MYF diary september 2016

4

Yeah, het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen van MYF! De maand september is voorbij, nou ja bijna dan, en ik laat je aan de hand van foto’s zien wat ik allemaal heb uitgespookt. Altijd zo fijn om nog weer even de beelden terug te zien, want ook deze maand is weer voorbij gevlogen. Het was een fijne maand, lekker zonnig ook nog. Ik was veel buiten, bezocht leuke events, werkte héél hard en kookte héél veel en daarna ging het mis. Ik viel om. Oeps. Maar inmiddels weer alive and kicking! Kijk je mee naar mijn maand in deze MYF diary?

diary september

Ok, dit is niet de meest sexy foto, het is namelijk een foto van mijn gootsteenkastje…. Maarrr, van wat er in staat, daar word ik wel heel blij van! Weet je nog dat ik een samenwerking met Quooker heb gedaan? Met het recept voor noedelsoep met kip en paksoi maakte ik kans op een Quooker in mijn eigen keuken. En guess what…! Ik won! En nu staat deze beauty in mijn gootsteenkastje en ik ben er echt zó zó zó blij mee.

Rechts nog zo’n fijn plaatje! Op de mooie dagen die september nog volop had, verplaatste ik regelmatig mijn werkplek naar het strand. Laptop mee, koffie en een glas water erbij, en ik werkte heerlijk!

diary september

Met de bakker uit het dorp ging ik een leuke samenwerking aan. Deze Meesterbakker heeft meerdere vestigingen verspreid zitten door het land en voor een campagne heb ik de recepten en foto’s aangeleverd. Deze flyers lagen in de maand september op alle toonbanken van de winkels, tof!

diary september

Voor mezelf werken kan soms best stil zijn, maar het is wel fijn om zo flexibel te zijn. Zo ging ik spontaan koffie drinken met Teni van Fitbeauty.nl, zo fijn om met collega-bloggers af en toe even wat blogdingen te bespreken.

Ontbijt-chaos…. Echt, zo ziet onze ontbijttafel er dus elke ochtend uit. Het was mij nooit zo opgevallen – wel dat ik erg weinig ruimte had om alles klaar te maken. Maar voor de serie eetdagboeken die ik voor de Feel Good Boost bijhield, zette ik mijn ontbijt maar eens op de foto. Een zooitje dus!

diary september

Deze prachtig gedekte tafel hoort bij het boeklanceringsfeestje van Easy Peasy Lunchbox. Ik mocht aanschuiven en heb zitten smullen van zoveel lekkers! Een heel gezellig feestje, en binnenkort verschijnt een review van het boek hier op de blog hoor!

Ja, wow, dat was dus wel even een momentje, aan het begin van de maand…. Afgelopen augustus heeft Mind Your Feed voor het eerste meer dan 100.000 unieke bezoekers op de site gehad. Echt, ongelooflijk!! Zo trots ben ik, zo blij! En trots, dat zijn ze bij mijn mediabureau ook. Super lief dat ze mij een fles wijn opstuurden!

diary september

Yeah, ultiem vrijdagavond comfortfood. Zelf afgehaald en zo vanuit het bakje gegeten. Echt, te lekker….

diary september

Wat was het prachtig weer in september! Als het even kon, ging ik naar buiten toe. Soms ook om zomaar even een stukje te wandelen, want er zijn dagen dat ik (onbewust) de hele dag op mijn kont zit omdat ik aan het werk ben.

Voor de Feel Good Boost schreef ik nog weer eens op waarom ik zoveel mogelijk probeer zonder pakjes en zakjes te koken. Ik deelde deze blog op mijn Facebookpagina (volg je mij daar al?) en er werd door jullie massaal geliked! Ook door mij trouwens, zie je dat?

diary september

Nog meer zonnige foto’s, met ijs! En niet zomaar ijs… Nee, ik ontdekte dus dat de ijskraam in het dorp salted caramel ijs verkoopt. Oh, ik heb zoveel vragen gekregen over welke ijssalon dit is, maar het is dus de grote kraam op het plein, naast het Oude Raadhuis (in Wateringen).

In de avond aten we burgers op Schiphol omdat we lieve familie wegbrachten voor een bijzondere reis. Die burgers… echt zo groot! Ik kan dat dus niet hè, een beetje netjes zo’n broodje eten. Maar daarom maken ze die hamburgers natuurlijk groot, want je hoort een hamburger niet netjes te eten.

diary september

Nog meer Indofood!! Deze keer in een restaurant, met een lieve vriendin die ik al veel te lang niet had gezien. We aten in Den Haag bij Tri Tunggal en doken daarna de Grote Markt op voor een wijntje. Of 2, of 3….

Klussen deed ik ook. Mijn foto’s maak ik op een houten ondergrond, en die bestaat uit 3 losse planken. Wel zo makkelijk met opbergen. Maar zo op z’n tijd moeten die planken ook weer even wit gemaakt worden. Er wordt nog wel eens op geknoeid namelijk, door mij…

diary september

September was ook de maand waarin ik voor heel wat samenwerkingen alvast aan de slag ging. Er komen weer zulke leuke, lekkere dingen aan en hier zie je mij aan de slag met Zwitserse kaas. Het recept komt volgende maand online.

Thuis eet ik dus echt niet altijd zo bijzonder hoor… Gewoon pasta, wel volgens authentiek Italiaans recept natuurlijk, maar het blijft gewoon pasta met rode saus.

diary september

Nog meer feest, want Semilo bestond deze maand 11 jaar. Er werd een mini foodfestival georganiseerd, met heerlijke burgers, goede friet en fijne muziek. En ik kwam al mijn foodie-collega’s weer tegen. En mezelf, levensgroot op een spandoek. Deze foto is gemaakt tijdens de campagne die ik voor Miele deed.

diary september

En een groepsfoto!

diary september

En toen… ik voelde het al aankomen, maar ik ging toch gewoon door. Ik werd ziek. Maar echt wel heftig ziek. Ik werd op zaterdagochtend wakker met een dikke keel, hoofdpijn en pijn in mijn oren. Ik had koorts, en ben een uur na het opstaan alweer in mijn bed gaan liggen. En daar ben ik 3 dagen niet uitgekomen. Dit was afgelopen weekend, en inmiddels ben ik er gelukkig weer redelijk bovenop…. Senna zorgde goed voor me, ze nam dit mee uit de supermarkt toen ze met Simon boodschappen ging doen.

De komende maand wordt ook al weer lekker druk, met nog meer boekpresentaties van collegabloggers, events, nieuwe samenwerkingen en heel veel lekkere recepten uitwerken. Ook wil ik alvast aan de slag gaan voor de Kerst, zodat ik in die allerdrukste periode van het jaar nog een beetje overzicht heb straks. Ik zal weer een heleboel foto’s maken, zodat je achter de schermen mee kunt kijken.

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

4 reacties

  1. Sinds gisteren ben ik bekend met je blog en je facebookpagina. Ik ben helemaal enthousiast.
    Ik kreeg zin om alle recepten te maken. Ik lust alles, maar ben maar een hele kleine eter.
    Ik zag de aardbeientortilla en had nog een bakje frambozen in de koeling, dat i.p.v. de aardbeien.
    Heel lekker. De eiersalade is heerlijk op toast. De andere recepten komen nog aan de beurt.
    Ga zo door zou ik zeggen. Lekkere en makkelijke, gezonde recepten waarbij je gelijk zin krijgt om de keuken in te duiken.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.