#30voeljefit challenge + weekmenu!

1

#30voeljefit challenge

Oh wow, het is weer te gek! De tweede #30voeljefit challenge gaat bijna van start en we krijgen zoveel enthousiaste reacties! Vanaf maandag (5 januari 2015) gaan we echt aan de slag, vandaag vertel ik jullie alvast een beetje wat we gaan doen. Heb je met de challenge in september 2014 meegedaan, dan weet je al een beetje hoe het werkt. Maar er zijn ook weer zoveel nieuwe aanmeldingen, dus ik leg vandaag voor iedereen (nog weer) even uit wat we gaan doen bij de #30voeljefit challenge. Natuurlijk kun je nog steeds meedoen, ook als je nog niet op mijn vorige bericht gereageerd had. Het is een challenge die je vanuit je eigen huis, tuin, computerkamer of bed kunt volgen, we willen je vooral inspireren en je kunt er zelf uitpikken wat bij jou past of waar je wat aan hebt!

De #30voeljefit challenge is een project van 4 healthy foodbloggers. Mind Your Feed, Puur Suzanne, Eet het beter en Sanne van Paassen dagen je uit om mee te doen aan de #30voeljefit challenge. Wij gaan jullie de komende maand inspiratie en tips geven om te starten met een gezonde levensstijl of die vanaf nu weer op te pakken. We zullen je opdrachten en uitdagingen geven, die je zelf zult moeten uitvoeren. Ik kreeg op Facebook de vraag of het erg was dat iemand op vakantie ging tijdens de challenge…. Wees gerust, we controleren je aanwezigheid niet! En mocht jij een dag niet mee kunnen doen aan de opdracht, no worries, je krijgt geen examen aan het einde van de maand! We willen je vooral heel veel inspiratie en plezier geven, zodat jij ook kunt ervaren hoe leuk, makkelijk en fijn het is om gezond te eten.

Tijdens de vorige challenge werd er heel veel gevraagd naar een boodschappenlijstje of een weekmenu. We waren daar toen heel duidelijk in, en deze keer eigenlijk ook; dat komt er niet! Het gaat om de bewustwording, dat je leert na te denken over voeding, beweging en gezondheid. En als wij je een kant en klaar weekmenu geven, dan leer je er nog niet veel van… Wat we wel deze keer hebben gedaan is een handig weekmenu lijstje gemaakt; een soort samenvoeging van een weekoverzicht en een boodschappenlijstje. Hierop kun je voor jezelf een planning maken van wat je gaat eten in de komende week en welke boodschappen daarvoor gehaald moeten worden. Mijn ervaring is dat het je veel rust geeft als je gezonde maaltijden gepland hebt staan en daar ook de boodschappen voor in huis hebt! Je kunt het weekmenu downloaden en zelf invullen! Recepten verzamel je op de verschillende blogs!

Wat kun je verwachten bij #30voeljefit?

Iedere week behandelen we een ander thema, dat ervoor gaat zorgen dat jij jezelf energiek en fit gaat voelen. Binnen het thema behandelen we tips, adviezen, recepten en andere weetjes. Niet alleen mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen kom je deze informatie tegen. Het leukste is het natuurlijk als je ons volgt in de speciaal opgerichte (besloten) Facebook groep! Ook staat er een leuke winactie op het programma en worden er tijdens de challenge exclusieve kortingen voor de Facebook groepsleden aangeboden. De volgende 4 thema’s zullen de komende weken voorbij komen:

  • Suikervrij: Informatie, tips en recepten voor een suikervrij leven
  • Puur eten: koken zonder pakjes en zakjes.
  • Bewust vlees eten: Minder vlees met leuke vegetarische gerechten en tips.
  • Kinderen en gezond eten: Hoe zorg je ervoor dat je kinderen gezond eten (of wanneer je geen kinderen hebt; hoe zorg je dat je man/vriend/vriendin gezonder gaat eten?)

Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen vanaf deze eerste maand van het nieuwe jaar? Doe dan mee met de challenge en haal het maximale uit jouw leven!

#30voeljefitchallenge

 

Doe jij al mee?

Deelnemen is simpel. Volg ons op jouw favoriete social media kanaal (Facebook, Twitter of Instagram) en kijk regelmatig op onze blogs.

Voor nog meer inspiratie hebben we een Facebook-groep aangemaakt. In deze groep zie je in 1 overzicht onze blogs voorbij komen en is er gelegenheid tot vragen stellen. Bovendien geven we je daar nog net een beetje extra inspiratie! Geen Facebook? Geen paniek, de facebookgroep is vooral een leuke extra, wanneer je regelmatig onze blogs bezoekt blijf je helemaal op de hoogte!

En om je alvast op weg te helpen; vergeet niet om het handige weekmenu lijstje uit te printen! Alle credits voor Suzanne trouwens!

Wij vinden het super leuk als je de hashtag #30voeljefit gebruikt. Zo kunnen wij elkaar nog meer inspireren.

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.