Foto diary april 2017

0

Terugkijken op een hele maand doet me elke keer maar weer beseffen hoe snel de tijd voorbij vliegt. En de afgelopen dagen ging dat volgens mij nog sneller dan anders…. Het is hier meivakantie en de meisjes zijn thuis. Ik kom amper aan werken toe omdat ik lekker bezig ben met de dametjes. Ook wel heel fijn eigenlijk, even quality time met mijn liefjes. Nieuwe recepten volgen snel weer hoor… vandaag in elk geval wat heerlijke foto’s in deze foto diary april 2017. 

Note to self; kinderen die vakantie hebben en dan denken dat je tussendoor nog wel kunt werken = geen goede combi… In theorie had ik best wat momenten voor mezelf afgelopen weken, maar ik moest ook nodig even opladen. En dus dook ik iets minder vaak de keuken in dan ik van mezelf verwachtte, en besteedde ik mijn vrije tijd vooral ook even me myself and I. Vanaf volgende week ben ik weer volop aan de bak hoor!

Foto diary april 2017

Kijk je mee naar de foto’s van afgelopen maand? Ik heb vooral heel erg (veel en) lekker gegeten, bezocht een paar events en genoot van het mooie weer (aan het begin van de maand, dat wel…)

foto diary april

Zo moeder, zo dochter… Ik ging met Lise naar het strand, ze wilde heel graag alleen samen met mij zijn. En dus trokken we erop uit, fietsten we door de parken en duinen en bakten uiteindelijk zanddeegtaartjes op het strand.

foto diary april

Nog een keer strand! Wat was het aan het begin van april heeerlijk weer!

foto diary april

Ik bezocht dit jaar ook weer de Culiperslunch. Dit is een heel leuk event voor culinaire pers waarbij allerlei nieuwtjes worden gepresenteerd. En waar je dus ook heerlijke hapjes en drankjes kunt proeven.

foto diary april

Zoals deze lekkere én prachtige taartjes van Waldo! Je zou ze toch allemaal willen opeten?

foto diary april

Ik ging ook naar de opening van Dé Aspergewinkel in Den Bosch. Hier at ik onder andere deze frietjes van asperges, super lekker. Met een flinke bos (?) verse asperges ging ik aan de slag en daar maakte ik een quiche met zalm mee. Het recept staat dus inmiddels online!

foto diary april 2017

Een van die avonden dat we hier voor makkelijk gaan… Ik kwam uiteindelijk pas laat thuis uit Den Bosch. Gelukkig had Simon bij thuiskomst mijn lievelings-afhaal gekookt. Opwarmen en zo uit het bakje eten, yumm!

foto diary april

Een tafel vol met lekkers, dit móet het Paasontbijt zijn. Of nou ja, het was meer de Paasbrunch. Inclusief prosecco, het was een fijne middag!

foto diary april

Ik zag dit bij mijn blauwe supermarkt. Een hagelslag-machine. Ik vond het te gek!

foto diary april

Zo heerlijk warm als het begin van de maand was, zo koud vond ik het aan het einde van april. Ik vond nog een rookworst in mijn voorraadkast en besloot om nog 1 keer een boerenkool stamppot te maken… Dus.., haha!

foto diary april

Samen met vriendin Eva ging ik uit eten bij Canvas in Amsterdam. Je vindt dit restaurant op de bovenste verdieping van het Volkshotel (oude Volkskrant-gebouw op de Wibautstraat 150 in Amsterdam). Je kunt bij Canvas niet alleen lekker eten, maar je hebt er ook prachtig uitzicht over de stad!

foto diary april

Natuurlijk werd er ook nog wel gewerkt deze maand. Al moet ik zeggen dat ik het wel iets rustiger aan deed in april. Waarom weet ik niet eigenlijk, het voelde goed om wat meer tijd aan mezelf te besteden en het bloggen op een lager pitje te zetten. Het recept voor deze zoete aardappelpizza met pesto en mozzarella heb je inmiddels van mij gekregen.

foto diary april

Nog een keertje strand. Het is duidelijk, dit is mijn favoriete plek. Ik liet mezelf even uit en wandelde ruim een uur langs de waterlijn. De zee doet iets met me, ik word er altijd zo blij én rustig van.

foto diary april

Koningsdag begonnen we met oranjegebak. Daarna was het tijd om het park in te gaan voor de spelletjes voor de kids. Geen vrijmarkten dit jaar, ik heb lekker rustig aan gedaan.

foto diary april

En in de avond gingen we nog met de familie uit eten bij de Griek. Grote schalen vol vlees, heel veel vlees. En ook heerlijke salades en tzatziki met lekker veel knoflook. Ik kom heel weinig bij Griekse restaurants, maar het was toch wel erg smakelijk!

Omdat het hier de laatste week van april al vakantie was, heb ik eigenlijk weinig bijzonders meer gedaan. Vooral genoten van mijn tijd met de meisjes en even mijn voet van het gas gehaald. Want ook dat was even nodig. De komende maand gaat namelijk weer hectisch worden. Wil je niet een hele maand wachten op een update, volg mij dan vooral op Instagram. Daar zie je in de stories langskomen waar ik me achter de schermen mee bezig hou!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.