5x Feestelijke amuse recepten voor Kerst

0

Langzaam tellen we af richting de Kerst. Bij ons staat sinds dit weekend de boom en ik luister al de hele dag kerstmuziek. Heerlijk vind ik het, de sfeer zit er al goed in! Heb jij al bedacht wat er dit jaar met de kerstdagen op tafel gaat komen? Wordt het een uitgebreid diner of hou je het klein? Wordt er ingewikkeld gekookt of ga je gourmetten? Wat het ook zal zijn, ik hoop dat het magische dagen met de liefste mensen om je heen zullen worden! Omdat ik het zelf altijd erg leuk vind om met Kerst net een beetje extra uit te pakken, zet ik een van deze amuse recepten op tafel. Gewoon een mooi klein hapje om de eetlust wat aan te wakkeren!

Ook dit jaar staan mijn kerstrecepten weer in het thema van no stress. Lekker eten hoéft niet ingewikkeld te zijn en ik zou er zelf juist met Kerst niet aan denken om allerlei ingewikkelde recepten op tafel te zetten. Die ontzettend veel bereidingstijd vragen, of juist ontzettend lastige kookkunsten verlangen. Keep it simple. En gezellig! Maar dat hoeft niet te betekenen dat we niet net even wat extra doen. Een amuse vind ik wel zo feestelijk en met een van deze amuse recepten kleed je het kerstdiner toch net even wat meer aan!

5x Feestelijke amuse recepten

Klik op de titel van  het gerecht of op de bijbehorende foto om naar het recept te gaan!

amuse vitello tonato

Amuse vitello tonato op een grote schaal

blini met pompoen en geitenkaas1

Blini met pompoen en geitenkaas

amuse zalm appel

Amuse in een glaasje met zalm en appel

paasbrunch recepten

Italiaanse amuse in een glaasje

paasbrunch recepten

Amuse van zalmrilette op toast

Meer kerstrecepten vind je hier!

kerstrecepten

Ga je aan de slag met een van deze feestelijke amuse recepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.