foodie kerstcadeau’s! € 12,50 Nu tijdelijk voor 11,-, geldig t/m 14 december 2014.

Yummy treats

Ik ben dol op lekker eten, maar minstens net zo dol op lekker snoepen! Wel kijk ik altijd of het nét even gezonder kan…. Wat dacht je van chocola? Wat dacht je van mooie thee? Wat dacht je van een box vol met lekkers?

Kerstcadeaus

11. 63% Pure chocolade met citrusfruit en roze peper, via GezondeChocolakopen.nl,  € 4,25

kerstcadeaus

12. Lov Organic tea, smaak Almond Rooibos. € 10,95
13. Fairtrade giftbox, maak van de borrelnoot een deugd, €29,95

En zo kan ik nog wel even doorgaan….. Eindeloos kan ik snuffelen in (online) winkels en ik word van al deze cadeautjes even blij! Ik hoop dat jij nu ook voldoende inspiratie hebt voor wat leuke cadeautjes voor onder de boom. Bestel op tijd, dan heb je in elk geval geen stress! Meer tips om stressvrij de Kerst door te komen lees je vandaag op de blog van Linda. Ik wens je in elk geval een happy healthy christmas!

Kerstcadeaus

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Dit artikel bevat affiliatelinks. 

 

 

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.