De 5 lekkerste blogs van 2019

2

Happyyyyy New Year!!! Gelukkig nieuwjaar en de allerbeste, liefste, mooiste en meest fantastische wensen voor 2020! Dat al jouw dromen, plannen en doelen mogen uitkomen en dat je vooral heel erg veel geluk en liefde zult ervaren!! Hebben jullie de avond een beetje overleefd? Een mooi feestje gevierd? Het blijft toch cliché, maar ook 2019 is weer echt voorbij gevlogen… Ik vond het een prachtig jaar en heb er zo van genoten, zowel zakelijk als privé. 2019 was het jaar van (opnieuw!) records aan bezoekersaantallen en natuurlijk weer heel veel nieuwe recepten online. Traditie is inmiddels dat ik je ook een klein jaaroverzicht geef, maar natuurlijk geen standaard lijstje. Nope, ik neem je nog even mee door mijn jaar en deel jullie favoriete recepten van 2019 nog een keer! Doe lekker rustig aan vandaag!

Oh oh, vooral de afgelopen maand was het echt wel weer erg hectisch hier aan het front. De komende dagen heb ik mezelf dus lekker vrij gegeven en ga ik nog een paar dagen van de vakantie genieten. Het hele jaar door heb ik mij zo ontzettend dankbaar gevoeld voor het feit dat ik mijn tijd compleet zelf kan indelen! Dat ik eigen baas ben en de combinatie van werk en privé helemaal zelf kan maken. 2019 was ook het jaar waarin ik daar nog meer dan voorheen tijd voor mezelf maakte. Tijd om te ontspannen, tijd om te leren, tijd om te ontwikkelen op persoonlijk vlak, tijd om te genieten. In plaats van steeds maar door te rennen en van alles te ‘moeten’… Wat dat betreft staat dat hoog op mijn doelen-lijstje voor 2020! Nog meer voor mezelf kiezen!

2019 was ook het jaar van nieuwe dingen. Zakelijk dan vooral, want privé was dit jaar gelukkig eindelijk eens rustig…. De afgelopen 10 jaar hadden we elk jaar wel een project. Van zwangerschappen naar een burn-out naar voor mezelf beginnen…. Naar alles weer een beetje op de rit hebben en dan beginnen aan een mega-verbouwing – nog niet klaar! – en een verhuizing.

Foto by Antoinet Murier

Wat dat betreft was 2019 dan misschien minder spannend, dus besloot ik een nieuw werk-project op te zetten en schoot ik PAUW Lab de lucht in. Een nieuw bedrijf waarin ik ondernemers strategisch begeleid in hun online zichtbaarheid. 2020 wordt het jaar om dit nog grootser op de kaart te gaan zetten. Want wat ik zei, 2019 was voor mij ook een jaar om meer te genieten van wat al aanwezig is…. Om daar in mijn agenda ook tijd voor te maken, ging ik samenwerken met Renske van Cooked by Renske. Vanaf september doken we regelmatig samen de keuken in voor een lange kookdag waarop ik kookte en zij de styling en fotografie deed. Een top combinatie, dus daar gaan we in 2020 zeker mee verder!

Ik riep al bij de start van PAUW Lab dat MYF echt zou blijven bestaan! En dat heb ik ook altijd zo willen doen, al kreeg mijn blog daardoor niet altijd evenveel aandacht als de jaren ervoor. En toch, zijn er weer 20% meer bezoekers langs gekomen om van mijn recepten te genieten. En dat zijn er dit jaar dus ruim 2 miljoen geweest! Niet normaal toch… jullie passen echt niet allemaal in mijn keuken hoor! Dus ik vind het heerlijk om zo online met jullie te blijven koken. Ook in 2020 ga ik daar gewoon mee door!

En nu staat er een heel nieuw jaar voor de deur. Een schone lei, helemaal zelf weer in te vullen. Het gaat een top jaar worden, dat voel ik in alles! 2020 gaat het jaar worden waarin ik de workshops weer ga oppakken – data staan al online! – en waarin ik jullie nog meer wil begeleiden in het opbouwen van een MYF lifestyle. Waarin Feed ook voor veel meer gaat staan dan alleen voeding, maar daarover later meer! En natuurlijk komen er nog heel veel lekkere recepten aan en ga ik vol gas geven met PAUW Lab.

Vandaag wil ik jou – mijn lieve lezer – het állerbeste voor 2020 wensen! Dat er veel liefde, warmte, gezondheid, geluk, voorspoed en succes zal zijn. Dat jouw dromen waar mogen worden, dat je een geweldig jaar gaat krijgen en dat vooral ontzettend kunt genieten met de liefste mensen om je heen. Ik weet nu al dat 2020 een ontzettend druk jaar gaat worden voor mij, maar ik heb echt zo’n zin om te gaan knallen!

Foto by Antoinet Murier

Tijd voor een klein jaaroverzicht. Geen lange lijst met gebeurtenissen, maar een overzichtje van de lekkerste blogs van 2019. De recepten die jullie massaal bekeken, klaar maakten, deelden. Echt zo geweldig om dit te zien! Uit deze lijst blijkt maar weer dat jullie net zo van makkelijk houden als ik. Top! Daar doe ik het voor! Laat 2020 nu maar komen!

De 5 lekkerste blogs van 2019

Met stip op nummer 1 in deze lijst met lekkerste blogs van 2019 staat dit heerlijke pannetje met Vietnamees stoofvlees. Dit recept staat nog geen 2 maanden online maar werd al zo vaak bekeken, gemaakt en vervolgens ook gedeeld! Van deze fantastische stoofschotel heb ik zo veel foto’s voorbij zien komen dat ik iedere keer spontaan weer begon te watertanden. En jullie smulden er net zo hard van, geweldig!!

Nog zo’n topper was deze ovenpasta met gehakt en spinazie. En dat kan ik ook helemaal met jullie eens zijn, want dit is een heerlijk schaaltje comfort food! Een makkelijke pastaschotel die je nog even de oven inschuift zodat de kaas zo heerlijk kan smelten….yum!!

Ook mijn recept voor Kip Tandoori was enorm populair! Ik krijg altijd al veel vraag of ik de recepten van de Wereldgerechten wil uitwerken en dat doe ik met alle liefde! Want bij mij is koken ook ooit begonnen met pakjes en zakjes en ik help jou er ook graag bij om ze de deur uit te doen. Dit recept kwam in januari al online en blijft super!

Dit vind ik zelf dan wel heel leuk om te zien! Deze vegetarische linzenstoofpot met spinazie staat namelijk ook in de top 5! En dat terwijl ik echt aan het experimenteren ben met vega recepten, want zoals je misschien wel weet staat hier regelmatig vlees of vis op tafel. Voor 2020 wil ik me nog meer gaan focussen op vegetarische recepten!

En dan de afsluiter van mijn smakelijke jaaroverzicht…. Dit Italiaans borrelbrood met rode ui en mozzarella verscheen al in de zomer op de blog maar werd pas echt heel populair tijdens de afgelopen feestdagen! En dat snap ik ook wel, want dit is een heerlijk borrelbrood dat je juist lekker met vrienden of familie op eet…. Ik hoop ook echt dat jullie dat allemaal hebben gedaan!

Zo, heb je al trek gekregen van deze heerlijke lijst? Of moet je nog even niet aan eten denken omdat het gisteravond iets te laat is geworden…. haha! Hoe dan ook, ik ga nu even een paar dagen offline en van de rust genieten. Komend weekend ga ik je weer inspireren met een nieuw weekmenu en daarna komen er zeker weer heel wat recepten online! Fijne dagen!

Heel veel liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Hallo Reny,
    Ook voor jou de allerbeste wensen. Ik volg je recepten met veel plezier en een aantal van je recepten komen hier bijna wekelijks op tafel. Ik vroeg me af of het mogelijk is dat je bij je recepten een printkop kan plaatsen zodat jouw heerlijke recepten met 1 knop uitgeprint kunnen worden voor naast de kookplaat in plaats van een heleboel knip en plakwerk?
    Je ziet het ook vaak hij andere kooksites en is reuze makkelijk.

    • Mind Your Feed op

      Hi Petry, nou… die vraag krijg ik de laatste tijd vaker! En yes, die knop gaat er komen. Voor 2020 staat er ‘groot onderhoud’ aan de site op het programma en dit soort wensen neem ik zeker mee.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.