Weekmenu #64 makkelijke maaltijden

0

Afgelopen week heb ik maar eens de boel de boel gelaten…. En dat was heerlijk! Ik had meer dan genoeg te doen, maar het kwam even niet uit mijn handen. In plaats van heel gefrustreerd te raken van het feit dat het toch niet lukte, heb ik mezelf even uitgeplugd en genoten van het mooie weer. Soms moet je gewoon even toegeven aan die behoefte en gelukkig kon het ook. Vanaf volgende week ga ik gewoon weer aan de slag hoor, niks aan de hand verder. Even een kleine break om vol gas richting de zomervakantie te gaan. Want die staat hier ook al weer bijna voor de deur en ik wil nog heel wat blogs uitwerken, recepten maken, vooruit werken. Vandaag, zoals je inmiddels bent gewend, staat er natuurlijk weer een weekmenu voor je klaar. Met heel veel zomerse recepten, want dat mooie weer houdt gelukkig nog even aan! 

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #64 makkelijke maaltijden

Maandag

Sperziebonensalade

Als ik zo even naar het weerbericht voor komende week kijk, gok ik dat wij veel buiten zullen eten… Helemaal niet vervelend, vind ik zo. Vandaag staat deze sperziebonensalade op het menu. Misschien nog met een stokbroodje on the side, of ik voeg nog wat gekookte pasta toe om er een complete maaltijd van te maken.

Dinsdag

zelf satesaus maken

Laten we dan ook deze week de bbq maar weer aansteken. Het liefst maak ik zelf mijn kipsaté klaar in deze Oosterse marinade. Zelf satésaus erbij maken is ook een fluitje van een cent en zo lekker!

Woensdag

panzanella

Vandaag vieren we én het kinderfeestje van Lise én is er ook nog zomerfeest op school! Ik kom dus eigenlijk niet aan koken toe en als we thuis zijn, dan heb ik daar ook niet veel zin meer in. Een makkelijke Italiaanse salade met geroosterd brood en witte bonen is dan zo gemaakt.

Donderdag

gevulde courgette met gehakt

Dit blijft toch wel een van mijn favoriete makkelijke maaltijden hoor! De gevulde courgettes met gehakt, paprika en mozzarella. Zo de oven in, ondertussen rommel ik nog even verder in de keuken, dek ik de tafel en ruim ik alvast op, ideaal!

Vrijdag

Een beetje snackend het weekend in gaan moet kunnen toch?! Het liefst zonder daar al te veel werk aan te hebben en nog lekker ook. Uiteraard! Daarom schuif ik vandaag deze plaatpizza met tomaat, tonijn en mozzarella de oven in.

Zaterdag

roomkaas met Italiaanse kruiden

Op een broodje bij de lunch, op een wrap, op een toastje bij de borrel…. Deze roomkaas met Italiaanse kruiden kan eigenlijk altijd wel. En wist je dat je roomkaas dus ook heel makkelijk zelf kunt maken! Ik ga dit weekend weer eens aan de slag!

Zondag

chocolade havermout ontbijtcake

Natuurlijk slapen we vanochtend eerst eens even heel erg uit! Gelukkig zijn de meiden inmiddels ook zo moe van school, dat het in het weekend iets langer blijven liggen geen probleem meer is. En daarna schuif ik dit chocolade havermout ontbijtje de oven in. Koffie erbij, rustig opstarten maar…

Eet smakelijk deze week!

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.