Omelet wrap met kipfilet en spinazie

9

Nu ik sinds een aantal maanden weer 2 dagen op kantoor ga lunchen, kom ik ook steeds weer tot de conclusie dat een goede voorbereiding écht het halve werk is… Te vaak is het zo chaotisch aan onze ontbijttafel, dat het er bij inschiet om voor mezelf nog iets mee te nemen voor de lunch. En dan kom ik in de bedrijfskantine en dan word ik echt heel ongelukkig…. Al dat voorverpakte spul, blegh. Gelukkig zijn er tegenwoordig regelmatig salades te krijgen en die zijn wel lekker, maar het fijnste vind ik het toch als ik zelf wat klaar maak. Want zo lastig is dat natuurlijk niet…. Deze omelet wrap met kipfilet en spinazie is een van mijn favorieten voor in mijn lunchbox.

omelet wrap met kipfilet

Soms moet je het jezelf niet al te moeilijk maken…. Een snelle lunch is zo gemaakt met deze omelet wrap! Ik ben echt dol op wraps en voor mij zijn ze het perfecte alternatief voor een boterham. Juist omdat je een wrap ook met allerlei lekkers kunt beleggen, net als een goede snee brood. Als ik een wrap klaar maak, vind ik altijd heerlijk om daar een klein feestje van te maken. Het liefst beleg ik mijn wrap namelijk zo dik dat ie bijna niet meer dicht kan… Lekker veel veggies er tussen en ik ben de rest van de middag voorzien. Je kunt deze omelet wrap echt heel goed de avond van te voren al klaar maken.

omelet wrap met kipfilet

Omelet wrap met kipfilet en spinazie

Voor 1 wrap:

  • 2 eieren
  • 2 plakken kipfilet
  • 1 handje spinazie
  • 1/2 avocado
  • stuk komkommer
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • peper
  • (olijf)olie

Nodig; kommetje, koekenpan

Bereiden: Kluts de eieren in een kommetje samen met de peterselie, en peper naar smaak.

Verwarm een klein scheutje olie in de koekenpan en schenk het ei in de pan. Draai het vuur zacht en laat het ei gaar worden. Als het ei gestold is, draai je het vuur uit. Laat de omelet even afkoelen.

Schil de avocado en was de komkommer, snij deze in reepjes. Prak 1/2 van de avocado en smeer deze uit over de omelet wrap. De andere helft van de avocado snij je ook in repen. Leg nu de plakken kipfilet op de avocado, dan wat spinazie en als laatste de reepjes komkommer. Oprollen en smullen maar.

Oh, dit is trouwens ook echt super lekker met wat chilisaus…. #tip

omelet wrap met kipfilet

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

9 reacties

  1. Werkelijk waar heerlijk! Met chilisaus!!
    Halve avocado helemaal geprakt en op de omelet gesmeerd.

    Deze gaan we nog veel vaker maken.

    • Mind Your Feed op

      De wrap kun je de avond van tevoren klaar maken, en dan in de ochtend (of vlak voor gebruik) pas vullen! Anders heb je inderdaad verkleurde avocado 😉

  2. Vanmiddag gemaakt en het was heerlijk! Een beetje chilisaus erbij maakt het nog lekkerder inderdaad!
    Ik heb de peterselie vervangen door italiaanse kruiden.
    Dit ga ik zeker vaker maken!!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.