Win 2x Just Water drinkfles #MYF1jaar

111

Vorige week vertelde ik jullie dat ik mijn blogverjaardag stilletjes voorbij had laten gaan. Maar om het goed te maken, trakteer ik de hele maand op cadeautjes! De cadeautjes die ik weg geef, hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze goed van pas komen in een gezonde(re) levensstijl. Want dat is mijn bedoeling met Mind Your Feed; tips en inspiratie geven voor een gezonde levensstijl, maar wel praktisch en toepasbaar, niet te moeilijk en vooral goed te combineren met een druk leven. Het cadeautje dat ik deze week mag weggeven, past dan ook helemaal bij mijn missie, ik mag namelijk van Rosti Mepal 2x een Just Water drinkfles cadeau geven.

JustWater drinkfles

Voldoende water drinken is super belangrijk voor een gezond lichaam. Eigenlijk is water een macronutriënt, net als de koolhydraten, eiwitten en vetten in onze voeding. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en het is dan ook noodzakelijk om regelmatig vocht aan te vullen, zodat het lichaam goed kan blijven functioneren. Water is belangrijk bij de opslag van warmte in het lichaam, bij het transport van warmte, bouwstoffen, afvalstoffen en is dus belangrijk voor de reiniging van ons lijf. Je hebt per dag ongeveer 3 liter vocht (water!) nodig om alle processen in je lijf goed te laten werken. Met voedsel krijg je al ongeveer 1 liter binnen, dus 2 liter zul je echt bij moeten drinken.

Omdat ik zelf nog wel eens vergeet om water te drinken, zet ik altijd een drinkfles of karaf op tafel. En ook als ik onderweg ben, dan zorg ik dat ik altijd een drinkfles bij me heb. Deze Just Water drinkfles van Rosti Mepal is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat. De dop kan gemakkelijk worden opengedraaid – ook met natte (zweet)handen van het sporten – en kan op de fles blijven zitten tijdens het drinken. De fles heeft bovendien een grote opening, waardoor hij gemakkelijk te vullen en goed schoon te maken is. En ook niet onbelangrijk, hij ziet er nog prachtig uit ook! Ik kende Rosti Mepal wel van hun lunchtrommels en (camping) servies, maar toen ik zag dat ze ook deze handige drinkflessen in hun assortiment hebben, wist ik welk cadeautje ik graag aan mijn lezers wilde geven.

Just Water drinkfles

Win 2x Just Water drinkfles

Ik mag dus 2 Just Water drinkflessen weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Ik wil het deze keer heel simpel houden! Trakteren hoort nu eenmaal bij een verjaardag, dus ik wil graag:

 • een reactie; laat mij hieronder weten waarom jij graag een Just Water drinkfles zou willen winnen!
 • een geldig e-mailadres bij je reactie, zodat ik contact kan opnemen als je gewonnen hebt!
 • wil je dit bericht delen via social media? Super leuk, dank je wel!

Deze winactie loopt tot woensdag 15 oktober, 12.00 uur. Op woensdag 15 oktober maak ik de winnaar bekend (en komt er weer een nieuwe leuke actie online!).

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

111 reacties

 1. Melanie Zevenbergen op

  Wauw! Deze zou ik graag willen winnen! En waarom? Dat zal ik uitleggen: ik werk op een kindersagverblijf met kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb altijd een zelfde fles bij me, de kinderen weten ook dat die van mij is en als ik ‘m ergens laat staan word hij altijd wel door iemand achter me aan gebacht. Zo lief! Alleen vorige week is de fles ergens neer gezeg door een kind (of collega?) en kan ik ‘m nergens meer vinden! Ik drink nu uit een simpele bidon, maar dat drinkt minder lekker en daardoor merk ik dat ik veel minder drink op het werk. Zonde!

 2. iemkje klein op

  Fantastische actie, ik zou graag in aanmerking willen komen voor Just water drinkfles. Sporten doe ik 3 a 4 keer in de week (hardlopen), ik train o.a voor de kikarun en daarbij heb je wel voldoende water voor nodig. Op dit moment gebruik ik de bpa vrije bottle, maar ik ben toe aan een nieuwe waterfles <3. Sportieve groet, Iemkje Klein

 3. Graag, mijn vriend pikt de mijne steeds als hij gaat sporten, kan ik deze aan hem geven 🙂

 4. Ik ben zangeres en zangdocente en dan is het heel belangrijk om veel te drinken.
  Ik heb nog steeds geen goede fles die ik mee kan nemen als ik zangles aan het geven ben.
  Deze is perfect! Kan ik meteen aan mijn leerlingen het goede voorbeeld geven!

 5. Nu sleep ik een grote glazen fles mee. Ook tijdens het fietsen. Deze Mepal fles zou goed van pas komen, want ik heb altijd water bij mij.

 6. Ik vier nog altijd graag met je mee ! Zo een fles zou wel handig zijn voor mij, door de mooie looks kan je ze in het zicht zetten op je werktafel en nodigt ze uit om voldoende te drinken. Iets waar ik ook op moet letten. Ik deel deze actie nogmaals op FB.

 7. Wat een mooie fles! Ik moet ivm een maagverkleining ook voldoende drinken en dat vergeet ik ook wel ns… ik heb nu een simpel wegwerp flesje op tafel staan, maar ach, het oog wil ook wat he. En deze van Mepal is toch een stuk mooier en degelijker. Mepal is al decennia lang een goed en kwalitatief merk.. dus beter zou ik niet kunnen krijgen!

 8. Heel graag voor mijn zoon van 7, hij vergeet steeds water te drinken en deze vrolijke fles zal zeker opvallen en geel is zijn lievelingskleur

 9. Wat een leuke en handige fles!
  In de zomer heb ik er geen moeite mee om genoeg te drinken, maar in de winterperiode schiet het er toch wel vaak bij in. Met zo’n leuke fles die overal mee naartoe kan heb ik geen excuus meer. 🙂

 10. Ik wil graag een hippe fles voor op mijn bureau en onderweg ipv dat eeuwige flesje Spa Blauw….

 11. Gaaf zeg! Een passend winactie voor je blogverjaardag. Water drinken wordt zo nl. echt een feestje!! En mooi en praktisch. Die zou ik wel heel graag winnen!

 12. Op het werk hebben we een drinkwaterfontein … met lelijke hervulbare flessen. Dit zou nogal staan blinken op mijn bureau!

 13. Weer een leuke winactie waar je hebberig van wordt!
  Ook ik kom graag in aanmerking voor zo’n fijne fles 🙂

 14. Ja…..wie wil er nou niet zo’n prachtige drinkfles winnen!! Ik wel hoor, handig voor thuis, sport en werk!

 15. Ik weet het; veel water drinken is gezond maar ik gun mezelf die seconden niet om een glas uit de kast te pakken, te vullen en leeg te drinken

 16. Die zou ik wel heel graag willen winnen! Ik drink ontzettend veel dus ik heb altijd een flesje water bij me, maar helaas willen die nogal vaak kapot gaan of lekken! Bovendien worden ze na een tijdje vies en dus moet ik steeds nieuwe kopen. Deze fles zou een hippe, praktische & economische oplossing zijn!

 17. Ook bij mij blijft genoeg water drinken ook een probleem, vooral omdat ik veel onderweg ben.
  Maar met zo prachtige fles zou het toch helemaal goed moeten komen.

 18. Wat leuk wat leuk! Wil al tijden eens een fatsoenlijke waterfles voor mezelf, maar heb er helaas nog steeds niet een in huis gehaald 🙁 …Dus ik grijp deze kans met beide handen aan!!!

 19. Pauline van Vlerken op

  Ik heb hem al en ben er echt blij mee. Dus leuk om mijn vriendin cadeau te doen.
  Hij is makkelijk schoon te maken. En een groot voordeel is dat je er allemaal lekkere dingen in kunt stoppen voor water met een smaakje. Denk aan: verse munt, citroen, limoen, cranberry, frambozen, komkommer enz enz. Maar natuurlijk ook ijsblokjes. Echt een aanrader……….

 20. Prachtige drinkfles!
  Ik heb erg veel moeite met genoeg drinken. Ik heb nauwelijks een dorstgevoel, of krijg dat pas na een heel dagdeel niet drinken. Zo’n halve literfles is een prima maatbeker en houdt voor me bij hoeveel water ik al op heb. 3 hele flessen en een paar koppen thee, en ik zit aan m’n tax (eindelijk…).
  Vooral op m’n werk zou het me helpen. Ik heb het meestal zo druk dat het drinken er daar helemaal bij inschiet. De waterkoker is meestal alweer afgekoeld als ik na het aanzetten eraan toe ben om een kop thee te maken…
  Wat zou zo’n fles handig zijn op mijn bureau!
  Complimenten met je leuke site, ik vind het erg handig om alle updates via RSS in m’n Outlook te krijgen. Zo mis ik niets (en ook deze leuke actie dus niet!)!

 21. Ik zou meer water moeten drinken, vooral op het werk.
  Met zo’n blinkende fles op m’n buro, zou dat zeker moeten lukken.
  En wie weet trek ik zo mijn collega’s mee op het gezonde pad!

 22. Deze fles zou echt prima op mijn bureau passen op mijn werk. Mijn huidige fles ben ik steeds kwijt. Maar ook om mee te nemen tijdens het sporten lijkt het me een prima oplossing… Met andere woorden, ik wil deze fles echt heel graag hebben!!

 23. Hij ziet er echt heel fancy uit! Nou, ik doe dus wat jij zegt: een fles op mijn bureau zetten die ik moet leegdrinken. Een liter in de voormiddag en een halve liter thee in de namiddag. De rest wordt ‘s avonds bijgedronken. Maar dat water doe ik voorlopig gewoon in een plastic fles. En zeg nou zelf, dat is helemaal niet zo goed voor het milieu. Dit is de eerste hippe en fijne fles die ik zie om mijn plastic ding te vervangen 🙂 Daarom lijkt het me leuk om hem te winnen!!

 24. Esther Zwitselaar-Nijman op

  Ik zou heel graag zo’n flesje willen willen voor mezelf of voor mijn zoontje om mee te nemen naar school. Ik denk dat mijn zoontje het ook wel heel stoer zou vinden om hem mee te nemen naar school

 25. Oh ja leuk . De blauwe voor mijn zoontje en de paarse voor mama .we drinken nu altijd uit lege flessen van de buren . Dan hoef ik hun niet meer lastig te vallen.

 26. Leuke winactie! Daar doe ik graag aan mee. De dop van mijn dopper is kapot dus een nieuwe waterfles zou goed uit komen!

 27. Water is leuk, water is fris, spetter spater, ik drink veel water.
  Water is leuk, water is fris, wat leuk dat er water is!

  Leuke winactie! Ik kan deze fles goed gebruiken tijdens mijn werk, hockey, fitness, shoppen, op het strand etc. Echt een musthave dus!

 28. Nelleke de vries op

  Ik drink nog niet genoeg water! Dus een hele simpele reden dat ik deze graag wil winnen. Vanaf dat moment heb ik altijd een handige fles bij me! 😀

 29. deze fles zou ik graag willen winnen omdat ik al langer op zoek ben naar een goede drinkfless. Deze is niet alleen goed maar ziet er ook nog mooi uit! Dat motiveert meteen om meer water te gaan drinken.

 30. Ik zou ook erg graag deze waterfles willen winnen! Ik heb nu inderdaad nog van de plastic flesjes, maar die moeten vaak vervangen worden omdat ze vies worden/gaan stinken (slecht voor het milieu)! Daarom zou deze fles erg goed van pas komen, hopelijk vergeet ik dan niet meer om voldoende te drinken.

 31. Wauw, leuke waterfles! Waarom ik wil winnen. Ik ben een bijzonder slechte waterdrinker. Maar met zo’n mooie fles en een nieuw voedingspatroon moet het wel gaan lukken!

 32. Hier worden de flessen intensief gebruikt, dus ik ben wel weer toe aan nieuwe hahaha… Water, water en nog eens water wordt hier gedronken, ook door de kleine dames hier…

 33. Wat een hippe waterfles! Ik wil graag meedingen met deze prijs omdat ik, net als vele andere, heel veel water drink elke dag. Ik heb altijd een plastic flesje bij me. Maar deze hippe versie is uiteraard meer stylisch verantwoord in het dagelijkse gebruik!

 34. Kelly Morrenhof op

  Wat een leuke waterfles zeg! Ik gebruik altijd plastic flesjes water, maar die worden zo platgedrukt in mijn tas. En deze is lekker stevig! En dus ook beter voor het milieu (:

 35. Alsnog gefeliciteerd met je blogverjaardag! Naast thee is water het enige wat ik drink! Ik drink het de hele dag door en heb altijd een flesje water bij mij. Echter worden mijn spa flesjes vies en gaan stinken. Een mooie fles water zou dan ook perfect bij mij passen!

 36. Leuk! Net wat ik nodig heb. Ik weet al jaaaaaren dat ik meer water moet drinken, maar op drukke dagen als ik heen en weer moet lopen van de ene plaats naar de andere vergeet ik het gewoon … Een flesje dat ik gekocht heb in de winkel hergebruik ik enkele keren (tot zover mijn goede voornemens) maar na een tijdje vind ik dat vies en gooi ik het weg … Dergelijke fles zou ik altijd kunnen hergebruiken én ik kan het makkelijk afwassen. Super toch?

  Delen is gebeurd! 😉

 37. Emily van Kampen op

  Als dansdocent sleep ik altijd flesjes water met me mee, maar eigenlijk vind ik het zonde om PET flesjes te gebruiken. Ik hergebruik ze wel, maar toch kun je ze niet oneindig gebruiken. Het zou zo veel beter zijn om een goede fles als deze mee te nemen en hij ziet er nog leuk uit ook!

 38. Mooie kleurige flessen waar je vrolijk van wordt en gevuld met water op mijn bureau, dat zie ik al helemaal voor me.

 39. oehhh deze winactie wil ik wel aan mee doen. sinds ongeveer 1,5 jaar ben ik enorm bewust met eten, leven, sporten. eigenlijk bijna alles om mijn lichaam zo gezond en fit mogelijk te houden. gewoon omdat ik merk dat ik daarbij het lekkerst in mijn vel zit en zo ook het meest kan geven aan anderen. het enige wat eigenlijk achterblijft, en oke, ik weet dat dat heel slecht is……………drinken. ik drink veeeeeeel te weinig. op een of andere manier zit dat gewoon niet in mijn systeem en ga ik elke dag naar bed met de conclusie dat ook vandaag weer zo’n dag was dat ik te weinig (water) heb gedronken. Door standaard een fles mee te nemen, die er ook nog eens zo leuk uit ziet dat je hem niet snel over het hoofd ziet en makkelijk in gebruik en schoon te maken is…. hoop en denk ik dat ik eerder en meer ga drinken. echt een leuke fles, dat maakt het drinken ook tot iets ‘gezelligs’ (net als eten valt of staat er zoooo veel met presentatie). Nouja…. ik hoop gewoon dat ik zo’n mooie fles win dus eigenlijk 😉

 40. IK ZOU DEZE HEEL GRAAG WINNEN. IK BEN AL HEEEEEEEL LANG OP ZOEK NAAR EEN MOOIE WATERFLES OM MEE TE KUNNEN NEMEN ALS IK OP STAP GA EN DEZE IS GEWOON PERFECT. ECHT MOOI

 41. Nou, allereerst van harte met jarige blog….en ga zo door want hier haal ik heel veel inspiratie uit waar ik zelf mee aan de slag kan!
  Vanaf de zomer vakantie heeft het weer een beetje stil gestaan (sporten etc) maar nu alles weer op gepakt en dan kan zo’n prachtige maar vooral ook handige drinkfles niet ontbreken natuurlijk! Lijkt me super!!!
  Bedankt voor alle fijne berichten en ik kijk al weer uit naar de volgende 🙂

  Groetjes Jacomijn

 42. Wat een leuke drinkfles. Ik zou er heel blij mee zijn. Ik ben een slechte waterdrinker. Ik vergeet het gewoon!
  vorige week ben ik geopereerd aan een blaasverzakkinkg. Nu moet ik wel water drinken om de blaas goed door te spoelen. Ik denk dat zo’n prachtige drinkfles mij heel goed kan helpen!

 43. Ik zou meer water moeten drinken en dat vergeet ik weleens. Met deze leuke drinkfles zou ik meer water moeten drinken. Hij is zo leuk om mee te nemen naar mijn werk en buitenshuis.

 44. Gave winactie en ik doe graag mee! ben al tijden aan het kijken naar een geschikte drinkfles, want er zijn zoveel merken, verschillende materialen en prijzen! Dit lijkt me een mooie, grote, heldere, goed schoon te maken, bpa-vrije drinkfles!

 45. Jaaa wauw (L) Ik ben fan!!
  Ben een hele ‘erge’ waterdrinken (die altijd dorst heeft) ik sleep altijd plasticflesjes met met mee! Met deze mooie drinkfles kom ik natuurlijk veel beter voor de dag en verspreid ik mijn goede gewoonte ook nog eens op een flitsende manier!;)

  Groetjes Loeloe

 46. De fles geef ik graag door aan mijn dochter, want zij gaat binnenkort naar school. Aangezien ze alleen water krijgt (en wil), is het extra fijn als ze kan drinken uit een mooie gekleurde fles.

 47. Heel simpel: de fles die ik had, die lekte. Ik heb nog een tijd een zakje eromheen gedaan. (Ook als een soort test of het niet aan mij lag.) Maar onlangs toch maar weggegooid. En ik gebruikte hem met name voor tijdens sporten en shoppen. Die was trouwens ook niet zo mooi als dit te winnen exemplaar. En vast ook niet BPA-vrij.

 48. Gefeliciteerd met je blog. Wat een mooie design van Rosti Mepal voor de just waterfles. ik werk op een pg woning met demente bejaarden het schiet er nogal eens bij in om voldoende te drinken met deze waterfles op de aanrecht als reminder zal het wel lukken. Zo kan ik mijn gefilterd water mee naar mijn werk nemen. Het is niet alleen belangrijk om veel te drinken maar ook de kwaliteit van het water!!!

 49. Hey,
  Wauwie, wat een te gekke winactie! Ik ben nu al helemaal in love met die waterfles! Een super awesome design en ook nog eens in een leuke kleur 😀 Ik zou deze echt heel graag willen winnen! Alvast heel erg bedankt en fingers crossed…
  X Joanne

 50. Ik drink niet alleen veel ‘gewoon’ water, maar ook veel thee. De restjes thee drink ik de dag nadien graag op met wat zoetmakers, zoals een stukjeappelsien, citroen of enkele zoetjes. Het zou super zijn om het voortaan ook ‘on the go’ te kunnen meenemen in een hippe fles als dit.

 51. Het is een hele leuke en handige fles. Ik gebruik met sporten altijd een gewoon flesje water. Maar in dit flesje lijkt dat me veel handiger en het kan in de vaatwasser.Hebben…..

 52. Sting indachtig = deze zou perfect zijn voor een ecologische ‘message in a bottle’

 53. Maria Tielemans op

  Deze Just Water drinkfles is fijn voor bij mijn DisQ sport,
  Aan water heb ik dan zeer zeker geen tekort.
  Deze Just Water drinkfles is ook ideaal voor onderweg,
  Altijd bij de hand ook al krijg ik bij mijn tripje pech
  Voordeel : het verkleint de berg plastic afval,
  En die vieze afval flesje vindt je langs de weg overal.
  Bovenal duurzaam, handig en mooi.
  Dit is voor mij dus de reden van een Just Water drinkfles en buitengewoon mooi

 54. Linda Raaijmakers op

  Ik deel graag mee zodat ik voor onze tweeling Lucas en Eva altijd vers water bij heb. 😀

 55. Leuke actie !! Ik doe graag mee voor mijn man ,zodat hij met deze fijne fles ,meer water gaat drinken ,

 56. Doe graag mee met deze winactie, wil best de eerste zijn op mijn cluppie met zo’n leuke “goeie” fles….

 57. Leuk!!

  Vanavond je inspirerende verhaal gehoord en enthousiast geworden over je eet/leefstijl. Het zal niet lukken om morgen al “puur, natuurlijk en onbewerkt” te eten maar om te beginnen met meer water drinken moet lukken.. Zeker met zo’n leuke fles!

 58. Deze drinkfles is ideaal voor gebruik op Scouting tijdens onze hikes,Mmet warm water ook prima te gebruiken als kruik. Rosti Mepal is mij al bekend vanwege de stevigheid van de materialen.

 59. Water en waters ik water wij wateren spelen klateren ,in bad was je oren ,zuinig omgaan en dankbaar ,het essentiële levensbron , de elixer van ons en het wij zijn wij op het water in het water en het water in mij en ons ,wil wel zo’n flesje winnen voor aan de watertappunten te vullen.,,

 60. Ellen Veugelers op

  Gefeliciteerd met jouw blogverjaardag. Iets om trots op te zijn! Met veel plezier volg ik de site en alle leerzame informatie.
  Water drinken… waarom is dat toch zo moeilijk? Je moet echt foefjes verzinnen om te zorgen dat je voldoende drinkt. Iedere dag weer opnieuw. De Mepal drinkfles had ik nog niet ontdekt, maar ziet er gaaf en uitnodigend uit. Dan wil je toch drinken!!!

 61. Vera van Engeland op

  Ik drink eigenlijk veel te weinig, plastic flessen van de winkel worden snel wezig, en ik ben eigenlijk wel op zoek naar een gave, fancy drinkfles. Deze is perfect! 🙂

 62. Elvira van der Heijden op

  MustHave!! Ik heb een droge mond dus drink ik gemiddeld 2-4 liters per dag. Voor mij is water extra belangrijk omdat ik soms voedsel niet goed kan slikken heb ik altijd water bij me nodig en een goede stevige fles is needed dus doe ik natuurlijk ook mee aan deze heerlijke winactie!!
  *fingers crossed*

 63. Annelies van der Velde op

  Ik heb altijd zo een klein flesje van spa.. het word voor mij tijd dat ik iets anders neem haha .. Daarom doe ik mee aan deze winactie.. Heb ik in ieder geval iets toonbaars van goede kwaliteit en handig om mee te nemen omdat die flesjes spa altijd indeuken ..

 64. Water smaakt uit een mooie fles nog veel lekkerer dan gewoon uit een glas. Zou dus graag deze Just water Drinkfles winnen!!

 65. Ik was meteen weg van het ontwerp van de Just Water drinkfles.
  Eindelijk een grote opening waardoor ik lekker een schijf citroen, lime, meloen, sinaasappel enz. in mijn water kan doen.
  Heel gezond en het drinkt nog makkelijker weg.
  Graag zou ik daarom deze Just Water drinkfles willen winnen.

 66. Met de Just Water drinkfles in bezit
  weet ik dat ik nooit meer zonder water zit.
  Dan bewaar ik mijn drinken met gemak
  tijdens het wandelen in mijn rugzak.

 67. Ik drink heel veel water dagelijks en zou ideaal zijn als ik daar een goede fles voor had ipv steeds verschillende kannen of wegwerpbekers/wegwerpflesjes

 68. Wat een leuke flessen zeg! En goed voor het mileu, beter dan al die wegwerpflesjes. Ik doe graag mee..
  fijn weekend groetjes ilse

 69. Het is goed voor het milieu (duurzame oplossing). Bovendien ziet deze drinkfles er veel hipper uit dan een drinkfles uit de supermarkt. Je ben dus goed bezig en hip tegelijkertijd!

 70. Ik zou dolgraag een Just Water drinkfles willen winnen omdat:
  -Ik een auto-immuunziekte heb die ernstig uitdroogt en daardoor drink ik vele liters water en zelfs als ik onderweg ben
  -De waterflesjes die ik hier normaal voor gebruik zijn niet praktisch of stijlvol.
  -Just Water drinkflessen wel stijlvol, praktisch, duurzaam (goed voor het milieu) en mooi zijn

  🙂

 71. Ik zou heel graag een Just Water drinkfles willen winnen.
  Het is een stuk natuurvriendelijker dan al die losse flesjes en ik heb dan echt mijn eigen fles. Handig voor tijdens het sporten, wanneer ik voor de klas sta en even een slokje water wil drinken en voor onderweg.

 72. cindy oppers op

  Wauw, wat een reacties! Ik zou het graag willen winnen, maar besef na het lezen van alle reacties dat anderen het veel meer verdienen ☺

 73. Eindelijk wordt water drinken een feestje :))
  met deze vrolijke kleurtjes …..
  Purple & Turkoois are my Favo !!!

 74. Wat een mooie flesjes. Die stop ik graag in mijn tas of eigenlijk haal ik graag uìt mijn tas. Mogen gezien worden!

 75. Leuke winactie! Ik zou dit flesje heel graag willen winnen, omdat ik als zangeres veel water moet drinken en overal waar ik heen ga een flesje meeneem. Maar ik heb eigenlijk nog nooit een perfecte gevonden: de ene is te klein, de ander te groot, weer een ander heeft de neiging om te lekken.. Deze is heel mooi en zou perfect zijn voor mij!

 76. Ik zou dit flesje graag willen winnen omdat ik veel drinks tijdens mijn werk, contactcenter medewerker. Mijn hele bureau vol met bekertjes water is alleen niet functioneel. Met deze waterfles hou ik het water lekker van smaak & mijn bureau opgeruimd.

 77. Zou heel graag kans maken om dit flesje te winnen. Nu drink ik nooit voldoende water op een dag. Misschien dat deze fles mij kan helpen om m’n voornemens vol te houden.

 78. ik wil hem graag winnen voor mijn man zodat ik hem deze mooie fles mee naar zijn werk kan geven als ik hem gevuld met wat lekkers voor hem

 79. Wat een mooie waterfles zeg! Superleuke kleurtjes ook… Graag maak ik kans. Drink vooral ‘s nachts veel water en overdag op mijn werk, dus dit zou superhandig zijn èn op mijn werk staat het ook nog eens hip 🙂 Fijne zondag nog! Groetjes.

 80. annet hogenboom op

  Wow ik neem overal water mee naar toe dus deze flessen v mepal zouden zeker van pas komen!

 81. liset Hogervorst op

  na jaren uitstel wil ik nu toch eens gaan sporten en daar komt deze zeker van pas

 82. esther te riet op

  Heel erg handig dus doe dolgraag mee. Weet reeds een hoop gebruikersmomenten voor deze flessen

 83. Kelly Theunis op

  T zou super tof zijn om deze te winnen ! De laatste tijd ben ik fel bezig met uit te zoeken wat gezond voor me is en wat, maar water drinken blijft een zwak punt van me. Dit zou me goed kunnen helpen!

 84. 2 liter water per dag ook op het werk; wel zo handig als je het druk hebt en kunt blijven zitten met deze toch trendy waterfles

 85. Ik vind het belangrijk om veel water te drinken. Dit schiet er momenteel nogal eens bij in. Met deze uitnodigende en handige waterfles kun je haast niet anders dan voldoende water drinken!

 86. Deze Just Water drinkfles van Rosti Mepal wil ik graag winnen omdat ik eigenlijk de hele dag door niets anders drink dan water (oke, af en toe ook thee/koffie en natuurlijk gaat er geregeld een groene smoothie in), maar in principe drink ik altijd water. Momenteel drink ik het gewoon uit de plastic flesjes water zoals je ze in de supermarkt koopt, maar liever zou ik natuurlijk drinken uit een fles die ik kan afwassen en makkelijk steeds opnieuw kunt vullen. Het formaat lijkt me ook handig om mee te nemen wanneer ik ga sporten.

 87. Ik was al ruim een jaar de blije eigenaar van een Dopper, tot deze een beetje begon te stinken (ondanks afwassen) en ik de briljante ingeving kreeg om ‘m uit te koken… Daar bleek de witte cup niet tegen te kunnen en dus kon ik niets anders doen dan ‘m weggooien. Ben nu dus naarstig op zoek naar een alternatief en dit zou wel een hele mooie zijn!

 88. Ik wil graag een paar kilo kwijt en moet dus mijn cola vaarwel zeggen en overspringen op water. Met deze leuke fles moet dat wel goed komen!

 89. Kijk dat ik al genoeg water drink kan natuurlijk niet anders maar soms zit je zo aan je computer beeldscherm gekluisterd omdat je wacht op een email van iemand dat het fijn is dat je zo’n mooi flesje water naast je hebt staan en niet elke keer op hoeft te staan met je glas…. *hoopt dat reny mijn cynische gevoel voor humor begrijpt en het niet persoonlijk opvat* 😉

 90. Floor Sax-Roelofs op

  Ik ben langzaamaan alles aan het vervangen voor bpa vrije spullen. Zou deze mooi bij helpen.

  Groetjes Floor

 91. Claudia Dane op

  Hoi! Een reactie achterlaten… Tijdens de workshop bij Green Passion heb jij mij dusdanig geïnspireerd om veel gezonder te gaan eten. Heb je e-book besteld en ben er oprecht mee aan de slag gegaan. Water drinken hoort hierbij! Ik vind hem gewoon supercool

 92. Zo’n prachtige fles kan ik goed gebruiken tijdens mijn hotyoga/bikramyoga classes! En thuis in het zicht zetten zodat ik meer water drink ;-)!

 93. Wie wil er nu geen mooie waterfles winnen?!

  Bij ons thuis zijn twee andere varianten in gebruik: een blauwe Dopper en een knalroze Join the Pipe -fles.
  Deze van Mepal is ook heel mooi en erg handig met de lus er aan. Wij willen onze ‘collectie’ wel uitbreiden! Super handig voor bij de voetbaltraining, voor onderweg maar ook gewoon voor thuis.
  Ons motto: eerst water, de rest komt later!

  Wat een leuke actie om je blogverjaardag mee te vieren 😉 Gefeliciteerd met het jubileum!
  Groetjes, Anita

 94. Annemarie Robben op

  Erg mooi deze fles! En gezien het filmpje op de Rosti website drink je eruit als uit een glas, dus niet lurkend aan een tuitje. Zo wordt water drinken wel erg aantrekkelijk. Onderweg kan hij lekvrij in een tas. En met het lusje kan hij ook mooi aan mijn hometrainer hangen, die nl geen bidonhouder heeft!