MYF diary #3 2016

1

Het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen! Ik laat je vandaag in deze MYF diary weer aan de hand van foto’s zien wat ik allemaal uitspookte in de afgelopen weken…. Het was weer een heerlijke maand! Een maand van heel hard werken, maar ook veel genieten van het mooie weer. Vorige week zat er wel even een kleine dip in dat lekker veel buiten zijn, maar ik heb nog steeds de hoop op een heerlijk voorjaar! Het was een maand met een aantal hele bijzondere, maar ook spannende momenten. Naast heel veel nieuwe recepten uitwerken, heb ik ook heel bewust de tijd genomen voor wat rustige momenten, die balans moet ik echt even opzoeken…. Ik heb weer volop foto’s gemaakt, kijk je mee naar deze nieuwe MYF diary?

MYF diary

Om het voorjaar in te luiden, kocht ik mijn favoriete bloemen! Roze en paars door elkaar, op verzoek van Senna!

En om het voorjaar nog beter in te luiden, dronk ik voor het eerst dit jaar een wijntje in de achtertuin!

MYF diary

Zaterdagavonden zijn voor toastjes met brie. Ik zat op de app met mijn zus, en had voor ik het wist de halve kaas opgegeten. #notsorry

MYF diary

Ik ging samen met Simon, de meiden én  mijn ouders naar Kom in de Kas, een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt en waarbij je een kijkje kunt nemen in de kassen. Ik woon in het Westland, en hier gebeurt zoveel in de kassen. Dat wilde ik Senna en Lise natuurlijk ook laten zien.

Ook gaf ik weer een workshop Natuurlijk, de basis. Voorlopig blijf ik daar tot aan de zomer lekker mee bezig, maar of ik na de zomer nog verder ga met het geven van workshops weet ik nog niet….

MYF diary

Het allergrappigste aan tulpen vind ik dat ze helemaal hun eigen leven leiden… Ze schieten altijd zo leuk omhoog, en ineens stond team paars hier voor…

MYF diary

Amsterdam! Wat een heerlijke stad!! Maar parkeren… of nou ja, eigenlijk denk ik dat ik altijd voor de deur kan parkeren, maar wanneer je een afspraak op de gracht hebt is dat natuurlijk niet zo vanzelfsprekend…. Ik maak altijd zo’n foto van mijn navigatie-app, zodat ik ook nog weer weet waar ik mijn auto dan wél had neergezet.

Ik was in Amsterdam voor een leuk event van een PR bureau, waar ik kennis mocht maken met allerlei leuke nieuwe merken. En heerlijke hapjes kon proeven…

MYF diary

Hallo daar…. stond ik zomaar met mijn koppie in de krant! Het AD Westland schreef een stuk over bloggers, hier in de regio is dat nog een bijzonder fenomeen, en over hoe wij daar onze baan van hebben kunnen maken.

MYF diary

Misschien is het je wel eens opgevallen, maar ik heb een bijzondere moedervlek in mijn hals. Die was de laatste tijd wel een beetje onrustig, dus ik liet een stukje wegsnijden ter controle. Gelukkig is alles goed!

Die dochter van mij, die maakt de raarste combinaties van haar broodbeleg. Chocoladepasta met aardbeien, het was heerlijk!

MYF diary

Mooi weer betekent tijd voor ijs….

MYF diary

Ik mocht voor een campagne van Groupon koken met een heuse sterrenchef! Samen met mijn moeder volgde ik een workshop bij het restaurant van Niven in Rijswijk. Niet alleen hebben we heel veel plezier gehad in de keuken, we hebben ook heerlijk gegeten!

MYF diary

Hallo Rommel. Hallo Reny… Yes, that’s how i cook…

MYF diary

Ik bezocht – eindelijk, de vorige keren kon ik steeds niet – de Culiperslunch, een evenement waarbij culinaire pers wordt uitgenodigd om kennis te maken met allerlei nieuwtjes op het gebied van food. Deze prachtige stand van Directlyfrom was te gek, net als de paprika gazpacho van chef Peter Lute die ik daar proefde.

MYF diary

Samen met de meiden ging ik naar de boeklancering van Mag ik nog een hapje?, het boek van Francesca Berk. Juist, van FrancescaKookt.nl! De dametjes vonden het maar wat leuk om te knutselen met hun eten!

Het was die middag prachtig weer, dus ik dook nog even de tuin in. Mijn benen kunnen nog wel een kleurtje gebruiken want ze zijn nu bijna net zo wit als mijn jurk….

MYF diary

Foodpost!! Altijd zo leuk om de nieuwste producten te ontvangen. Ik kreeg deze olijfolie van Liquido d’oro toegestuurd, 1 variant met peperoncino en 1 versie met basilico.

De versie met pepertjes ging in de avond gelijk over de homemade pizza! Ik beloof je dat ik het recept binnenkort op #fastfoodfriday met je deel!

MYF diary

Real life vs Blog life…. Haha, ja zo gaat dat. Dat heerlijke Oreo cookies ijs dat afgelopen week online kwam, zat dus gewoon in een plastic bakje. Daarna wordt er gestyled voor de foto, en krijg je het resultaat aan de rechterkant….

MYF diary

Koningsdag! Ik vierde het eigenlijk helemaal niet, maar begon de dag wel goed met een heerlijke oranje tompouce! Daarna ben ik aan het werk gegaan en heb ik verder niet veel meegekregen van deze dag.

De maand werd afgesloten met maar liefst 2 workshops in 1 weekend. Té leuk om te doen, maar na deze twee dagen had ik wel echt een dag nodig om bij te komen…

En zo vloog de maand april alweer voorbij! De komende week probeer ik iets rustiger aan te doen, omdat het hier ook vakantie is. Senna logeert lekker bij haar tante, maar dat is voor mij geen reden om vol gas door te gaan. Even een mini-break…. De maand mei wordt druk, met een hoop leuke campagnes en ook heel veel nieuwe recepten! Stay tuned dus!

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.