Zomerse chillings, project droomkeuken en food!! – foto diary mei 2018

0

De maand mei begon een beetje ongeorganiseerd…. Ineens was daar de Meivakantie. Dat had ik natuurlijk ergens al wel moeten weten, maar ik was niet zo goed voorbereid. En dus waren de meiden de eerste 2 weken van de maand thuis, zonder dat ik op orde was voor zoveel vrije tijd. Mijn planning liep totaal in het honderd… Ik besloot toe te geven aan de zomerse chillings en was heel veel buiten de deur te vinden. Naar het strand, lekker lunchen op het terras, nieuwe hotspots ontdekken, ik heb me wel weer vermaakt hoor! En natuurlijk maakte ik weer heel veel foto’s! Kijk je mee in deze foto diary mei 2018?

Het is natuurlijk een cliché en elke maand roep ik hetzelfde…. wat vliegen de dagen voorbij! Het is – zeker met 2 weken Meivakantie – niet normaal hoe de ene maand overgaat in de volgende maand. Voor we het weten staat de zomervakantie al weer voor de deur. En daar ben ik ook nog niet zo klaar voor, geloof ik. Genoeg werk nog te doen en ik heb nog zoveel plannen liggen die ik wil uitwerken. Maar alles op z’n tijd, eerst de foto’s van mijn mei 2018.

Foto diary mei 2018

foto diary mei 2018

Mijn boerendochters… helemaal in hun element op boerderij ‘t Geertje in Zoetermeer. Sinds we deze plek – pas kort geleden – hebben ontdekt, is dit een van de favoriete uitstapjes van de dames. En kijk nou toch, die korte broekjes en kaplaarsjes, hadden ze zelf verzonnen en ik vond het te schattig!

foto diary mei 2018

Hallo! Ze zijn niet meer zo heel klein, maar wel heel lief!

foto diary mei 2018

Meivakantie betekende ook dat de meiden een nachtje bij opa en oma mochten logeren! Wat een feestje! Wij zouden uit eten gaan…. maar bleken toch meer te voelen voor een avondje chillen op de bank, haha! Wel met zelf-afgehaald Indofood van de toko, echt mijn favoriet!! Bord op schoot en smullen maar.

foto diary mei 2018

We speelden een dagje toerist in eigen stad. We begonnen op het Plein en slenterden van daaruit een rondje door Den Haag. Op deze foto lopen de meiden het Binnenhof op, dat vonden ze best indrukwekkend!

foto diary mei 2018

De dag afsluiten met bitterballen en een wijntje. Al die zonnige dagen die we hadden, echt een cadeautje!

foto diary mei 2018

Wees gewaarschuwd, ik heb heel veel food foto’s deze maand! Op bevrijdingsdag werd er een klein festival georganiseerd in ons dorp en samen met vrienden zaten we de hele middag in het park. Hapjes, drankjes… dus.

foto diary mei 2018

Ik zei toch… nog meer eten. De bbq heeft heel wat keren aan gestaan de afgelopen maand. De salade op deze foto is trouwens de salade met kip, gegrilde courgette en mango waarvan ik het recept al met je deelde!

foto diary mei 2018

Mijn droomkeuken…..!! Ik ben hier elke dag zo ontzettend gelukkig mee! De laatste puntjes moeten nog op de i, want ik heb bijvoorbeeld nog geen plinten…. Als het echt helemaal klaar is, dan ga ik je een uitgebreide rondleiding geven! Dan trek ik alle laden en kasten open en mag je lekker rondsnuffelen… Nog heel even geduld. Die toffe pitten op het aanrechtblad zijn trouwens van PITT Cooking. Ik vind ze zo tof!

foto diary mei 2018

Meisjes met ijsjes! We <3 zomerse dagen!!

foto diary mei 2018

Nog meer Indofood! Dit at ik in Den Haag op de nieuwe foodcourt MingleMush. Ga ik nog uitgebreider over vertellen binnenkort, want ik heb toch ook bedacht weer wat vaker hotspots met je te delen!

foto diary mei 2018

Stranddagen waren er ook. Je zou bijna denken dat ik niet heb gewerkt in de maand mei, maar dat is zeker niet waar! Gelukkig kan ik mijn laptop overal neerzetten en het lukt mij ook prima om bij een strandtent een aantal uurtjes te schrijven.

foto diary mei 2018

Het liefst ga ik dan bij een van mijn favoriete strandtenten op Kijkduin zitten. Dit keer bij Suiderstrand. Laptop open, paar uurtjes schrijven en dan heb ik wel een lunch verdiend!

foto diary mei 2018

Eind mei was er op het Lange Voorhout het foodfestival Haagse Wereld Hapjes. En ja, daar werd natuurlijk weer gegeten. En weer Indofood, met een ijskoud Bintang biertje erbij. Ik had je gewaarschuwd, ik heb vooral buiten gezeten en gegeten deze maand. Yep, haha!

foto diary mei 2018

Ook op Haagse Wereld Hapjes! Een prosecco met aardbeien en munt. Heel vervelend allemaal.

foto diary mei 2018

Nou, dit is echt de laatste hoor…. Mijn god, wat heb ik eigenlijk veel buiten de deur gegeten afgelopen maand… Niet normaal hoor, dat doe ik in normale weken echt minder vaak. Laten we de vakantie maar de schuld geven…

foto diary mei 2018

Dit. Heeft even uitleg nodig. Met alle prachtige dagen die we afgelopen maand hadden heeft het hier natuurlijk ook zo hard geregend en geonweerd als ongeveer overal in het land. Ik maakte deze foto daarvan. Dit is dus mijn achtertuin….. Haha! Zoals je weet hebben we een oude koeienstal omgebouwd tot droomhuis, maar buiten is het echt nog een bouwplaats. Voordat de stal leeg kwam te staan werd ie gebruikt als bedrijfsloods en dus is mijn achtertuin een combi van asfalt, bouwpuin, steigerdelen en pallets. Nog genoeg werk te doen dus….!

foto diary mei 2018

En aan het eind van de maand startte hier de Avond4Daagse. Dat betekende ten eerste elke dag om 17.00 uur aan tafel. En ten tweede dat ik me goed moest voorbereiden qua avondeten. Dus een grote pan pastasaus in de maak. Ten derde betekende dat ook lekker veel buiten zijn en elke dag meer dan 10.000 stappen zetten…. yes!

En nu zitten we al weer een heel stuk in juni…. Tot nu toe een hele drukke maand, met veel werk, veel events, nieuwe campagnes en samenwerkingen in de maak en nog heel veel leuks op de planning! Zo gaan we met het hele gezin nog een lang weekend weg en vlieg ik binnenkort alvast een keer naar Italië! Zo’n zin in! Ik zal de foto’s weer met je delen hoor!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.