Weekmenu #100 makkelijke maaltijden

0

Weer een week voorbij. Ho, stop de tijd hoor! De dagen vliegen voorbij en de meiden hebben er gewoon alweer 3 weken school op zitten. Het gaat allemaal weer veel te snel en voordat ik het weet is de volgende vakantie aangebroken. Ik heb er een heerlijke productieve week op zitten. Dat is altijd fijn om te concluderen, dat je lekker hebt kunnen werken. Ik heb deze week vooral ook heel veel energie in PAUW Lab gestoken, mooie content gemaakt en veel ondernemers gesproken. Ik ga dus heel voldaan het weekend in en ben vandaag gewoon weer de moeder die langs de lijn van het sportveld staat en die verzint wat we de komende week gaan eten. No problemo, ik ben zo flexibel. Ik heb weer een weekmenu klaar gezet, dus je kunt ook weer meeschrijven. De komende weken ga ik trouwens ook weer heel veel de keuken in voor de blog, er komen heel veel nieuwe recepten aan!!

PAUW Lab

Wil je trouwens meer weten over mijn bedrijf PAUW Lab? Volg mij dan zeker op Instagram of op Facebook. Met PAUW Lab help ik online ondernemers in hun zichtbaarheid en contentstrategie. Oftewel, ik leer ze hoe je online bereik opbouwt, leuke relaties en samenwerkingen aangaat en zelf hoe je klanten kunt werven. Dat is natuurlijk wel heel kort door de bocht, maar mocht je daar meer over willen weten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hier blijft het natuurlijk vooral om lekker eten draaien! Zoals wel vaker gezegd blijft mijn blog gewoon bestaan, naast mijn nieuwe bedrijf. Ik vind allebei gewoon te leuk om te doen! Koken is nou een eenmaal mijn uitlaatklep, maar het zit ook écht in mij om andere ondernemers te helpen in hun online strategie. Zeker als er een aansluiting zit bij mijn blog – bijvoorbeeld bij foodondernemers en -bloggers – dan word ik daar echt heel enthousiast van! Goed, nu het weekmenu!

weekmenu

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #100 makkelijke maaltijden

Maandag

quiche met pompoen

Heb jij ook een druk gevuld programma dit weekend? Wel ook nog tijd om van het mooie weer te genieten? Na dit vandaag is officieel de herfst begonnen en hoewel het van mij nog wel lekker zonnig mag blijven, zie ik toch ook wel weer uit naar de groenten en fruitsoorten die bij dit nieuwe seizoen horen. Daarom zet ik vandaag deze quiche met pompoen, champignons en oude kaas op tafel!

Dinsdag

italiaanse groentesoep

Nu het dan echt wel weer frisser wordt, ga ik ook de dinsdag-soepdag weer invoeren! Ik blijf het een geweldig makkelijke manier vinden om groenten te eten en zeker doordeweeks is dit een prima maaltijd. Als je mij kent, dan weet je dat ik niet van moeilijk gedoe in de keuken hou! Vandaag een Italiaanse groentesoep. Broodje erbij, klaar!

Woensdag

prei stamppot

En weet je wat, als er weer soep op tafel komt, dan vind ik dat stamppotten ook weer kunnen. Eigenlijk eet ik die stiekem het hele jaar door door! Gestampte aardappels met groenten gaat er ook bij de meiden altijd wel in. En van deze prei stamppot met broccoli en gehakt weet ik dat dit een favorietje is!

Donderdag

Sla wraps met mexicaans gehakt (2)

Ik kook voor het hele gezin hetzelfde. No way dat er hier 5 pannen tegelijk op het vuur staan met voor iedereen een ander gerecht. Begin ik echt niet aan! Maar als we dan bijvoorbeeld wraps eten, verpak ik mijn Mexicaans gehakt in sla-wraps. Lekker licht en makkelijk klaar!

Vrijdag

oosterse kipburger

Weekend! Yes, het is weer zover. Hopelijk kan ik je volgende week rond deze tijd precies hetzelfde vertellen als vandaag, namelijk dat ik een heerlijke week heb gehad! We luiden het weekend in met zelfgemaakte Oosterse kipburgers met een avocadodressing. Broodje burger 2.0!

Zaterdag

tuna melt sandwich

De weekenden staat hier meestal in het teken van het sporten van de meiden. Op zaterdagochtend is er zwemles en ook spelen ze allebei nog een wedstrijd. Vaak is het dus een hoop geregel om iedereen op tijd overal te krijgen. Als het lukt qua planning, maak ik wel altijd tijd voor de lunch. Ik ga weer eens voor deze lekkere tuna melt sandwich met pittige tonijn!

Zondag

blauwe bessen crumble

Standaard in mijn vriezer; fruit! Je kunt daar altijd wat lekkers mee maken. Zoals dit heerlijke verwenontbijt. Alleen de geuren van deze blauwe bessen crumble zorgen ervoor dat ik mijn bed uit wil komen. En dat wil wat zeggen hoor, want op zondagochtend blijf ik het liefst zo lang mogelijk liggen, haha!

Eet smakelijk deze week!

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.