Aankondiging #30voeljefit challenge september 2015

1

Wat was het weer een heerlijke zomer! Veel te snel voorbij gegaan als je het mij vraagt! Deze week zijn de scholen hier weer begonnen en dat voelt voor mij toch echt wel als het einde van de zomer…. Hopelijk hebben we nog een mooie Indian Summer en genieten we nog van wat warme dagen, maar ergens vind ik dit ook een mooi moment om weer een beetje back on track te komen. Want al die wijntjes en borrelhapjes op het terras en gezellige luierdagen in de zon – met heel veel ijsjes! – waren natuurlijk geweldig, maar bij mij mag het ook wel weer wat gezonder. En daarom start ik, net als vorig jaar, weer met de 30voeljefit challenge!

30voeljefit challenge

Natuurlijk, het leven moet je vieren en lekkere dingen horen daarbij! En ook ik laat de teugels zeker wel vieren in de zomervakantie, en ik kan daar dan ook echt van genieten. Maar nu het leven weer begonnen is, merk ik dat ik ook wel weer wat meer structuur kan gebruiken. Weer wat gezonder eten, wat meer bewegen, rust en regelmaat. Daarom start ik – samen met Suzanne, Annemieke en Linda – vanaf 1 september 2015 weer met de #30voeljefit challenge. De hele maand september organiseren we deze challenge, 30 dagen lang werken aan je gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

30voeljefit challenge

En het leuke is, jij kunt weer meedoen! Heb je ook wel behoefte aan een boost? Kun je ook wel wat handvatten gebruiken om de happy healthy lifestyle weer op te pakken? Yes?! Doe dan met ons mee, het wordt weer superleuk!

Wat gaan we doen?

De hele maand september staat in het teken van de #30voeljefit Challenge. Vanaf 1 september gaan we aan de slag om je in 30 dagen weer helemaal fit en gezond te krijgen en je in elk geval voldoende inspiratie en tips te geven om te starten met een gezonde levensstijl of die vanaf nu weer op te pakken. Denk hierbij aan veel nuttige achtergrondinformatie, over welke keuzes je het beste kunt maken in een gezonde(re) levensstijl. Maar ook delen we heel veel fijne recepten met je, zodat je ook écht direct aan de slag kunt. En natuurlijk handige tools, waarmee de challenge net even gemakkelijker wordt. Voor mij werkt het echt, als ik me bewust ben van wat ik eet en regelmatig beweeg, dan voel ik me gewoon fitter en energieker!

Wat kun je verwachten?

Naast een heleboel basis informatie krijgt iedere week in september een ander thema. Dit jaar willen we ons vooral focussen op de verschillende eetmomenten en geven we je tips en recepten om op elk moment van de dag net even bewuster te kiezen. Je zult tips, heerlijke recepten en veel andere inspiratie op mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen tegen komen.

Samen met vier healthy foodbloggers bundelen wij  onze krachten. Mind Your FeedPuur SuzanneEet het beter en Lekker eten met Linda dagen je uit om met ons aan de #30voeljefit challenge aan te gaan. Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in de laatste maanden van het jaar? Doe dan mee met de challenge en geef je energie een boost!

30voeljefit challenge

Hoe doe je mee?

Volg de vier blogs voor onze tips. Word lid van de (besloten) Facebook groep voor nog meer tips, adviezen en daar kun jij terecht met al jouw vragen! Deel daarnaast jouw ervaringen op social media met de hashtag #30voeljefit, zodat jij ook weer anderen inspireert voor een gezondere lifestyle!

Vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Twitter en op Instagram. Volgende week dinsdag, 1 september, gaan we van start! Je leest dan precies hoe we deze challenge gaan aanpakken. Doe je mee?

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.