Weekmenu 44 makkelijke maaltijden

0

Ok dat was duidelijk….! Vorige week zette ik na een tijdje afwezigheid weer eens een weekmenu op de blog. En dat werd massaal bekeken! Dat vind ik hartstikke leuk, want dan weet ik dat niet alleen ik maar ook jij heel erg blij wordt van een beetje planning en orde in de eet-week. Ik kon het wel weer gebruiken, zo na de kerstvakantie. Wat vorig jaar begon in januari als een soort experiment begon – ik wilde alleen in de eerste maand van het jaar een weekmenu plaatsen – schotel ik je nu voor de 44e keer weer voor. Ik hoop dat je er ook deze week weer inspiratie in kunt vinden! Schrijf gerust weer mee en bereid je voor op lekkere winterse gerechten…

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #44 makkelijke maaltijden

Maandag

pasta met geroosterde pompoen

Het kan nog vind ik en de pompoen hoort wat mij betreft bij de koude dagen van het jaar. Op maandag kies ik voor deze pasta met geroosterde pompoen. Natuurlijk gaat daar wel een flinke lading Parmezaan overheen!

Dinsdag

goulash soep

Voor mij werkt het goed om op vaste dagen in de week vaste gerechten op tafel te zetten. Dat hoeft niet elke week hetzelfde te zijn, maar zo is bijvoorbeeld dinsdag meestal soep-dag. Vandaag ga ik voor een goedgevulde goulash soep met paprika en aardappel!

Woensdag

roerbak stamppot andijvie

Op koude gure dagen komt er stamppot op tafel. Maar ik maak mijn stamppotten áltijd met een twist! Dus deze roerbak andijvie stamppot met kaas en spek is net even anders dan anders, maar wel heel erg lekker!

Donderdag

gevulde paprika

Dit recept voor gevulde paprika met Mexicaans gehakt verscheen vorige week op de blog en ik vind het echt een topper! Een makkelijke manier om een lichte maaltijd op tafel te zetten én mijn groenten binnen te krijgen!

Vrijdag

kip in limoen marinade

Op vrijdag doen we makkelijk! Maar wel lekker natuurlijk. Ik zet deze wraps met kip in limoen marinade en gegrilde ananas weer eens op tafel. Ik serveer de vulling los, zodat iedereen op zijn eigen manier de wraps kan vullen.

Zaterdag

frittata met boerenkool

Ik heb in de vakantieperiode echt te vaak een gewone boterham gegeten. Niets mis mee, maar wel wat saai…. afgelopen week maakte ik alweer salades klaar als lunch en vandaag ga ik weer eens voor deze frittata met boerenkool en zwarte bonen.

Zondag

chocolade pindakaas repen

Zondag is bakdag maar dat schiet er bij mij de laatste tijd best vaak bij in. Straks in mijn nieuwe keuken ga ik weer los hoor, nu maak ik deze chocolade pindakaas repen klaar. Daar heb je weinig werk aan, ze moeten alleen even in de koelkast om lekker stevig te worden.

Eet smakelijk deze week!

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.