Moedermaand en concurrentie – foto diary mei 2019

0

Goedemorgen deze morgen. Genieten jullie ook zo van het lange weekend? Op deze extra vrije dag leek het me wel weer eens leuk om een kijkje te geven achter de MYF-schermen. De maand mei is echt voorbij gevlogen. De eerste week van de maand hadden de meiden nog vakantie maar daarna vielen er ook nog genoeg dagen uit. Voor mijn gevoel heb ik dan ook heel veel gemoederd deze maand en ben ik weinig aan werken toegekomen. Het was heel gezellig hoor, maar ik had wel continu het idee achter de feiten aan te lopen. Tussen alle drukte door dook ik nog wel de keuken in om nieuwe recepten uit te werken. En ik kwam erachter dat ik dus serieuze concurrentie heb tegenwoordig. Hoe dat zit, en nog veel meer, laat ik je zien in deze foto diary. Schenk koffie in en kijk even mee met hoe het er op MYF-headquarter aan toegaat.

Foto diary mei 2019

foto diary

Dus. Need I say more…. laat ik gelijk maar vertellen over mijn concurrentie. Deze dame, mijn jongste dochter Lise, staat heel graag in de keuken. Ze vindt het fantastisch om samen met mij of met haar vader te koken of te bakken. In de vakantie bleef ze maar vragen wanneer we bananenbrood zouden maken. Dus ik maakte plek op het aanrecht en we gingen aan de slag. Heerlijk samen rommelen! foto diary

En dit is het resultaat. Ze vond het geweldig en wilde gelijk proeven van het bananenbrood met chocola. Maar, als je een beetje foodblogger bent, dan weet je dat je niet direct kunt aanvallen….

foto diary

Nope, je moet eerst foto’s maken. Ze nam haar taak uiterst serieus en vandaar dat ik toch vermoed dat ik er een concurrent bij heb…. Natuurlijk gingen er daarna wel 3 plakken cake achter elkaar naar binnen, haha! Oh, en dat concurrentie is natuurlijk ook een grapje, ik geloof daar namelijk helemaal niet in…

foto diary

Einde van de vakantie! En dat betekende dat ik met de meiden nog een middagje de stad in dook. We gingen naar Delft en aten taartjes bij Jans. Een aanrader als je eens in de buurt bent!

foto diary

Ik ontdekte ook mijn nieuwe favoriete lunch recept. Deze Mexican melt sandwich is me toch lekker. Ik deed de inspiratie op bij een van mijn favoriete strandtenten – die weer open zijn, yeah! – en ging er zelf mee aan de slag. Te lekker! Recept staat online, trouwens.

foto diary

En nog meer gemoeder. Want het was natuurlijk Moederdag! Ik moet zeggen, ik ben echt ontzettend in de watten gelegd! Met onder andere deze prachtige bos bloemen, mooi hè?!

foto diary

Een Moederdagontbijt met roze bubbels. Niet op bed, maar dat kwam omdat de oudste een logeerpartijtje had en in de ochtend niet thuis was. En de meiden hadden samen een armbandje voor mij uitgezocht, zo lief!!

foto diary

It’s all about the details…. Er moest en zou een pauwenveer in het boeket omdat ik natuurlijk kort geleden mijn nieuwe bedrijf PAUW Lab heb gelanceerd. Ik ga er binnenkort ook hier op MYF nog weer meer over vertellen! Ik vind het heerlijk om naast mijn blog nu ook voor andere ondernemers aan de slag te gaan en heb al een aantal leuke klussen lopen…

foto diary

We gingen ook nog weer verder met de verbouwing. Voor iedereen die zich afvraagt waarom je niet meer van mijn huis ziet… we zijn nog lang niet klaar namelijk! We wonen er inmiddels ruim een jaar en blijven bezig. Er moesten nog 2 muurtjes gestuukt worden en dat kon eindelijk gebeuren. Het resultaat zie je hieronder.

foto diary

De stenen muur in het midden laten we zo. Daar komt nog een groot kastmeubel met een open haard. Beetje bij beetje gaan we verder. Ruim 1,5 jaar verbouwen is best intensief geweest en nu we hier wonen, doen we het op ons gemak. En weet je wat, het huis functioneert en we wonen heerlijk, dus heel veel haast heeft het niet.

foto diary

Nog meer moeder-dingen…. We liepen namelijk de Avond4daagse. Elk jaar denk ik, oh gezellig. Met wat vriendinnetjes van school en andere ouders lekker naar buiten toe. En elk jaar denk ik ook weer, wie had verzonnen dat dit leuk was. Want de hele week stress om op tijd te eten, niet altijd mooi weer en eigenlijk vind ik het toch ook ontzettend knullig. Maar ach, de meiden vonden het super!

foto diary

Avond4daagse betekent makkelijk eten. En vooral gerechten die snel klaar zijn…. Ik zette eindelijk mijn recept voor pasta met tomatensaus en gehakt op de foto. Deze pasta staat hier regelmatig op tafel maar had ik nooit uitgewerkt voor de blog.

foto diary

Kijk deze kanjer dan! Helemaal blij met het medaille!! Uiteindelijk was het heel gezellig hoor, maar was ik blij dat de Avond4daagse er weer op zat…

foto diary

Rondom Hemelvaart waren de meiden maar liefst 5 dagen vrij van school. Weer vrije dagen. Voor mijn gevoel hing mei aan elkaar van de vrije dagen en vakantie. We begonnen met z’n allen aan dit project. Maar nadat na dag 2 de puzzel er een beetje verloren bij lag, toch nog iets te moeilijk, ging ie toch terug in de doos….

foto diary

Het heerlijke Hemelvaartweekend sloot ik af op het terras in de zon. Met een wijntje. Wat ik zei, ik heb het idee dat mei aan elkaar hing van vakanties en vrije dagen. En dat was aan de ene kant heel erg lekker. Aan de andere kant, ben ik net nergens aan toegekomen en liep ik steeds achter de feiten aan…

Oh well, juni is alweer even op weg maar geeft me nu al meer ruimte om weer aan het werk te gaan. Ik ga binnenkort alles vertellen over PAUW Lab. Er staat komende maand een fotoshoot op de planning, nog een weekend weg, 2 dagen studie en een tof business-event. Dus…. genoeg te doen nog weer. Ik laat je natuurlijk volgende maand ook weer de foto’s zien!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.