5x Frittata recepten

0

Eerlijk is eerlijk, zo fancy zijn mijn lunches meestal niet. Ik probeer er echt meer tijd en aandacht aan te geven, maar 9 van de 10 keer sta ik aan het aanrecht snel wat weg te happen. Super stom vind ik, want ik heb eigenlijk alle tijd om elke dag een uitgebreide middagmaaltijd klaar te maken. Het grote voordeel van zelfstandig werken vanuit huis, zou je zeggen…. In de praktijk ben ik rond lunchtijd vaak druk met koken en fotograferen, want dan is het licht het fijnst hier in huis. Dus eet ik wat losse happen van wat ik klaar heb gemaakt en dan ga ik gauw weer verder…. Ook heel lekker hoor, maar niet het rustmoment dat ik halverwege altijd voor ogen heb…. Neem ik wel even de tijd om te gaan zitten, dan maak ik altijd graag 1 van deze frittata recepten klaar. Een sjieke benaming voor een gebakken ei met lekker veel groenten. Ideaal om daarna weer fris en fruitig aan de slag te gaan! 

Lunchen met brood doe ik eigenlijk niet zo vaak meer. Of ik neem wat happen van het recept dat ik die dag heb gekookt – en de rest bewaar ik voor de avond! – of ik bak een eitje met net wat ik aan groenten nog over heb. Beetje kaas erbij is ook altijd een heerlijke toevoeging. Wil jij ook eens wat anders bij de lunch? Ga dan aan de slag met 1 van deze frittata recepten! Klik op de titel van het gerecht of de foto om bij het recept uit te komen!

5x Frittata recepten

frittata spinazie geitenkaas 2.0

Kruidige frittata met spinazie en geitenkaas

frittata met boerenkool

Frittata met boerenkool en zwarte bonen

frittata met spinazie

Frittata met spinazie en zoete aardappel

frittata caprese

Frittata Caprese met rucola

Champignon andijvie frittata

Ga jij aan de slag met een van deze frittata recepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.