MYF diary #2 2016

1

Het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen! Ik laat je vandaag in deze MYF diary weer aan de hand van foto’s zien wat ik allemaal uitspookte in de afgelopen weken…. Ik was best druk kan ik je vertellen, maar ik heb heel bewust tijd gemaakt voor rust en ontspanning. Want ik heb wel gemerkt dat ik door kan blijven werken, dag na dag na dag, maar dat er dan toch ook wel wat relaxmomenten tegenover moeten staan. Naast heel hard knallen voor mijn blog, wat events die ik bezocht en heel veel kooksessies, heb ik dus heerlijk wijntjes gedronken op het strand en zelfs met de LEGO gespeeld. Kijk je weer mee naar mijn maand?

Nog een vraagje…. Ik zie dat deze foto dagboeken goed gelezen worden, en dat vind ik natuurlijk alleen maar leuk! Maar wat zou je graag zien? Ik bedoel; elke maand een update van de hele maand, of 1x per 2 weken een MYF diary met wat minder foto’s? Of liever losse dagen? Of misschien zelfs wel in video-vorm? Ik ben heel benieuwd, laat je het me weten in een reactie onder deze blog? Hier lees je trouwens de vorige MYF diary!

MYF diary

Ik begon mijn maand in Amsterdam bij mijn mediabureau Semilo. Zij organiseerden een interessante workshop voor alle (food)bloggers over SEO, Google Analytics en nog veel meer. Het was zo leuk om iedereen weer even te zien.

We sloten af met een lunch bij Instock, een restaurant waar alleen gebruik wordt gemaakt van voedsel dat anders weggegooid zou worden, om zo voedselverspilling tegen te gaan. Een heerlijk plankje vol met een soepje, hummus met brood en gegrilde groenten en een rijsttaartje.

MYF diary

Hardlopen ging niet zo lekker…. Last van mijn voet, ik had er de balen van…

Elke avond voor het slapen slik ik een magnesiumtablet, dit doe ik al sinds ik een tijdje uit de roulatie was, en ik slaap er echt zoveel beter op.

MYF diary

Project Moestuin is hier ook gestart! En ik moet eerlijk zeggen… ik heb me er nog niet mee bemoeid… Het is een projectje van Simon en de meisjes, en ze vinden het maar wat leuk om met hun handjes in de aarde te wroeten.

Amsterdam! Ik heb gelukkig een heel klein autootje, en ik ben niet bang voor druk verkeer in grote steden, maar ik reed dwars over de grachten en ik was toch wel blij dat ik weer op een grotere weg terecht kwam…

MYF diary

Toen ik thuis kwam, was Simon met de meiden aan het bakken geslagen. De meiden zijn allebei foodbloggers in spé, het liefst kijken ze de hele dag door – maar dat mag niet van mij – naar YouTube filmpjes waarin taarten gemaakt worden. Ze wilden zelf ook wel eens aan de slag…

MYF diary

Ook ik doe dat nog steeds hoor, de bakjes in de supermarkt omdraaien om te kijken wat er nou eigenlijk in zit… Suiker, conserveringsmiddelen, onnatuurlijke toevoegingen… Neuh, bedankt, en dus maakte ik mijn eigen pittige paprikahummus.

Toen ik uit de supermarkt naar buiten kwam zag mijn (ik zei toch; kleine) autootje er zo uit! Sneeuw! Het was al snel weer weg bij ons…

MYF diary

Senna had een dagje vrij van school en dus gingen we er samen met opa en oma spontaan een dagje op uit! Eerst naar de Euromast (Rotterdam), waar we lunchten en een wijntje dronken.

Daarna wandelden we door de tunnel onder de Maas om de Euromast van de andere kant te bekijken.

MYF diary

Borrelmiddagjes, of bobbel-middagjes zoals Senna ze noemt, zijn de beste!

Lekker op het strand, uitwaaien en een frisse neus halen.

MYF diary

En de meiden wilden in het water. Best fris nog, maar dat mocht de pret niet drukken.

MYF diary

Ik bezocht een event van de kick off van de Sweet Potato week, waar we een kookworkshop volgen in het Miele Experience Center in Vianen.

En snoepten van deze zoete aardappel cake met gember. Zo lekker! Ik heb het recept en ga deze cake zeker nog eens maken.

MYF diary

Dat zijn de betere workshops…. daar waar je op maandagmiddag al aan de rode wijn mag. Zeg ik geen nee tegen hoor…

Linda, de grote grappenmaker, zette mij even op de Snap. Zitten jullie al op Snapchat? Ik dus wel, maar ik snap er echt nog geen bal van… Volgens Linda is het nóg leuker dan Instagram, maar ik moet nog even inkomen volgens mij…. Volg je mij al op de snap: username = mindyourfeed.

MYF diary

Ik kwam deze paaseitjes tegen bij de Hema…. Kon ze niet laten liggen…. Heb me overigens best wel ingehouden, behalve 1 avond toen er 10 achter elkaar naar binnen gingen.

Altijd handig dit soort plaatjes; al kan dit mijn craving naar chocola niet echt verklaren, met die magnesiumtabletten die ik slik…

MYF diary

Nog meer strand! Een spontane actie op de woensdagmiddag; meisjes spelen in het zand, en ik aan de wijn. Life is good!

MYF diary

Voor een campagne moest ik een selfie op social media plaatsen…. Nou vind ik dat helemaal geen probleem hoor, maar dat lukt bij mij dus niet in 1 keer…. Ik denk dat je enorm zou moeten lachen als je ziet hoe dit soort dingen gaan…. Minstens 20 foto’s maak ik voordat ik er 1 okee genoeg vind…haha!

MYF diary

Dit was zo’n dag waarop álles mislukte…. Dingen die uit mijn handen vielen, een enorme baaldag, recepten die ik wilde proberen maar totaal niet lukten. Zoals dit vlechtbrood met pesto… het is na het bakken direct de prullenbak ingegaan. Ik ga nog een nieuwe poging wagen hoor!

‘s Avonds kwam ik erachter waarom het niet mijn dag was. Volle maan… Ik heb daar dus vaak écht een beetje last van, zit niet lekker in mijn vel op zo’n dag en kan dan maar beter de boel gewoon laten voor wat het is. Ik vraag me af; ben jij hier ook gevoelig voor?

MYF diary

Spelen met de LEGO, samen met Senna en Lise. Natuurlijk moet ik bouwen, want dat vinden ze nog een beetje lastig.

MYF diary

Ik at een meer dan uitgebreide Paasbrunch met mijn lieve familie, en we maakten nieuwe herinneringen door de meiden naar eieren te laten zoeken in de tuin van opa en oma.

MYF diary

En natuurlijk werd er heel veel gekookt deze maand! De lasagne met courgette en spinazie heb je al voorbij zien komen, het gerecht met kip in een wrap komt snel online!

MYF diary

Het gaat goed met Project Moestuin!

En dat was weer een maand…. De komende maand staan er weer heel veel events op de planning, wil ik lekker veel recepten online gaan zetten en hebben we aan het einde van de maand de meivakantie, waar wij eigenlijk nog geen plannen voor hebben. Jij wel?

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.