De 5 lekkerste blogs van 2018

0

Happppyyyy New Year!!! Heb je een mooi feestje gevierd? Al een beetje bijgekomen inmiddels? Mijn oudejaarsavond was rustig maar erg gezellig! Al sinds de kinderen klein zijn vieren we aan het einde van de middag een eigen party met bubbels en vuurwerk. Steevast val ik dan halverwege de avond in slaap op de bank, om dan om 12 uur helemaal klaar te zijn voor het echte werk. Ook 2018 was weer een mega hectisch jaar… Nou roep ik dat ongeveer elke januari, maar vooral de verhuizing aan het begin van 2018 had best veel impact. 2018 was wel ook een geweldig jaar voor mijn blog, met records aan bezoekerscijfers en weer heel wat nieuwe lekkere recepten. Ik laat je vandaag de 5 lekkerste blogs zien, een soort jaaroverzicht maar dan geen saai lijstje. Nee, jullie favoriete gerechten nog een keer in de herhaling…

lekkerste blogs 2018

Het was even wat rustiger hier op de blog. Dat kwam omdat ik toch last minute besloot om een kleine break in te lassen. Het was genoeg geweest. De drukte van decembermaand, zowel privé als zakelijk, viel me niet helemaal mee en dus vierde ik even wat vakantie mee met de meiden. Gewoon even thuis zijn, niets hoeven, meegaan in de flow van de dag en niet de druk bij mezelf leggen om nog weer heel veel nieuwe recepten uit te werken. Vanaf volgende week verschijnen die gewoon weer op de blog hoor!

lekkerste blogs 2018

Sowieso was heel 2018 weer druk. Die verhuizing dus aan het begin van het jaar, de voorbereidingen daarvoor waren best pittig. Maar ook om daarna weer een beetje ritme en draai te vinden viel niet altijd mee. Ik vind nog steeds dat ik de leukste baan ter wereld heb, maar ook voor mij blijft het een uitdaging om privé en zakelijk te combineren. En dan aan het einde van de rit ook nog ergens tijd voor mezelf over te houden. Vast totaal niet herkenbaar….

lekkerste blogs 2018

En hoewel ik tot mijn grote frustratie mijn blog af en toe niet de aandacht en tijd kon geven die ik graag wilde geven, bleven jullie gewoon het hele jaar gezellig terugkomen. En hoe…. ten opzichte van 2017 heeft mijn blog nog weer zo’n 30% meer bezoekers getrokken. Ik ben zo blij met jullie allemaal! Ondanks dat er niet altijd met regelmaat een nieuw recept online kwam, zijn jullie mij toch blijven volgen. Vind ik dus echt te gek!

lekkerste blogs 2018

Vandaag wil ik jou – mijn lieve lezer – het állerbeste voor 2019 wensen! Dat er veel liefde, warmte, gezondheid, geluk, voorspoed en succes zal zijn. Dat jouw dromen waar mogen worden, dat je een geweldig jaar gaat krijgen en dat vooral ontzettend kunt genieten met de liefste mensen om je heen. Ik weet nu al dat 2019 een ontzettend druk jaar gaat worden voor mij, maar ik heb echt zo’n zin om te gaan knallen! Er liggen heel wat nieuwe plannen op de stapel, daar ga ik je binnenkort meer over vertellen.

lekkerste blogs 2018

Tijd voor een klein jaaroverzicht. Geen lange lijst met gebeurtenissen, maar een overzichtje van de lekkerste blogs van 2018. De recepten die jullie massaal bekeken, klaar maakten, deelden. Echt zo geweldig om dit te zien! En ook dit jaar is er weer volop variatie te vinden in jullie favorieten en blijkt het weer dat jullie net zo van makkelijk houden als ik. Top! Daar doe ik het voor! Laat 2019 nu maar komen!

lekkerste blogs 2018

De 5 lekkerste blogs van 2018

tomatensoep

Met stip op nummer 1 in deze lijst van de lekkerste blogs voor 2018 is het recept voor tomatensoep van verse tomaten. En dit vind ik dus super tof, want dit is ook echt de lievelingssoep in ons gezin! Als we snel een pan soep willen klaar maken of als er bijvoorbeeld met een verjaardag veel mensen komen eten, staat er altijd wel een pannetje te pruttelen. Echt zo leuk dat jullie deze soep ook zo lekker vinden!

havermout appeltaartjes

Wat een cuties zijn dit hè! Deze havermout appeltaartjes bedacht ik als zondags verwenontbijtje en dat waren jullie helemaal met me eens! Dit recept verscheen al in januari op de blog en sindsdien heb ik zoveel foto’s van jullie creaties mogen ontvangen. Word ik altijd helemaal blij van! Wel een reminder voor mezelf dat ik ook weer wat vaker ontbijtrecepten wil gaan delen!

gevulde paprika

Makkelijk, snel, pure ingrediënten. Maar wel smaakvol eten. Met die insteek begon ik alweer ruim 5 jaar mijn blog. Soms twijfel ik dan aan een recept, is het niet té eenvoudig?! Het afgelopen jaar heb ik wel geleerd om dat wat meer los te laten, ik kook tenslotte in eerste plaats voor mezelf. Maar het blijft dan toch leuk om te zien dat dit recept voor gevulde puntpaprika met Mexicaans gehakt – dat de blog dus bijna niet had gehaald – door jullie massaal omarmd werd.

sla wraps met kip

Oeh, als ik dit plaatje zie krijg ik toch ook wel weer zin in de zomer hoor…. Frisse gerechten, uiteraard wel makkelijk klaar te maken en een zonnetje op je bord. Deze sla wraps met kip, rauwkost en tzatziki heb ik zo vaak gegeten tijdens de warme maanden van het jaar.

kokos pannenkoekjes

En de afsluiter in deze lijst met lekkerste blogs van 2018 is weer een zoet ontbijtrecept! Deze kokospannenkoekjes met blauwe bessen compote waren favoriet bij de kinderen en zijn natuurlijk de perfecte start van een zondags ontbijt.

Dat was ‘m dan, mijn jaaroverzicht met de lekkerste blogs van 2018. Laat 2019 nu echt maar beginnen – ok, nog een paar dagen vakantie – ik ben er helemaal klaar voor! Dit jaar dacht ik meer rust te krijgen doordat er geen spannende plannen als verhuizingen op het menu staan. Maar eind vorig jaar heb ik besloten om in te stappen in een jaarprogramma waarbij ik de plannen voor mijn nieuwe bedrijf ga uitrollen. En dat betekent dus nog meer te doen maar ik heb er zo’n zin in!! We gaan knallen in 2019, jij ook? Dankjewel lieve allemaal!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.