5x Plaattaart recepten

0

Ik zat afgelopen week mijn agenda eens door te nemen en ik schrok. Hallo zeg, nog 3 weken en dan zitten we alweer vol in de Paasdagen! Dat gaat even heel erg snel….! Dat betekent ook dat de meiden over 3 weken alweer vakantie hebben, daar was ik ook nog niet helemaal op voorbereid. Maar dat terzijde, dat gaat goed komen en heel gezellig en leuk worden. Pasen daarentegen. Gaat natuurlijk ook gezellig en leuk worden. Maar wat ga ik op tafel zetten?! Daar mag ik nu echt wel over na gaan denken… Wat ik altijd heel feestelijk én makkelijk vind, is een van deze plaattaart recepten. Een plaattaart schuif je zo de oven in en tijdens een fijne Paasbrunch kun je allemaal een stukje afsnijden. Hoe makkelijk wil je het hebben? Er staan trouwens al heel wat recepten voor de brunch online en er komt de komende weken echt nog meer lekkers aan. Weet jij al wat je met Pasen gaat doen?

Net als met de Kerst schuif ik met Pasen altijd bij mijn familie aan. We gaan meestal voor een uitgebreide brunch. Of een soort verlaat ontbijt. Mijn moeder vind het altijd leuk om voor alle kids paaseieren in de tuin te verstoppen. Zo hebben zij naast het eten ook nog entertainment, haha! Zelf vind ik het vooral erg fijn om even rustig te zitten, bij te praten en lekker te eten. Met een van deze plaattaart recepten gaat dat vast goed komen. Al heb ik zo het vermoeden dat ik toch nog weer een nieuwe variatie ga verzinnen. Die komt dan de komende weken online.

Wil jij ook een van deze plaattaart recepten gaan maken? Klik dan op de titel van het gerecht of de bijbehorende foto om naar het recept te gaan!

5x Plaattaart recepten

paasbrunch recepten

Plaattaart van spelt met ricotta en asperges

Plaattaart met tomaat, tonijn en mozzarella

paasbrunch recepten

Plaattaart met ei en ham

paasbrunch recepten

Plaattaart met rode biet en geitenkaas

paasbrunch recepten

Plaattaartje met pompoen en geitenkaas

Ga je aan de slag met een van deze plaattaart recepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.