Foto diary januari #2

1

En dat was januari. Nou ja, bijna dan… Wat een rare maand zeg! Of ligt dat aan mij? Ik dacht na de drukke decembermaand dat de eerste maand van het jaar vast lekker rustig zou zijn. Maar dat was het begin van januari zeker niet. De afgelopen 2 weken kon ik ook nog niet helemaal mijn draai vinden. Er stonden wel wat leuke afspraken op de planning, maar verder voelde het een beetje vreemd. Alsof het jaar nog niet echt was begonnen ofzo, alsof ik nog in een soort pauze-modus was. Ik heb achter de schermen wat nieuwe projectjes in de kinderschoenen staan, maar verder waren deze laatste 2 weken van de maand nog niet heel spannend. Geeft niks, dat heeft vast een reden, laten we de foto’s erbij pakken. Tijd voor de foto diary #2 van januari!

De eerste dagen nadat ik terug was gekomen uit Oostenrijk had ik echt last van heimwee…. Het was zo ontzettend leuk geweest! Ik mistte het lekkere eten, en de ontzettend leuke groep waarmee ik weg was geweest.

foto diary

Deze Kaiserschmarrn…. bleven maar door mijn hoofd schieten. Ik heb ze inmiddels zelf gemaakt en het recept komt binnenkort online!

foto diary

In Oostenrijk was het koud. Heel koud. Soms wel -10… En het was terug in Nederland ook zo koud, ik vond het zelfs kouder dan toen ik aan het skiën was. Regelmatig zat ik thuis met 2 truien aan en de open haard brandde ook de hele dag door.

foto diary

Ok, ik zeg niks meer. Ook heimwee naar dit soort prachtige en stille plekjes namelijk. Thuis kwam ik weer direct terug in de hectiek van het gezin en dat viel soms niet mee.

foto diary

Maar goed, de plicht riep weer en ik ging weer aan het koken. Onder andere deze ovenschotel met pompoen en rundersaucijzen kwam online.

foto diary

Ik had een hele leuke en gezellige afspraak in Utrecht. Ik kom daar dus echt nooit…. meestal ben ik in Amsterdam of Den Haag te vinden. Wat een mooie stad, met zulke mooie oude huisjes en gebouwen.

foto diary

Ik lunchte bij Anne & Max en besprak ondertussen nieuwe plannen met Renger. Hij is ontzettend goed in het maken en monteren van video’s (en ik niet zo….) en dit gaat zeker een vervolg krijgen. Deze foto’s plaatste ik trouwens op mijn Instagram, volg je mij daar al?

foto diary

Take me back, pleeeeaaaasssseeeee!!!

foto diary

Gelukkig was het hier ook wel prachtig winterweer. Ik besloot de kids – en mezelf – even uit te laten op het strand. Waar wij heel dichtbij wonen, wat een mazzel!

foto diary

In de avond mocht ik een soort van terug naar de wintersportweek! Ik ging naar Amsterdam voor een etentje en heel veel gezelligheid met Eva en Marion. Zo bijzonder dat ik deze 2 lieve meiden heb mogen leren kennen en het was zo fijn om weer even samen te zijn! En Eva zette deze foto op haar Instagram, want ja, op stap met bloggers is inderdaad zooo leuk…. haha!

foto diary

The gang…. zo fijn! Foto door Marion!

foto diary

Bij Bar Evert-Jan op de Jan Evertsenstraat in Amsterdam spraken we af. Ik at deze mega mega hamburger. En die was echt super lekker!

foto diary

De dag erna was ik niet helemaal fris…. haha! Ik ging thuis aan het werk en zat ongemerkt weer de hele dag op mijn kont. Ondanks project #backtonormal gebeurt mij dat de laatste weken té vaak. Te weinig beweging. Ik besloot aan het eind van de middag nog even boodschappen te gaan doen, lopend…. Ook deze foto plaatste ik op mijn Instagram account.

En dat was januari…. Een heerlijke eerste week met nog vakantie. Nog een extra week vakantie door naar Oostenrijk te gaan. En daarna was ik de weg een beetje kwijt. Ik wilde terug naar de bergen, maar moest tegelijkertijd weer aan de bak voor mijn werk. Inmiddels lukt het wel weer aardig hoor, maar ik ben eigenlijk stiekem ook wel blij dat februari voor de deur staat. De maand waarin ik jarig ben! De maand waarin ik verder ga met gewoon normaal eten en weer heel wat recepten met je ga delen. Ook de maand waarin ik aan de slag ga met video’s. En verder is de agenda nog niet zo vol, we gaan het wel zien allemaal!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.