De lekkerste kerstontbijt recepten!

2

Nog een week en dan is het zo ver. Kerst! Ik heb er zin in! Gezellige dagen met de liefste mensen om me heen, lekker samen eten aan een grote tafel. Hoe ver ben jij met de voorbereidingen? Is het menu al rond en weet je wat je gaat koken? Alles lijkt deze dagen te draaien om wat komt er met het diner op tafel?! Maar stiekem vind ik de ochtenden met Kerst ook wel heel erg fijn. Rustig opstarten met het gezin, de kerstboom aan en de kerstmuziek op. Even nog niet zo veel hoeven en in pyjama’s uitgebreid koffie drinken. En dan natuurlijk het kerstontbijt… Hoewel we de rest van de dag vast nog genoeg te eten krijgen, vind ik het wel leuk om hier ook al uit te pakken. Ik deel daarom mijn favoriete kerstontbijt recepten met je, zodat ook jij een feestelijke kerststol of die Italiaanse panettone op tafel kunt zetten!

Natuurlijk slapen we eerst uit met Kerst. Heerlijk, geen wekker, geen kinderen die naar school hoeven, geen haast. Dan de koffie aan en een beetje rommelen in de keuken. Voor sommige van deze kerstontbijt recepten moet je wel wat voorbereidingen treffen, zoals deeg dat moet rijzen. Lees dus zeker het recept even van tevoren door. Andere kerstontbijt recepten staan weer zo op tafel, dus dan ben je snel klaar. Ik denk dat ik dit jaar toch weer voor de kerststol ga, omdat ik zo kan genieten van een goede plak vers kerstbrood met een lik boter… Ik wens je alvast fijne dagen toe! Komende week komt er nog wel meer lekkers online, dus stay tuned!

De lekkerste kerstontbijt recepten!

Italiaanse panettone

Italiaanse panettone

kerst tulband

Kersttulband

kerststol met amandelspijs

Kerststol met amandelspijs en rozijnen

Oven pannekoek cover

Ovenpannenkoek

blueberry breakfast cake

Blueberry breakfast cake

abrikozencake

Amandel abrikozencake

Chocoladebroodjes met pecannoten

appel kaneel broodpudding

Appel kaneel broodpudding

Abrikozenbroodjes met amandel

chocolade croissants (4)

Chocolade croissants

stoofperen speculaas crumble

Stoofperen speculaas crumble

broodpudding van kersstol

Broodpudding met kerstbrood

gezonde pannenkoeken

Pannenkoeken buffet

Meer kerstrecepten vind je hier!

Ga je aan de slag met een van deze kerstontbijt recepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.