MYF diary juni 2016 #1

2

Nee, echt, we zijn al weer halverwege juni, zal ik het cliché er nog even ingooien? Want wat gaat de tijd toch snel…. Ik blijf dat zeggen, ik hoor het mezelf herhalen, maar het is gewoon echt zo. En ondanks dat ik druk altijd maar zo’n modewoord vond, want tegenwoordig heeft iedereen het druk, hoorde ik mezelf ook afgelopen weken steeds maar zeggen dat ik zo druk ben. Druk, druk, druk, dagen van huis, leuke dingen, nieuwe samenwerkingen, maar ook veel tijd in mijn keuken. Toen zelfs bekenden tegen mij zeiden dat ze dachten dat ik druk was, omdat ik niet overal direct op reageerde, dacht ik ja, ik ben best druk de laatste tijd. Maar alles is zo leuk, en nee zeggen lukt mij nooit zo goed, dus ik heb weer een heleboel gedaan de afgelopen weken. Ik laat je de foto’s zien!

Zoals gezegd hak ik de fotodagboeken doormidden. Ik maak zoveel foto’s, dat ik je gewoon eens per 2 weken een kijkje achter de schermen geef, want anders worden deze blogjes echt te lang. Zit je eindeloos te scrollen, dat is niet handig. Nee, 2 keer per maand zal ik je een beetje meer vertellen over waar ik mee bezig ben, wat ik verder nog doe behalve bloggen, en deel ik alles waarvan ik het leuk vind om te delen. Kijk je weer mee?

MYF diary

Wat was het heerlijk weer, de eerste dagen van juni. Ik hou van de zon, en ben het liefst dan heel veel buiten te vinden, maar er moest echt gewerkt worden…. Foto’s maken van gerechten die ik had gekookt, ik had het echt superwarm maar ging gewoon door.

Het fijne van mijn baan? Je zet een salade op de foto, en mag die dan direct daarna opeten. Ik lunchte met deze salade met zoete aardappel en geitenkaas.

MYF diary

Voor de campagne van Amazing Oriental werd ik uitgenodigd bij hun vestiging in Duivendrecht. Ik spotte zoveel bijzondere producten, zoals deze noedels van paarse zoete aardappel. En ook deze zeewier bites, heerlijk crunchy!

MYF diary

Een Aziatische chef maakte in die vestiging de heerlijkste gerechten voor ons klaar. Ik bedoel, dit ziet er toch fantastisch uit….?

Totdat ik hoorde dat er kwal in de salade zat. KWAL. Echt…. ik heb een grote angst voor kwallen, vind het zulke rare, nare dingen, ik krijg er gewoon kriebels van als ik eraan denk. Toch vond ik dat ik moest proeven, weigeren is ten slotte onbeleefd…. Met hele lange tanden, en kijk mijn ogen dan!, nam ik toch een hap. Maar doorslikken kon ik echt niet, het was echt niet vies maar het idee alleen al… Brrrr!

MYF diary

Ik nam ook nog een klein souveniertje voor de dames mee uit deze Aziatische supermarkt. Je had hun koppies moeten zien….

MYF diary

Ik bracht nog een bezoek aan het TongTong Festival, vroeger heette dat Pasar Malam, een Indonesisch festival op het Malieveld in Den Haag. Heerlijk om me weer even onder te dompelen in deze wereld!

En dan het eten…oeh la la! Ik zei afgelopen week nog dat ik ‘s nachts niet wakker gemaakt wil worden voor eten, maar hier maak ik echt een uitzondering voor!

MYF diary

Het mooie weer ging door…. Even een kleine lunchpauze in de tuin, met een snel in elkaar geflanste salade met paprika en tonijn. Niet het delen waard verder, dit is gewoon een hoop spul op een bord. Oh, en zon!

MYF diary

Ook hier mislukken weleens dingen. Zoals deze cake met kersen…. De smaak was prima, maar ik de cake niet fotogeniek genoeg…. Jammer!

Ik kookte en kookte en kookte. En maakte dus weer eens een enorme pestbende van mijn keuken. Oeps. Moet het ook altijd zelf opruimen, ook jammer!

kipburgers

Onder andere deze kipburgers op een broodje verschenen deze week op de blog, een lekker fastfood friday receptje!

MYF diary

Hee, dat ben ik! Aan de lunch bij The Roast Room, naast de Rai in Amsterdam. Ik was voor mijn blog 2 dagen in de hoofdstad, bezocht daar de European Foodblogger Convention en de Free from/Functional Food expo en stond zelf ook nog op het podium….

MYF diary

Kijk, daar ben ik weer. Ik stond samen met mijn mediabureau Semilo op het podium om wat meer te vertellen over het leven van een foodblogger. Best spannend, en het was ook nog eens in het Engels, maar volgens mij ging het best goed.

Na afloop had ik wel een bubbeltje verdiend!

MYF diary

Uiteraard nam ik mijn laptop mee naar Amsterdam, en omdat ik nog wat moest werken maar het ook supermooi weer was, besloot ik lekker op het terras te gaan zitten met mijn laptop. Zien jullie trouwens dat ik eindelijk mijn MacBook in gebruik heb… het werd de hoogste tijd! Tussen mijn bezoek aan de beurs en een eetafspraak later die avond kon ik mooi nog een blog uitwerken.

Soms heb ik gewoon even me-time nodig. Dus met het idee dat ik de eerste dag in Amsterdam vast niet vroeg thuis zou zijn na dat etentje, en ik de volgende dag toch weer naar de Rai zou gaan, boekte ik een hotel voor mezelf. Ik probeer hier zo’n hele Instagram waardige foto te maken met blote benen en koffie in bed. Nou, laat dat maar niet aan mij over….haha!

MYF diary

Kijk dan, deze leuke foodbloggers waren er ook allemaal! Ondanks dat ik veel alleen werk, vanuit huis en zonder collega’s, heb ik wel zoveel lieve foodies om mij heen. Zij zijn gewoon mijn collega’s, toch wel heel fijn!

MYF diary

Ik maakte voor mezelf een snelle lunch klaar, een ei-wrap met nog wat restjes uit de koelkast. En een flinke klodder ketchup, lekker!

Als klein toetje nam ik nog het laatste stukje van deze chocoladereep van Stach. Samen met de karamel-zeezout reep van Tony’s is dit echt mijn favoriet. Jammer dat er nog geen Stach in Den Haag zit, maar misschien is dat maar beter ook…

MYF diary juni 2016

Gisteren maakte ik nog een tripje naar het Miele Experience Center in Vianen, ze hebben daar echt zulke lekkere koffie dus een straf om daar te zijn is het niet. En ik was er samen met Teni, hartstikke gezellig, we hebben alleen allebei een half hoofd….! Binnenkort ga ik je meer vertellen over waarom ik hier – nu al voor de 2e keer – was!

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Jeetje wat een leventje, haha! Ik vind het altijd erg leuk, zo’n kijkje in iemand anders leven. En je hebt helemaal gelijk, wat vliegt de tijd! Nu is het helaas wat minder mooi weer, hmmmm…
    De presentatie ging inderdaad goed hoor! Ik vond het leuk om te horen, was gelijk enthousiast. Fijne dag nog verder!

  2. Je hebt een druk bestaan met je blog, ontzettend leuk weer geschreven, die keuken na afloop vind ik zo herkenbaar. Petje af voor je prachtige blog en je energie om iedere dag weer zoveel nieuwe recepten en nieuwsfeitjes te delen

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.