X (Twitter) Facebook Instagram Pinterest RSS WhatsApp
Zoeken
  • Home
  • Recepten
    • Recepten index
      • Glutenvrij
      • Voedselzandloper
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Zoet
    • Snacks
    • Feest
    • Kids
  • Weekmenu
  • Inspiratie
    • Nieuws
    • Eetweetjes
    • Hotspots
    • Happy Feed
    • Coaching
  • Boeken
    • Natuurlijk lunchen! Ebook
    • Natuurlijk ontbijten! Ebook
    • Puur en Lekker Eten Ebook
  • Contact
    • Over MYF
    • Adverteren
  • Shop
  • Persoonlijk Hormoon Traject
  • Home
  • Recepten
    • Recepten index
      • Glutenvrij
      • Voedselzandloper
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Zoet
    • Snacks
    • Feest
    • Kids
  • Weekmenu
  • Inspiratie
    • Nieuws
    • Eetweetjes
    • Hotspots
    • Happy Feed
    • Coaching
  • Boeken
    • Natuurlijk lunchen! Ebook
    • Natuurlijk ontbijten! Ebook
    • Puur en Lekker Eten Ebook
  • Contact
    • Over MYF
    • Adverteren
  • Shop
  • Persoonlijk Hormoon Traject
Vietnamees stoofvlees, stoofvlees recept, stoofvlees rund, stoofvlees pittig

Vietnamees stoofvlees

67
By Mind Your Feed on 5 november 2019 Diner

Als ik ergens echt heel gelukkig van word…. dan is het een grote pan met zachtjes sudderend stoofvlees op het vuur! Heerlijk, die geuren die zich door het huis verspreiden en de warmte die daar met mee komt. Nu het buiten grijzer, donkerder en kouder wordt, neem ik weer regelmatig de tijd om dit soort gerechten klaar te maken. Vandaag een stoofpotje met een twist, ik maakte namelijk Vietnamees stoofvlees klaar.

Vietnamees stoofvlees, Oosters stoofvlees, stoofvlees met rund, stoofpot met rund, stoofgerecht, Vietnamese recepten, zelf stoofvlees maken, wat eten we bij stoofvlees, Ik zag dit voorbij komen op Pinterest en het water liep me direct in de mond. Nou, dan weet je het wel, dan gaat dit op het lijstje met nog te maken recepten! En zo gebeurde het dus dat ik op een hele gewone dinsdag een pan stoofvlees op had staan.

De gerechten die ik erbij serveerde, heb ik uiteraard ook voor je uitgewerkt. Naast het Vietnamees stoofvlees zet ik namelijk pittige bloemkoolrijst en een Oosterse komkommer salade op tafel! Nu eerst maar eens genieten van dit recept!

Vietnamees stoofvlees, Oosters stoofvlees, stoofvlees met rund, stoofpot met rund, stoofgerecht, Vietnamese recepten, zelf stoofvlees maken, wat eten we bij stoofvlees,

Zelf stoofpot maken

Ik krijg heel vaak de vraag waar ik mijn inspiratie vandaan haal. En dat snap ik! Ik ben zelf heel graag creatief in de keuken en de recepten ontstaan vaak als vanzelf. Meestal heb ik een idee met welke ingrediënten ik aan de slag wil gaan en tijdens het koken vormt zich dan een gerecht.

Maar ook menukaarten uit restaurants, recepten die ik zelf langs zie komen en natuurlijk Pinterest zijn een grote bron van inspiratie. Wat ik alleen heel slecht kan, is een recept ook echt volgen. Ik geef er altijd wel mijn eigen draai aan.

Vietnamees stoofvlees, Oosters stoofvlees, stoofvlees met rund, stoofpot met rund, stoofgerecht, Vietnamese recepten, zelf stoofvlees maken, wat eten we bij stoofvlees,

Oosters stoofvlees

Zo ook aan dit recept voor Vietnamees stoofvlees. Ik ben dol op Aziatische recepten en toen ik dit gerecht op Pinterest voorbij zag komen, kreeg ik direct trek. Maar als ik dan een ingrediëntenlijst erbij zie waarvan ik bij de helft al weet dat ik het hier in het dorp niet ga vinden, dan gaat mijn creativiteit werken. Ik heb mijn eigen draai aan dit gerecht gegeven! Bij het stoofvlees maakte ik een pittige bloemkoolrijst en een Oosterse komkommersalade klaar. Die recepten staan ook op de blog!

Vietnamees stoofvlees, Oosters stoofvlees, stoofvlees met rund, stoofpot met rund, stoofgerecht, Vietnamese recepten, zelf stoofvlees maken, wat eten we bij stoofvlees,

Vietnamees stoofvlees, stoofvlees recept, stoofvlees rund, stoofvlees pittig

Vietnamees stoofvlees

Stoofpot met rundvlees en Vietnamese kruiden en specerijen
Print Pinterest Facebook
Voorbereidingstijd: 30 minuten minuten
Bereidingstijd: 2 uur uur
Totale tijd: 2 uur uur 30 minuten minuten
Hoofdgerecht
Vietnamees
Oosterse recepten, Stoofvlees, Wereldgerechten
Servings: 4

Nodig

  • Stoofpan met dikke bodem
  • Schaal

Ingrediënten

  • 600 gram sukadelappen
  • 3 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 3 eetlepels bloem
  • 2 stengels citroengras
  • 3 cm verse gember
  • 400 ml kokosmelk
  • 200 ml runderbouillon
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels vissaus
  • 2 eetlepels ketjap
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 theelepels 5-spice kruidenmix
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • olie om in te bakken
  • klont boter
  • peper
  • zout

Bereiden

  • Begin met het snijden van de sukadelappen. Snij hier fijne blokjes van, ongeveer 2 x 2 cm. Doe het vlees in de schaal en voeg hier peper, zout en de bloem aan toe. Schep even goed door!
  • Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon. Snij de peper fijn. Ik verwijderde deze keer de zaadjes niet! Schil de gember.
  • Verwarm een klont boter en een flinke scheut olie in de stoofpan. Fruit hier de ui in aan en pers de knoflook en de gember uit boven de pan. Voeg ook de rode peper toe en schep dan het rundvlees in de pan. Laat dit rondom dichtschroeien en zet het vuur dan laag.
  • Schenk de kokosmelk en de bouillon in de pan. Kneus de stengels citroengras en voeg deze toe. Doe ook de blaadjes laurier, het kaneelstokje en de steranijs in de pan.
  • Pers 1 limoen uit bij het Vietnamees stoofvlees en voeg de vissaus, ketjap, suiker en de 5 spices kruidenmix toe. Breng het stoofpotje aan de kook en laat heel zachtjes zeker 2 uur sudderen. Nog langer is nog lekkerder!
  • Wanneer het sukadevlees zo zacht is dat het bijna uit elkaar valt, is het Vietnamees stoofvlees klaar. Je kunt hier bijvoorbeeld rijst bij eten. Al is het recept voor pittige bloemkoolrijst dat later deze week online komt zeker ook een aanrader!
Calorieën: 563kcal | Koolhydraten: 16g | Eiwit: 34g | Vet: 43g | Verzadigd vet: 28g | Vezels: 2g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl

 

MIJN E-BOOK NATUURLIJK LUNCHEN! AL GEZIEN?
Meer dan 30 salade recepten voor elke dag!
Vietnamees stoofvlees, Oosters stoofvlees, stoofvlees met rund, stoofpot met rund, stoofgerecht, Vietnamese recepten, zelf stoofvlees maken, wat eten we bij stoofvlees,

Ga jij aan de slag met dit recept voor Vietnamees stoofvlees? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Foto’s: Cooked by Renkse

Aziatisch stoofvlees Aziatische recepten stoofpot stoofpot recepten stoofvlees stoofvlees recepten Vietnamees Vietnamees stoofvlees
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleWeekmenu #106 makkelijke maaltijden
Next Article Pittige bloemkoolrijst
Mind Your Feed
  • Facebook
  • X (Twitter)

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Related Posts

Kipsate marinade

Couscous salade met feta

10x recepten met kip en rijst

67 reacties

  1. Jasmijn on 5 november 2019 11:20

    Hi, ben benieuwd wat je bij dit recept serveert. rijst en komkommersalade? heb je hier ook recepten van?
    Alvast bedankt!

    Reply
    • Mind Your Feed on 7 november 2019 10:16

      Ziet er heerlijk uit he, deze tafel vol met lekkers! De komkommersalade komt binnenkort online, die heeft ook een Oosterse twist. En de bloemkoolrijst die ik erbij op tafel zet, staat vandaag online; https://www.mindyourfeed.nl/recepten/diner/pittige-bloemkoolrijst/

      Reply
      • Jasmijn on 7 november 2019 14:34

        Zeg dat wel! Ik ben van plan dit komenden de zondag te gaan maken, nu al zin in! Bedankt voor je snelle reactie.

        Reply
      • Ria Hendriksen on 22 november 2019 12:46

        Ik maak het stoofvlees maar het blijft een beetje dun! En de stukjes siergrassen blijf ik te hard vinden Kaneel en laurier haal ik er uit.
        Heb me precies aan de hoeveelheden gehouden!

        Reply
        • Mind Your Feed on 26 november 2019 09:11

          De citroengras haal je er ook weer uit he? Die zijn puur voor de smaak, niet om te eten. Als de saus nog te dun blijft, kun je of het vlees wat langer laten stoven. Of je voegt aan het einde wat allesbinder/maizena toe om de saus wat in te dikken!

          Reply
          • Ina Bos on 5 september 2020 19:12

            Ik heb net het Vietnamese stoofpotje gemaakt. Staat nu te stoven. Echter…. bij jou is het mooi bruin bij mij lijkt het wel koffie met heel veel melk! Waar is het fout gegaan? En laat ik het stoven met de deksel op de pan?

          • Mind Your Feed on 9 september 2020 11:02

            Waar het precies is ‘fout’ gegaan, durf ik je niet te zeggen…. heb je de ingrediënten allemaal toegevoegd? Bij het stoven blijft de deksel op een kiertje, dus wel op de pan maar met een klein beetje ruimte. De kleur is verder niet heel belangrijk, de smaak natuurlijk wel!

        • Lia Roel on 9 september 2020 11:54

          Ben heel blij met recepten. Direct aan de slag gegaan met het Vietnamese stoofpotje.

          Reply
      • Jeanet on 3 september 2020 19:43

        Vandaag de stoofschotel gemaakt .
        Hij was heerlijk
        Ik heb wel de helft van de hoeveelheid kokosmelk gebruikt .
        Ik heb het geserveerd met Vietnamese komkommer salade en rijst en zelf gebakken plat brood .

        Reply
        • Mind Your Feed on 4 september 2020 11:00

          Oh wat heerlijk! Had je genoeg aan de helft van de kokosmelk om het vlees goed te stoven? Yum, krijg er gelijk trek van!!

          Reply
      • Caroline Doornenbal on 7 september 2020 23:56

        Heb je het recept van de komkommer salade al?
        Ben van plan om het morgen te maken

        Reply
        • Mind Your Feed on 9 september 2020 10:58

          Yes, dat recept staat online en vind je hier: Oosterse komkommersalade
          Eet smakelijk 🙂

          Reply
    • Mariëtte on 21 mei 2020 20:53

      Vandaag het Vietnamees stoofvlees, de pittige bloemkoolrijst en de oosterse komkommersalade gemaakt. Het is even wat werk, maar wat was het lekker! Smaakte zelfs bij 27 graden heerlijk. Ook mijn kinderen vonden het waanzinnig lekker. Ga ik zeker vaker maken. Bedankt voor de recepten!

      Reply
      • Marjolein on 16 juni 2020 10:07

        Kan ik ook citroengras poeder gebruiken of moet het persé vers zijn?

        Reply
        • Bert on 17 november 2020 17:32

          Afgelopen weekend in de slowcooker gemaakt geweldig lekker recept

          Reply
          • Mind Your Feed on 18 november 2020 17:07

            Oh top dat het met de slowcooker ook is gelukt! Lekker he, dit recept 🙂

    • Nicole Lommen on 23 december 2020 00:42

      5 sterren
      Het recept was heerlijk! Mijn variant op dit recept was dat ik de runderboullion heb vervangen door runderfond.. mijn groente was paksoi met sperciboontjes gewokt in sojasaus met een teentje knoflook en een restje kokosmelk.

      Reply
      • Mind Your Feed on 23 december 2020 12:32

        Ooh, yummm, dat klinkt wel als een top combi! Dank je wel voor het compliment, super dat je zo hebt zitten smullen! En met fond heb je vast een nog intensere smaak, heerlijk!

        Reply
  2. Lotte on 8 november 2019 09:42

    Wat lekker! Hoe zou je dit kunnen bereiden in de slowcooker? Lijkt me ideaal!

    Reply
    • Mind Your Feed on 12 november 2019 09:22

      Ik heb zelf geen slowcooker en daar dus geen ervaring mee. Op Facebook kreeg ik de volgende reactie op dezelfde vraag: 8 uur op low en zonder toegevoegde bouillon, evt en blokje.
      Kun je daar wat mee?!

      Reply
  3. Jannes on 8 november 2019 15:00

    Moet je een deksel op de pot laten gedurende de 2 uur?

    Reply
    • Mind Your Feed on 12 november 2019 09:22

      Ja, de deksel blijft op de pan, maar laat wel een kiertje open zodat de stoom kan ontsnappen!

      Reply
      • Johan Bracke on 21 november 2019 09:10

        Gisteren Vietnamees stoofvlees klaargemaakt met vleesribben. 4u in de oven op 130 graden. Heerlijk…like IT!!!

        Reply
        • Mind Your Feed on 26 november 2019 09:10

          Yeah, super om te horen! Krijg er gelijk weer trek in!

          Reply
        • Anne-Marije Docter on 16 mei 2020 12:36

          Op de foto is het stoofpotje heel donker van kleur. Bij mij helaas veel lichter van kleur (waarschijnlijk door de kokosmelk) nog tips hoe ik dit donkerder krijg?

          Reply
          • Mind Your Feed on 18 mei 2020 11:01

            Was de smaak wel naar je zin? Op zich maakt de kleur niet zo uit maar het kan zijn dat je nog iets meer ketjap had mogen toevoegen…

  4. Monique on 10 november 2019 18:37

    Heel erg bedankt, we hebben genoten van dit heerlijke stoofpotje ! En we gaan dit beslist vaker eten

    Reply
    • Mind Your Feed on 12 november 2019 09:24

      Oh wat fijn om dat te lezen, heerlijk vlees hè! Super dat je zo hebt genoten!

      Reply
  5. Jozita on 18 november 2019 15:47

    Ik ben het nu aan het maken en het staat al een paar uur op maar het blijft dun.
    Wat kan ik daaraan doen?

    Reply
    • Mind Your Feed on 19 november 2019 10:05

      Heb je exact alle stappen gevolgd? Je zou wat maizena kunnen toevoegen, maar bij mij is de saus door het pruttelen vanzelf ingedikt…

      Reply
      • Eva on 29 oktober 2024 11:44

        Hoi hoi ik ga dit volgende week maken, nu wil ik weten als ik het dubbele aan vlees gebruik moet ik dan de rest van de ingrediënten ook verdubbelen? Behalve de kokosmelk dan?

        Reply
  6. Ingrid on 18 november 2019 22:57

    Vorige week dit recept gemaakt en alles ging schoon op !! Zelfs mijn kinderen schepte 2x op, dus dit gaan we vaker maken. Wij hebben het met rijst gegeten. Dank je wel voor het recept

    Reply
    • Mind Your Feed on 19 november 2019 10:06

      Ooh, wat super!! Heerlijk dat iedereen zo heeft zitten smullen! Graag gedaan uiteraard, dat jullie er nog maar vaak van mogen smullen!

      Reply
      • Ingrid on 23 november 2019 16:57

        Alles weer in huis om het nog een keer te maken !!

        Reply
        • Mind Your Feed on 26 november 2019 09:13

          Oh, wow, super! Ik ga het ook snel weer maken hoor!

          Reply
          • Ingrid on 27 november 2019 11:47

            Nog een vraagje over de gember. Als ik het in de knoflookpers stop, komt er amper iets uit, alleen wat sap en een heel klein beetje gember. Maakt dit iets uit, of is het beter om het heel fijn te snijden en dan er door te doen.

          • Mind Your Feed on 4 december 2019 17:48

            Ik heb blijkbaar een goede knoflookpers, want bij mij komt het er net als de knoflook uit: geperst… Als dit bij jou niet lukt, dan heel fijn snijden! Dat werkt zeker ook!!

  7. Demelza on 19 november 2019 10:08

    Echt heerlijk!! Hebben het gegeten zoals op de foto. De bloemkoolrijst was ook echt heeeerlijk!
    En de komkommersalade ook!! Heerlijke combinatie van smaken!!

    Reply
    • Mind Your Feed on 26 november 2019 09:05

      Oh, wat super om dat te horen! Dank je wel voor je reactie!

      Reply
  8. Hanneke on 19 november 2019 12:56

    Ziet er heerlijk uit, dit gaan we binnenkort maar eens maken! Heb je een suggestie voor wat er lekker bij te drinken is, toevallig…?

    Reply
    • Mind Your Feed on 26 november 2019 09:09

      Wat een leuke vraag! Het eerste dat mij te binnen schiet, is een (alcoholvrij) gember biertje, of ginger ale. Lekker fris en met een klein beetje pit. Een stevige rode wijn zou ook een mooie combi geven. Ik weet niet waar je precies van houdt, maar ik zou het in die hoek zoeken!

      Reply
  9. Heleen on 3 december 2019 20:07

    Super lekker ! Gemaakt in de crockpot dus geen extra vocht toegevoegd, wel een half bouillonblokje

    Reply
    • Mind Your Feed on 4 december 2019 17:50

      Wow, super!! Fijn dat jullie hebben gesmuld en dank je wel voor je reactie, vind ik super leuk!!

      Reply
    • Eveline on 8 december 2019 23:31

      Hoi Heleen,
      Voeg je dan de kokosmelk ook niet toe? Of alleen de bouillon niet? Ik heb ook een slowcooker nl en wil dit wknd het recept gaan maken :-).
      Groetjes, Eveline

      Reply
      • Ina Bos on 5 september 2020 19:14

        Ik heb net het Vietnamese stoofpotje gemaakt. Staat nu te stoven. Echter…. bij jou is het mooi bruin bij mij lijkt het wel koffie met heel veel melk! Waar is het fout gegaan? En laat ik het stoven met de deksel op de pan?

        Reply
  10. Peter on 21 december 2019 11:51

    Heerlijk recept. Ga het volgende week maken met twee x zoveel vlees. Heb ik dan ook alles ingrediënten twee keer nodig of alleen de vloeibare zoals santen, bouillon, ketjap en vissaus?

    Grt, Peter

    Reply
    • Mind Your Feed on 31 december 2019 14:03

      Beste Peter,
      Ik was zelf ook even een paar dagen offline en misschien komt mijn reactie nu voor jou te laat. Ik hoop wel dat het gelukt is met het Vietnamees stoofvlees!! Heb je de hoeveelheden verdubbeld?

      Reply
      • Peter on 1 januari 2020 11:43

        Beste wensen!
        Heb ik idd gedaan en het was nu toch anders van smaak. Beetje te kokos-melkachtig. En de smaak van steranijs was nu ook erg dominant aanwezig.
        Blijft altijd lastig met hoeveelheden vlees of vis irt kruiden. Hoor graag suggesties…

        Reply
        • Mind Your Feed on 3 januari 2020 11:47

          Beste wensen voor jou ook! De volgende keer zou ik dan de hoeveelheid bouillon wel aanpassen en de kokosmelk niet. Maar het blijft experimenteren, hoe de smaak het beste tot zijn recht komt.

          Reply
  11. Janet on 27 december 2019 16:08

    Het zit in de pan en wat ruikt dat lekker! My god!

    Reply
    • Mind Your Feed on 31 december 2019 13:53

      Yes, super!! Heb je ervan genoten?!

      Reply
  12. Petra on 30 december 2019 00:15

    Wát een lekker recept. Vanavond gemaakt en de hele pan is op gegaan: heer-lijk

    Reply
    • Mind Your Feed on 31 december 2019 13:51

      Oh wat super Petra!! Fijn dat je zo genoten hebt!

      Reply
  13. Ingrid Westerdijk on 26 januari 2020 12:34

    Hoi, zoete ketchap of zoute? Ik heb het al een keer eerder gemaakt, was super lekker, weer eens wat anders dan rendang, ik hou van kruidig, pittig, limoen en vooral verse koriander, dus voor mij is dit een super recept

    Reply
    • Mind Your Feed on 31 januari 2020 17:40

      Ik gebruik de zoute ketjap! Wat fijn om van je te horen, ik blijf het ook een heerlijk recept vinden!

      Reply
  14. Mieke on 11 februari 2020 12:26

    Wat is de 5 spices kruidenmix ?
    Waar te koop ?
    De rest van de kruiden heb ik allemaal in huis .
    Hetlijkt me heerlijk.
    Zijn zelf in Vietnam geweest.
    Groet Mieke

    Reply
    • Mind Your Feed on 14 februari 2020 17:37

      5 spices is een kruidenmix van kaneel, anijs, kruidnagel, venkel en peper. Je kunt dit ‘kant-en-klaar’ kopen of zelf mixen.

      Reply
  15. Dinemarie Teunissen on 14 juni 2020 09:27

    Hoi
    Ik ga vandaag de oosterse komkommersalade maken bij de nasi.
    Dit Vietnamese stoofvlees lijkt me ook erg lekker.
    Wat bedoel je met 5 spices kruiden mix? Wel essentieel om de goede kruiden te gebruiken.

    Reply
    • Mind Your Feed on 15 juni 2020 11:50

      Hoi! Die 5 spices kruiden mix is een mix van 5 kruiden, namelijk peper, anijszaad, venkelzaad, kruidnagel en kaneel. En deze samenstelling kun je zo als 1 mix kopen, gewoon in de supermarkt.

      Reply
  16. Marjolein Caspers on 17 juni 2020 19:37

    Kun je het citroengras ook vervangen door poeder?

    Reply
    • Mind Your Feed on 18 juni 2020 10:19

      Ja hoor, dat kan!

      Reply
  17. Nienke on 28 juni 2020 19:43

    Heerlijk gerecht. Groot succes bij mijn familie. En het is ook prima in te vriezen.

    Reply
    • Mind Your Feed on 29 juni 2020 13:47

      Oh ja, dit stoofvlees is echt fantastisch! En wat goed dat je het deelt dat het ook prima in te vriezen is. Bij ons gaat de pan schoon leeg, maar goed om te weten dat het dus wel kan.

      Reply
  18. Trudy on 3 september 2020 22:22

    Dat ziet er heerlijk uit! Is het ook koolhydraadarm?
    Wacht met spanning op het recept van de komkommer salade .

    Reply
    • Mind Your Feed on 4 september 2020 11:01

      Door het gerecht met de bloemkoolrijst en komkommersalade te serveren is het koolhydraatarm. Het recept voor de komkommersalade staat online en vind je hier: Oosterse komkommersalade

      Reply
  19. Levine on 5 april 2021 22:18

    5 sterren
    Vandaag gemaakt, maar dan in de Instant Pot (pressure Cooker). Vocht verminderd naar 2 dl kokosmelk en 1 dl bouillon en maar 1 eetlepel bloem gebruikt voor het vlees. Erg lekker!

    Reply
  20. Sylvia on 16 januari 2022 20:09

    5 sterren
    Favoriete gezinsrecept

    We hebben het stoofvlees al regelmatig gegeten en het blijft ons favoriete gerecht. Ook al een aantal keer aan bezoek voorgeschoteld en altijd enthousiaste reacties. We maken ook de bloemkoolrijst en de komkommersalade er bij. Als we extra groenten willen dan bak ik nog aubergine in arachide olie. Die smaak is er ook heerlijk bij.

    Reply
3.98 from 41 votes (38 ratings without comment)
Leave A Reply Cancel Reply
Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

4 complete weekmenu’s!
Wil jij gezond eten zonder stress? Ontdek de Mind Your Balance weekmenu bundel: 4 complete weekmenu’s met uitgebalanceerde maaltijden, makkelijk te volgen en boordevol smaak. Begin vandaag nog met deze gezonde weekmenu's en ervaar wat dit voor jouw energie kan doen!
Over MYF
Over MYF

Welkom op Mind Your Feed voor jouw portie makkelijke en gezonde food inspiratie! Ik ben Reny en op mijn blog vind je recepten, tips en advies om lekker en écht te eten. Maar ook om af en toe eens heerlijk te snoepen.... Welkom in mijn keuken!

Meest gelezen
14 juni 2025

Weekmenu makkelijke maaltijden #25 – 2025

13 juni 2025

Kipsate marinade

12 juni 2025

Couscous salade met feta

7 juni 2025

Weekmenu makkelijke maaltijden #24 – 2025

6 juni 2025

Chia pudding met blauwe bessen

X (Twitter) Facebook Instagram Pinterest RSS

Over Mind Your Feed

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Zakelijk

Mind Your Feed Nieuwsbrief

Instagram Feed

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Volg MindYourFeed op Instagram
Copyright © Mind Your Feed 2025
| Disclaimer | Privacy Statement – MindYourFeed is powered by Corigen

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.