Alles in de soep en patat op de bank – foto diary september 2018

0

Zo. Dat was even geleden…. Een foto update van mijn maand, bedoel ik dan. Ik zie net dat ik de maanden juli en augustus voor het gemak maar heb overgeslagen… Oeps! Nou was ik vlak voor de zomer ook erg druk en was ik in augustus zo’n beetje de hele maand op vakantie. Maar toch, daar zou ik genoeg foto’s van hebben, zou je zo zeggen. Anyhow, ik heb even niet zoveel van achter de schermen laten zien, maar ik heb een nieuwe foto diary voor je! Van september dus, een maand waarin alles een beetje in de soep liep. En ik dat ook wel even prima vond. Soms is het prima om de boel de boel te laten en ruimte te maken voor nieuwe dingen. Daar ben ik de laatste tijd in mijn hoofd dan ook volop mee bezig. En binnenkort ga ik je er meer over vertellen… Kijk je mee naar mijn afgelopen maand?

Foto diary september 2018

foto diary

Al eerder zei ik dat ik na de zomervakantie niet helemaal meer mijn flow kon vinden. Dat had met heel veel dingen te maken. Zo was het natuurlijk nog zo prachtig mooi weer buiten, dat ik het zonde vond om daar geen gebruik van te maken. Dat kwam omdat het opstarten na de vakantie een beetje ongeorganiseerd ging, waardoor mijn werk er steeds bij in schoot. Maar dat kwam ook omdat mijn hoofd bij nieuwe plannen zit… Ik heb namelijk heel sterk het gevoel dat ik veel meer wil delen en inspireren dan wat ik nu met recepten doe. Dat er nog veel meer in mij borrelt wat ik graag de wereld in wil slingeren. Ik zit nog een beetje te kauwen op de vorm en hoe en wat. Maar misschien moet ik maar gewoon eens ergens beginnen en wordt het me onderweg helder wat de juiste weg is.

foto diary

De Mr. ging een weekje op vakantie met zijn vrienden en liet mij en de meiden thuis achter…. Niet dat ik erbij had willen zijn hoor, want ze zaten met z’n drietjes én surfspullen in een mini-campertje… Ik had aan het einde van de dag waarop hij weg ging echt geen zin meer om te koken, dus schoof vissticks en patat in de oven. Dikke prima!

foto diary

Samen met de lokale bakker ging ik een leuke samenwerking aan! Ik mocht 4 recepten voor ze ontwikkelen die zij via hun winkels verspreidden. Dit was er 1 van de 4. Heb jij mijn recepten gespot?

foto diary

Ik probeerde ook weer wat meer te bewegen, maar ik heb echt een haat-liefde verhouding met sporten. Ik weet gewoon dat in beweging blijven lekker is, maar ik heb echt een gruwelijke hekel aan sportscholen. En wat ik dan wel leuk vind, dat weet ik even niet… Nou hoef ik ook echt geen fitgirl te worden, maar een beetje bezig blijven moet natuurlijk wel. Daarom ben ik weer veel aan het wandelen. Dit is bij mij om de hoek, maar je zou denken dat ik ergens buitenaf woon zo…

foto diary

Voor een leuk event van het Duits Verkeersbureau was ik uitgenodigd in Utrecht. In restaurant Kartoffel om precies te zijn. Wat een leuke locatie! Was erg gezellig in elk geval en kijk eens wie ik tegenkwam? Het is de lieve Bo van beaufood.nl!

foto diary

Over buitenaf gesproken… Ik ging een weekend weg met de hele familie! Mijn zus en zwager hadden een familieweekend georganiseerd in Friesland. Als kleiner meisje kwam ik daar heel vaak en ik was vergeten hoe ontzettend prachtig het daar is! En hoe fijn het is om op het water te zijn…

foto diary

Natuurlijk neem je dan een souvenir mee!…

foto diary

Nog een tip: Als je een keer via de Afsluitdijk terugrijdt vanuit Friesland naar Noord-Holland, stop dan bij het Afsluitdijk Wadden Center. Dit is een informatiecentrum over het Waddengebied en zo leuk en interactief! Mijn kids vonden het super interessant om meer te leren over de Afsluitdijk en je kunt hier met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer heerlijk koffie drinken of lunchen.

foto diary

De dag na thuiskomst vanuit Friesland werd Lise geopereerd. Voor de 5e keer heeft ze buisjes geplaatst gekregen. Ze heeft zich er weer geweldig doorheen geslagen maar het blijft een nare ingreep. En ook helemaal niet leuk om als ouder je kind zo te zien, arme poppetje…. Ze was een paar dagen thuis, maar omdat ze nu in groep 3 zit – en de lesstof heel snel gaat! – kreeg ze toch wel wat huiswerk mee. Ze had er niet veel zin in en dat begrijp ik wel….

foto diary

Een dag na het vreselijke drama in Oss gingen mijn meiden op schoolreisje. En dat deed me toch wel wat, kan ik je zeggen. In de dagelijkse gang van zaken, sta ik er eigenlijk niet zo bij stil hoeveel verantwoordelijkheid je bij een ander in de handen legt op het moment dat je jouw kinderen ergens af zet. In alle vertrouwen uiteraard, maar het was nog iets te vers om de dames zonder tranen in mijn ogen uit te zwaaien.

foto diary

Door alle chaos in deze maand – en dus ook in mijn hoofd – besloot ik het wat rustiger aan te doen. Niet meer de lat zo hoog leggen en gewoon een beetje rommelen in de keuken. Hier maakte ik kip ketjap met sperzieboontjes klaar. Dat recept staat inmiddels op de blog.

foto diary

Chaos ook doordat de kinderen alweer 2 studiedagen hadden van school. En dus vrij waren…. We besloten om al onze gespaarde airmiles in te wisselen voor kaartjes voor de Efteling! Wat een feestje was dat! Het was namelijk práchtig weer en er was geen kip in het park, want het was een doordeweekse dag. We zijn wel 3 x in Joris en de Draak geweest omdat je gewoon echt zo kon doorlopen…

foto diary

foto diary

En daar is ie dan nog een keer, mijn geweldige keuken! Ik ga echt echt echt binnenkort een tour maken, zelfs met vlogcamera, en dan trek ik alle kasten en lades open. Promise! Voor nu dit mooie plaatje in de foto diary!

Oktober is alweer op de helft en wat vliegt de tijd toch voorbij. Ik ben zelfs al bezig met een planning voor Kerst. Yep. Dus als je nog verzoekjes hebt, drop ze vooral in de reacties hieronder, dan kan ik er misschien nog mee aan de slag. Verder kan ik je zeggen dat ik het koken inmiddels wel weer heb opgepakt, er zit weer wat meer structuur in de weken. En als ik je meer wil vertellen over mijn ontwikkelingen en nieuwe plannen, dan hoor je dat uiteraard! Maak er nog een mooie maand van!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.