5x bladerdeeg hapjes voor bij de borrel

2

Zo. Dat was Kerst 2018… Heb je fijne dagen gehad? Genoten met lieve familie en vrienden, samen gegeten, nieuwe herinneringen gemaakt? Ik vond het heerlijk om even helemaal uit te loggen en onder te duiken in de magie van de kerstdagen! En nu gaan we echt al heel hard richting het einde van het jaar… Nog een paar dagen, dan is het al 2019. Het is toch niet normaal hoe vliegensvlug dit jaar weer voorbij is gevlogen? Tijd om na te gaan denken wat er met oudejaarsavond op tafel komt! Vandaag alvast deze lekkere bladerdeeg hapjes voor bij de borrel. Zet er een fles bubbels bij en aftellen maar!

Mijn Kerst was vooral heel relaxed… en daar was ik wel aan toe! Het einde van het jaar is op de een of andere manier altijd weer een beetje hectisch en druk. Daarom vond ik het helemaal niet erg om het met Kerst rustig te houden. Op Eerste Kerstdag schoven we bij mijn ouders aan om met z’n allen te gourmetten. En op Tweede Kerstdag heb ik letterlijk de hele dag op de bank gehangen en film gekeken. Samen met de meiden, dekbedden naar de bank verplaatst, hapjes en drankjes onder handbereik. Heel lui, maar heel fijn!

bladerdeeg hapjes

Deze dagen zo voor het einde van het jaar zijn ook nog een beetje rommelig. We werken wat, doen leuke dingen, vieren nog een keer SinterKerst & Nieuw met de familie, de top 2000 staat de hele dag op. Ik vind het altijd wel wat hebben, zo aftellend richting Oudejaarsavond. Ik ga nog nadenken over de borrelhapjes en wat ik op tafel ga zetten, maar deze bladerdeeg hapjes mogen zeker niet ontbreken. Weet jij al wat je gaat doen met Oud & Nieuw?!

5x bladerdeeg hapjes voor bij de borrel

Klik op de foto bij het gerecht of op de titel om naar het recept te gaan!

bladerdeeghapjes met pesto

Bladerdeeghapjes met pesto

worstenbroodjes

Worstenbroodjes met oude kaas

mini pizza quiche

Mini pizza quiche met salami en mozzarella

bladerdeeghapje met brie

Bladerdeeghapjes met brie en abrikozenjam

mini saucijzenbroodjes

Mini saucijzenbroodjes met pittig gehakt

Ga je aan de slag met een van deze recepten voor feestelijke bladerdeeg hapjes? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Ik heb net de hapjes op en ik vond ze heerlijk. Ik heb knakworstje in bladerdeeg met curry saus en ik vind samen met een beetje sesamzaadje ze zo heerlijk. En ik wil je bedanken voor dit recept. Ik ga ze vaker maken
    want het is zo makkelijk te te doen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.