Weekmenu #63 makkelijke maaltijden

2

Deze week was een rare hectische week. Zoals ik er nu al een heleboel achter de rug heb, dus ik ben inmiddels wel wat gewend. Ik vertrok namelijk halverwege de week voor een paar dagen naar Italië. En dat was natuurlijk heerlijk!! Maar er moest wel het een en ander geregeld worden. Ik had al gezegd dat ik daarom zelf even zou spijbelen van mijn weekmenu, want daar kwam ik niet aan toe. Ik was hard bezig met vooruit werken, zorgen dat voor de meiden alles zo goed als geregeld is en ondertussen probeerde ik ook nog een huishouden een soort van draaiende te houden. Dat is niet allemaal gelukt kan ik je vertellen, maar komende week een nieuwe kans. Vandaag eerst maar eens rustig zitten en bijkomen. Daarna zien we wel weer verder. Schrijf gerust weer mee voor het weekmenu voor deze week!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #63 makkelijke maaltijden

Maandag

quiche caprese

Wie zegt dat quiches alleen in de winterse maanden kunnen? Ik niet hoor! Zeker niet als je de zonnestraaltjes van deze quiche Caprese proeft. En ja, maandag, dus we gaan voor vega!

Dinsdag

soto ajam

Dinsdagavond is zo’n beetje vaste soep-avond. Niet dat alles dan in de soep loopt, maar het is gewoon handig om op vaste dagen vaste gerechten op tafel te zetten. Sinds ik deze Indonesische kippensoep zelf maakte, blijft ie terug komen op het menu!

Woensdag

gevulde paprika

Green up! Of in dit geval, red up! Gevulde paprika’s met Mexicaans gehakt zijn een lichte zomerse maaltijd en zo krijg je mooi nog weer wat extra veggies binnen!

Donderdag

broccoli zoete aardappel

Restjes koken, I love it! Zo is ook ooit deze broccoli zoete aardappel schotel met kip ontstaan. Niks niet fancy koken, gewoon wat je over hebt bij elkaar, wat verse smaakmakers en kruiden erbij en tadaa!

Vrijdag

Turkse gehaktballetjes

Van mijn lieve vriendin kreeg ik ooit eens dit recept voor Turkse gehaktballetjes. Net even anders dan de Hollandse bal, maar zo lekker! Met een rijstsalade met zwarte bonen erbij is dit een geweldig vrijdagavond maaltje!

Zaterdag

frittata met spinazie

Zaterdag!! Weekend! Tijd om iets uitgebreider te lunchen. Nu heb ik daar afgelopen weken ook wel tijd voor gemaakt, want die snelle boterham achter de laptop was ik zat. Deze frittata met spinazie en zoete aardappel kwam deze week online en ik zet hem vandaag weer op het menu!

Zondag

tiramisu affogato

Heb je dit heerlijke nagerecht al gezien?! Sinds ik deze tiramisu affogato heb gemaakt, wil ik elke avond wel zo’n toetje…. En wist je dat je nog tot 30 juni 2018 kans maakt op 1 van de goedgevulde goodiebags met heerlijke koffie. Ik zou snel even een kijkje nemen en meedoen met de winactie!

Eet smakelijk deze week!

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Deze tiramisu zou ik maken speciaal voor mijn mama en papa. Ze houden van koffie maar minder van desserts al denk ik dat ze dit wel leuk zouden vinden 😉

  2. Deze tiramisu zou ik maken speciaal voor mijn mama en papa. Ze houden van koffie maar minder van desserts al denk ik dat ze dit wel leuk zouden vinden 😉

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.