Wrap met roomkaas, avocado en spianata romana

2

Het is aftellen geblazen! Aftellen richting de vakantie. Ik ben er aan toe ook, heb wel even erg veel zin in een paar weken weinig doen. Helemaal stilzitten zit niet in mijn aard, maar het tempo iets lager, dat zie ik wel zitten. Zo, dat is 3x zitten in 1 zin. Zie je wel dat ik een break kan gebruiken! Mijn hoofd is al helemaal in Italiaanse sferen en zo bedacht ik deze makkelijke lunch wrap met roomkaas, avocado en spianata romana. Kom maar door met het dolce far niente….

wrap met roomkaas

Achter de schermen ben ik al eventjes hard vooruit aan het werken voor de zomervakantie. Om er toch voor te zorgen dat de blog wordt gevuld, ben ik druk aan het koken en aan het schrijven. Nu even extra gas erop, zodat ik straks languit op een bedje in de zon kan liggen. Ik heb er al helemaal zin in!

Gelukkig is mijn inspiratie ongeveer eindeloos en vind ik het heerlijk om zoveel in de keuken te staan. Lekker aanrommelen, beetje dingen uitproberen, voor mij is dat ook al ontspanning. Het ene na het andere zomerse recept rolt uit mijn handen, past perfect bij het weer van de afgelopen dagen. De rode draad in mijn hoofd is wel al de vakantie in Italië en zo zette ik dus deze wrap met roomkaas, avocado en spianata romana op tafel.

wrap met roomkaas

Ik ga niet helemaal niets doen op vakantie, hoor! Mij maak je blij met een middagje strand, maar ik hou er net zo goed van om door stadjes te slenteren. Marktjes te bezoeken, boodschappen te doen, heerlijk uitgebreid te lunchen of dineren. En een beetje cultuur snuiven, eetcultuur vooral ook! Om alvast even weg te dromen maakte ik deze wrap met roomkaas, avocado en spianata romana klaar. Italia, ik ben weer klaar voor je!

wrap met roomkaas

Wrap met roomkaas, avocado en spianata romana

Lunch voor 2 personen:

  • 2 volkoren tortilla wraps
  • 4 el roomkaas met Italiaanse kruiden
  • 1 avocado
  • 6 plakjes spianata romana
  • 2 handjes bladspinazie
  • 8 kleine smaaktomaatjes
  • Parmezaanse kaas

Bereiden: een wrap klaar maken is natuurlijk niet zo lastig…

Besmeer elke tortilla wraps eerst met 2 el roomkaas met Italiaanse kruiden. Leg hier de plakjes spianata romana op.

Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snij in dunne plakjes. Leg op elke wrap 1/2 avocado.

Leg daar bovenop de bladspinazie. Snij de tomaatjes in kleine stukjes en leg op de spinazie. Maak de wrap met roomkaas, avocado en spianata romana af met nog wat geraspte Parmezaanse kaas. Enjoy!

wrap met roomkaas

Ga jij aan de slag met dit recept voor wrap met roomkaas, avocado en spianata romana? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. De verse verleiding op

    Wat leuk om spinazie te verwerken in een wrap. Er zitten zoveel ijzers in spinazie en dat kunnen we tegenwoordig goed gebruiken voor onze energie. Ik vind dit een top groente recept.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.