MYF ontdekt: Snapshots van de Nationale Gezondheidsbeurs

11

Gezondheidsbeurs

Vandaag ging ik naar de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! Een gezellige dag die nogal koud begon…. Want toen ik vanochtend na het opstaan naar buiten keek, werd ik verrast door een flink pak sneeuw! Met mijn bakje havermout voor mijn neus keek ik met een schuin oog naar de verkeersinformatie en zag ik dat het druk begon te worden op de weg. Ik ben er uiteindelijk gekomen hoor, maar het viel vanochtend niet mee. Speciaal voor vandaag doe ik het trouwens eens anders dan je gewend bent op Mind Your Feed. Ik hou namelijk lekker mijn mond dicht, en laat de foto’s die ik gemaakt heb vertellen wat ik vandaag heb meegemaakt. Kijk je mee in dit eerste fotoverslag? En laat je me weten wat je ervan vindt?

Zo’n fotoverslag – misschien beter bekend onder de term PLOG maar dat vind ik een vreselijk woord – leek me al een tijd leuk om eens te maken, maar ja, dan moet ik wel iets boeiends te doen hebben. Want van de dagen dat ik thuis aan het werk ben, daar zijn nou niet zulke leuke foto’s van te maken. Vandaag leek me een prima moment om dit eens te proberen, maar ik zal je maar gelijk vertellen dat ik een slechte ploggert ben. Want ik vergeet dus gewoon foto’s te maken hè!

Gezondheidsbeurs

Goed, vanochtend wilde ik rond half 9 in de auto stappen om zo rond 10 uur in Utrecht aan te komen. Ik had al gezien dat het druk zou zijn op de weg, maar toen ik dan uiteindelijk weg reed, hoorde ik op de radio dat er 15 km file was tussen Den Haag en Utrecht. Oh no! Ik reed om, eerst richting Amsterdam en dan halverwege ging ik door de polder (N11) naar Utrecht. Wat een prachtig landschap zag ik daar; molentjes in de polder, bedekt met een flink pak sneeuw, een oranje zon die boven de weilanden op kwam. Echt schitterend. Gelukkig vergat ik er een foto van te maken….

De Nationale Gezondheidsbeurs

Ik had om 10 uur afgesproken met Linda en Suzanne bij de Jaarbeurs. De Nationale Gezondheidsbeurs vindt van 5 t/m 8 februari 2015 plaats en is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Ruim 250 exposanten en 35.000 bezoekers treffen elkaar rond 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur, Body & Mind en eHealth & Technologie. Ik wil nog even zeggen dat ik de kaartjes voor de beurs gekregen heb, maar dat dit artikel verder op geen enkele manier gesponsord is. Ik heb dus ook expres geen linkjes gemaakt naar de bedrijven die ik hieronder noem.  Nou, nu doe ik het toch, ik klets al weer te veel. Kijk je mee naar de foto’s?

GEzondheidsbeurs

Ik had al laten weten dat ik misschien later zou zijn door de drukte op de weg, dus appte ik nog even dat ik er bijna was. We beginnen de dag met koffie…..

Gezondheidsbeurs

En het bestuderen van de beursplattegrond. We komen tot de conclusie dat het paviljoen met eten en drinken het meest interessant voor ons is, dus daar doen we ons rondje.

Gezondheidsbeurs

We zien heel veel sapjes en sapmachines, verschillende merken slowjuicers staan op de beurs. Bij Versapers is de dame waarmee we spreken best een beetje verbaasd dat wij alledrie al aan de groene sapjes zijn. Heb je trouwens de winactie op mijn FB-pagina gezien waarbij je een pakket met Little Miracles Drinks kunt winnen?

Gezondheidsbeurs

Mooie nieuwe producten van Eatzo waarmee je jouw gezonde lunches of eigen thee mee naar het werk kunt nemen. Ik ben echt onder de indruk van dit design, ik ga hier zeker nog eens over schrijven. En ook een grote stand van Bio+, bekend van hun grote assortiment producten in de supermarkt.

Gezondheidsbeurs

Ook de stand van Simply Spices komen we tegen op de Gezondheidsbeurs. Dit merk verkoopt volledig natuurlijke kruidenmixen die vrij zijn van allergenen en kunstmatige toevoegingen en we krijgen alledrie een potje Rosemary’s Salt mee om te proberen.

Gezondheidsbeurs

Dan is het selfie time! En tijd voor wat lekkers!

Gezondheidsbeurs

Binnenkort brengen de dames van BeBio een nieuwe Healthbox op de markt en daar hebben we alvast een kleine sneak peek van gekregen. Bij de stand van YogiTea proeven we wat bijzondere smaken thee. Ik ben gek op YogiTea! Linda en Suzanne trouwens ook….

Gezondheidsbeurs

We sluiten de ochtend af met een lunch (niet op de beurs). Oh en je denkt toch niet dat we gaan eten voordat de lunch – een zuurdesembroodjes met salade, forel en kerrie mayonaise – op de foto staat.

Gezondheidsbeurs

En dan ga ik rond half 2 weer richting huis. Ik ben blij als het autootje weer voor de deur staat, gelukkig is de sneeuw nu helemaal weg en ook was er geen vertraging meer op de weg. Thuis pak ik de goodiebag uit die we meegekregen hebben. Een aantal tijdschriften en kortingsbonnen, ik ga ze nog eens op mijn gemak bekijken. Maar de misser van de dag vind ik wel het pakketje van Becel Pro Activ…haha! Ik had in elk geval een hele gezellige dag!

Nou, vertel me bij de comments wat je van dit verslag vond, ik ben reuze benieuwd! Wil jij de beurs nog bezoeken, kijk dan op de website hoe je aan kaartjes kunt komen. Er vindt namelijk geen kaartverkoop meer plaats aan de deur!

Wil je mijn tips voor een happy healthy lifestyle in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

11 reacties

 1. Leuk, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt.
  Verheug mij op morgen en die Becel hoef ik ook niet. 🙁
  Blij met mijn camper. Daarom ben ik nu al in de buurt van de Jaarbeurs en kunnen we morgen op de fiets gaan.
  Ben benieuwd.

 2. Oh ik ben zo benieuwd nu ik je foto’s heb gezien. Jammer dat je de andere hallen niet hebt bezocht was misschien wel de moeite waard. We gaan ze morgen zelf zien. Thaks voor je leuke verslag!

  • We hebben de andere hallen/pleinen ook wel bezocht hoor, maar ons ‘doel’ was om in elk geval het stuk eten en drinken goed te bekijken! De rest is ook zeker de moeite waard!

 3. Vertel eens, was het de moeite ook waard geweest als je wel voor het kaartje had moeten betalen?
  Is het een jaarlijkse beurs?
  Misschien ga ik er volgende keer/volgend jaar wel heen want nu zit ik met de griep.

  • Ik ben op heel wat beurzen geweest – ook niet voeding gerelateerd – en vind over het algemeen dat de prijs voor beurskaartjes echt over de top is. Dus ik had nooit het volle pond betaald, wellicht had ik met een kortingsactie wel besteld hoor. Maar de beurs op zich was wel de moeite waard, het was leuk! Maar ik lieg als ik zeg dat ik alleen maar nieuwe dingen gezien heb, ik zag ook veel waar ik al van wist. Maar dat komt misschien omdat ik me – bovengemiddeld – met gezondheid en voeding bezig hou 😉

   De beurs is wel elk jaar, dus mocht je volgend jaar wel in de gelegenheid zijn en er met een korting naartoe kunnen gaan, dan zou ik zeker een kijkje nemen!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.