Nieuw-Zeeland, feestjes en plannen 2020! – foto diary november 2019

2

Oh my, ik kan het bijna niet geloven dat ik alweer een maand terug ben uit Nieuw-Zeeland! Wat vliegt de tijd toch weer… en wat was het een fantastische reis! Ik heb de afgelopen maand de kiwi-lifestyle goed vast weten te houden en dat blijf ik ook zeker doen! Al was het af en toe wel een uitdaging hoor, met alle feestjes deze maand… Yep, er was weer genoeg te doen en gelukkig heb ik weer veel foto’s gemaakt. Ik deel er ook nog een paar van NZ met je, omdat het gewoon zo onwerkelijk prachtig is daar! We vierden Senna’s verjaardag en ik maakte toffe nieuwe plannen voor 2020… Zo vlak voordat de december-gekte los gaat barsten, geef ik je in deze foto diary een kijkje achter de MYF schermen! Wat zijn jouw plannen nog voor de laatste maand van het jaar? Ik hoop vooral en wens je toe dat je heel erg gaat genieten met de liefste mensen om je heen!

Foto diary november 2019

Laat ik eens beginnen met wat prachtige foto’s van mijn reis naar Nieuw-Zeeland! Wat is dat een onbeschrijflijk mooi land! Ik heb 2 weken rondgereisd op het Zuidereiland, samen met mijn ouders en tweelingzus. En ik heb nog steeds moeite om de juiste woorden te vinden voor hoe het was…. En dan positief bedoel ik! De weidsheid, oneindig uitgestrekte waanzinnige landschappen, vriendelijke mensen die echt pássie hebben voor hun land, het was zo’n bijzondere ervaring! En al helemaal om dit met mijn familie mee te mogen maken! Deze reis gaat mij nog heel lang bijblijven!

Niet normaal mooi toch?! Ik heb hier geen woorden voor en was tijdens mijn reis ook meerdere keren echt geraakt door het landschap. Zo zo prachtig!! Ik weet heel zeker dat ik nog een keer terug ga. En dan voor langer!

Totaal ontspannen na 2 weken rondreizen. Wel moe, het was best een intensieve trip waarbij we elke dag op pad waren. Maar het leven was daar zo relaxed, heerlijk! De kiwi-lifestyle – no worries! – heb ik gelukkig wel in mijn koffer mee terug gestopt en hanteer ik hier ook nog steeds!

De reis naar (en van) Nieuw-Zeeland is lang. Erg lang! 2x 12 uur vliegen en we stapten over op Hong Kong. Waar we onze overstaptijd nuttig invulden met witte wijn en kipnuggets. Je moet wat, haha!

En weer thuis! Natuurlijk had ik mijn meiden wel een beetje gemist! Met deze knapperd ging ik alvast kerst-inkopen doen. Lise vind het heerlijk om te shoppen en om te poseren voor mijn camera. Dit was in het tuincentrum, waar de tafel al gedekt stond. “Dat de pasta niet gekookt is, zie je toch niet mama”….

Ik zette dit recept voor Vietnamees stoofvlees online en de stoppen sloegen er bijna uit. Uit mijn website bedoel ik dan, want wow, wat is dit recept massaal door jullie bekeken! Zo leuk dat ik allemaal foto’s toegestuurd kreeg van jullie eigen gerechten!! Het blijft toch heel bijzonder dat mijn gerechten zo worden gewaardeerd, dank jullie wel daarvoor!!

Bubbels bij de lunch! We waren vorige maand 10 jaar getrouwd en dat werd gevierd! Als verrassing werd ik een nachtje meegenomen naar Vlissingen, waar we heerlijk lunchten, door de stad slenterden, uit eten gingen en op een prachtige plek overnachtten. Heerlijk om er even tussenuit te knijpen!

Prachtig Zeeland!

En we proostten nog een keer! Senna, mijn oudste dochter, werd deze maand 9 jaar! Gewoon 9, hoe dan?! De afgelopen 9 jaar zijn voorbij gevlogen, ik zie nog dat baby-snoetje voor me. Maar proost dus, op 9 jaar onze heerlijke dochter bij ons!

Hieperdepiep hoera voor deze knappe lieve schat!! Wat ben ik ongelofelijk trots op haar en wat hou ik veel van dit moppie!

Yes, het is weer de tijd van het jaar om zelf erwtensoep te maken! Voor Senna’s verjaardagsfeestje maakten we 2 grote pannen soep, zodat iedereen die wilde kon blijven eten. Heerlijk hoor, ik hou van goedgevulde winterse soepen en deze is by far favoriet!

Oooh, wat vond ik dit leuk!! Ik was uitgenodigd in Den Bosch door Boon (een foodconcept in plantaardige voeding) en zie hier, daar kwam ik lieve Bo van Beaufood tegen!! Bo en ik kennen elkaar al jaren, we zien elkaar regelmatig en zijn zelfs samen naar Italië op yoga & food retreat geweest. Altijd zo fijn om haar weer te zien en spreken!

Vegetarisch frietje Rendang bij de lunch van Boon. Hoe mooi ziet dit eruit?! En het was ook echt superlekker! Was een heerlijke middag in Den Bosch!

Ok, ik smokkel een beetje, maar ik wilde deze foto toch even delen. Dit uitgebreide ontbijtje at ik namelijk op 1 december en niet in november… Maar sinds lange tijd had ik een vrije zondagochtend. Geen sport-verplichtingen en tijd om uit te slapen! Heerlijk en ook erg nodig na een drukke maand. En nu is december gewoon al begonnen en gaan we heel rap richting het einde van het jaar…. niet te geloven toch!

En dan nog een leuk nieuwtje! Ik heb namelijk voor 2020 de workshops weer op de agenda gezet! Yes, je leest het goed, je kunt weer aansluiten bij de MYF workshop Natuurlijk! koken. Deze workshop gaf ik een aantal jaren geleden al en heb ik in een nieuw jasje gestoken. Wil jij samen met mij de keuken in en aan de slag met pure, voedzame en echte recepten? Wil je weten hoe je nou bewuste keuzes maakt in de supermarkt? Hoe je met kleine twists jouw eetpatroon kunt veranderen? Dan is deze workshop voor jou! Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

    • Mind Your Feed op

      Ook culinair niets te kort gekomen, laat dat maar aan mij over! Voorlopig staat de wintersport gepland, en daarna nog geen plannen. Ook niet erg, eerst lekker van de feestdagen genieten!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.