Weekmenu 41 makkelijke maaltijden

0

Ooh, wat gaan we ineens ontzettend hard richting het einde van het jaar! Aftellen maar, 2018 staat voor de deur. Ik vind altijd rond deze tijd van het jaar dat het jaar voorbij is gevlogen, maar nu heb ik dat misschien nog wel veel sterker. Dit jaar is namelijk echt zo hard gegaan en ik ben zo druk geweest. Vooral het hele project nieuwe huis en verkoop oude huis is heel intensief geweest. Ik zal er binnenkort – oh wacht, dat heb ik eerder gehoord – meer van laten zien. Wat me echt de chaotische weken door heeft geholpen zijn de weekmenu’s. Die ik niet alleen hier op de blog heb gedeeld, maar zelf ook trouw heb gemaakt. Ook voor de komende week heb ik weer wat lekkers voor je klaar gezet. Geen zin om na te denken over de planning? Schrijf dan lekker mee!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #41 makkelijke maaltijden

Maandag

tomatensoep met witte bonen

Deze week draai ik het een beetje om in het weekmenu. Vandaag moet ik namelijk al heel vroeg met mijn jongste dochter in het ziekenhuis zijn omdat ze (weer…) buisjes krijgt. Vanavond eten we dus deze makkelijke tomatensoep met witte bonen en prei!

Dinsdag

ovenschotel met sperziebonen en gehakt

Met een ziekig kindje in huis heb ik vandaag ook maar voor een makkelijk gerecht gekozen. Het vraagt iets voorbereiding maar daarna maakt de oven deze schotel met sperziebonen en gehakt af. Ideaal!

Woensdag

pasta met geroosterde pompoen

Deze week eten we nog normaal hoor, de weken tussen Sint en Kerst zijn al van die rare weken. Een goed gevulde pasta met geroosterde pompoen past precies bij deze dagen.

Donderdag

Italiaanse groenten met worstjes

Nog meer lekkers uit de oven. Italiaanse groenten en worstjes. Zo makkelijk want je legt alles op een plaat en schuift deze zo de oven in.

Vrijdag

zoete aardappelpizza

Fridaynight = pizzanight! En natuurlijk haal ik ze hier ook wel eens af, of gaat er een diepvriespizza de oven in. Maar deze zoete aardappel pizza met groene pesto en mozzarella blijft ook wel gewoon erg lekker!

Zaterdag

Italiaanse borrelplank

Wat ik wel echt heerlijk vind aan deze maand is dat er zo ontzettend veel gezellige feestjes en borrels zijn. Ik vind het leuk om uit te pakken en bijvoorbeeld een goedgevulde Italiaanse borrelplank met antipasti op tafel te zetten.

Zondag

peren ontbijtcake

Uitslapen. Even niet zoveel hoeven. Waarschijnlijk straks nog wel wat werken, recepten uitschrijven, maar eerst maar eens warm ontbijten met deze peren ontbijtcake met walnoten en cranberries.

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.