Natuurlijk ontbijten Ebook is nu te koop!

1

Vorige week vertelde ik al over mijn boekje Natuurlijk ontbijten! en vanaf vandaag is ook het Natuurlijk ontbijten Ebook te bestellen! Ben jij meer van de digitale boeken, vind je het handig om altijd en overal mijn ontbijtrecepten bij de hand te hebben, dan is dit Ebook zéker wat voor jou. Onderaan dit bericht kun je het Ebook bestellen, lees dus snel verder!

Kiezen voor Natuurlijk ontbijten! is kiezen voor jezelf. Voor een gezonde levensstijl, waarbij puur, natuurlijk, gezond en lekker ontbijten de basis is. Waarbij je de dag begint met een stralend humeur en een flinke dosis energie. Vind jij het lastig om te bedenken wat je zou moeten eten wanneer je de oude vertrouwde boterham het liefste wilt laten staan? Dan kun je met dit boek zéker op weg, ik geef je een heleboel inspiratie zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Natuurlijk ontbijten Ebook

Natuurlijk ontbijten!

Zo natuurlijk is ontbijten voor veel mensen niet. En als ze al ontbijten, dan is het snel en gehaast, vaak met een boterham en een bak koffie. Om vervolgens halverwege de ochtend vanwege een energiedip naar een tussendoorkoekje te grijpen. Ik ben bekend met chaotische ochtenden, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer je ontbijt met pure, natuurlijke ingrediënten en wanneer je kiest voor een gezonde en bewuste start van de dag, dat je de hele wereld aan kunt! Door goed voor jezelf te zorgen vanaf de start van jouw dag, en jouw lichaam te geven wat het echt nodig heeft, ga je met energie de deur uit en ben je verzadigd tot aan de lunch. Natuurlijk ontbijten! geeft je inspiratie om de dag te starten met een echt goed ontbijt!

Meer dan 30 unieke ontbijtrecepten!

Speciaal voor Natuurlijk ontbijten! heb ik meer dan 30 unieke (dus niet eerder op Mind Your Feed verschenen) recepten ontwikkeld. In Natuurlijk ontbijten! staan recepten voor ochtenden waarop je haast hebt, maar ook recepten voor wanneer je wel even de tijd hebt om aan tafel te zitten en zelfs voor lazy sundays heb ik een aantal fijne recepten uitgewerkt. Alle recepten zijn in mijn typische Mind Your Feed stijl. Dat betekent dat ze puur, natuurlijk, lekker, gezond en makkelijk zijn. Daarnaast zijn ook alle recepten in balans, er is bij elk ontbijt gedacht aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo ben je elke ochtend verzekerd van een goed begin van de dag.

Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en ik maak vrijwel altijd gebruik van plantaardige melkproducten.

Natuurlijk ontbijten Ebook

Wat kun je verwachten?

  • meer dan 30 unieke recepten
  • tarwevrij, suikervrij, en zuivelvrij
  • 60 pagina’s ontbijtinspiratie
  • voor elke dag van de week
  • een hele maand voorzien van ontbijtrecepten

Natuurlijk ontbijten! verschijnt zowel in gedrukte vorm, als in Ebook. Wil je een gedrukt exemplaar bestellen? Lees dan hier verder voor de bestelprocedure. Ga jij liever voor het Natuurlijk ontbijten! Ebook? Dan kun je bestellen door op de button onderaan dit bericht te klikken.

De prijs van dit digitale boek (PDF bestand, je hebt dus geen E-reader nodig) is 9,50.

Het Ebook bestel je hier:

Natuurlijk ontbijten

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Pingback: Natuurlijk ontbijten e-book - Goodfoodlove

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.